Suark Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 eheeh osman belalı bi isim benim için ya :p TC olabilir eet, turkish coalition. Beni de invite edin nan,ceo olmasamda tek türküm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlexly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 TC 'dir ozaman, bu mail grubuna katılmak için Ceo olmanıza gerek yok isteyen katılabilir. Bu akşam saat 6 gibi açarım mail grubunu, o saatten sonra da mail grubunu Merkez veya türklerle ortak başka kullandığınız hangi kanal varsa oradan sizlerde duyurusunu yaparsınız. Bu arada bir dipnot: Bu mail grubunu ben açtım diye özel bir durum yoktur , yani bunu Bregan yaptı ben girmem demeyin, herhangi bir art niyet olmasın, ben değil ahmet mehmet de açsa orda gene Bregan'dan insanlar olacak yani her halükarda sonuç aynı, o yüzden sizden ricam Bregan Dearthe düşmanlığı saplantısından arının (Biz Scalar düşmanlığından arındık), herkes için yeni bir başlangıç olmasını diliyorum. Hepimize hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlexly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Darejedi, şu an oyuna girebiliyorsan hatta sen aç mail grubunu, Turk Coalition olarak, akşam 6 ya kadar beklemiş olmayalım, ben şirketimdeki herkesi mail grubuna yönlendireceğim, diğer arkadaşlarda ayınısını yaparlarsa kısa sürede kalabalık bir mail grubumuz ve haber kaynağımız olmuş olur. Biz bu haftadan itibaren Anti-Pirate organizasyonumuza başlıyoruz, birlikte bu organizasyon benzeri şeyleri yapmak isteyenler hemen bu mail grubundan bülten yayınlayabilir. Hepimizde katılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Turk Coalition olarak mail grubunu rezerve etmis bulunuyorum :) Farkli bir isim onerilmez ise bunu kullanabiliriz. Girmek isteyen direk girebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlexly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mail grubundan oluşturulacak PVP/NPC/Mining organizasyonları için bizim Teamspeak 3 programımızı kullanabilirsiniz, server istanbulda ve 100mb bağlantıya sahiptir, kullanıcı sınırı yoktur. En kısa sürede TS de "Türk Coalition" alt kanalı açıp 20 ye yakın kanalı bu iş için hizmete açabiliriz. Gerekli düzenlemeyi yaptıktan sonra buradan ve Mail grubundan TS3 ayarlarını vereceğim bu daha rahat koordine olmamızıda sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunelendil Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Valla bi kaç ay öncesine kadar kapışma modundaki insanların böyle ortak fikirler sunması ve uygulamaya koyması fln şükela olmuş, destekliyoruz. TC adı da bence güzel olmuş. Not: İnsan ilerde NC ve SC gibi bir TC kurulur mu diye de düşünmüyor değil hani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlexly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Herşey iyi niyetle olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 DareJedi said: Turk Coalition olarak mail grubunu rezerve etmis bulunuyorum :) Farkli bir isim onerilmez ise bunu kullanabiliriz. Girmek isteyen direk girebilir. açtıysan ekliyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Ne oldu ya buraya? Her yerde bahar rüzgarları esiyor. Aşk atmosferi satırlar arasında dolaşıyor. Ulan hadi MM zaten topluca gay; onu anladık da, Paticik'in Eve bölümünün tüm üyeleri de gay mi oldu? Yok arkadaş; buranın tadı kalmamış. Kavga yok, dövüş yok, küfür yok, hakaret yok. Türk milletinin bünyesi bunlara alışkın değildir. Ayıp ya... Ortamı TBMM'den uzaklaştırıp, Danimarka parlamentosuna çevirmenin alemi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Demokrasinin gereksinimleri bunlar abi :) Zaten olmasi gereken bu degilmi sonucta bu sadece oyun tamam tartismalar olabilir ama amac eglenmekse yeri geldiginde pekala birlikte birseylerde yapilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 çok sıkıcı geçiyo böyle, ben her an bir tartışma çıkarabilirim. zaten mimlenmişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronin22 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 eve bitti... 3 5 kapıştık ne güzel heyecan gelmişti ama artık yenilik zamanı... Time is Fallen Earth. -If you see someone roleplay a paladin, don't talk to him. -There are no elves in Fallen Earth. If you see one, kill it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Fallen Earth ciktiktan sonraki ilk buyuk patchde bitti benim icin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronin22 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 iyi yaw bir oyunun kurulum dosyasının 5 gb olması baya bişi var demek oyunda :) Salvage yetmez artık adamın arabasının parçalarını söküp kendi arabana takmak felan çok sexi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 onemli olan kurulduktan sonraki boyutu aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Niye FE rekalmı yapıyon ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronin22 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Oynayın diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 DareJedi said: Fallen Earth ciktiktan sonraki ilk buyuk patchde bitti benim icin :P Dare'ye aynen katılıyorum. FE muhteşem bir oyundu. Ama ilk patch/expention'da oyunun içine öyle bir ettiler ki, oyun ucube bir şeye dönüştü. Yani en azından benim için öyle. Oysa ne umutlarla sarılmıştım o oyuna. Laf aramızda şu Tank oyunu da Closed Beta haliyle sıkmaya başladı. Artık oyunu başlatsalar da biz de keyfimize baksak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronin22 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Laynnn dayt dayt ben okadar 5 gb clientı ındırdım bu gun baslıcam heves ettım ne ucubesı noluyür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Abi bilmiyorum ya çok vaat edilen ama benim ısınamadığım bir oyun. Hane şöyle diyim zamanında SWG den bile daha çok zevk almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronin22 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Eve de sarana kadar kaç zaman geçmişti trial manya olmuştuk ama sonra bi sardı tam sardı cnm :) Noyan topicin azına ettim ses cıkarmıon :P onsul güncel :P evet kurun post office kurun felan yapın bunları ! Yapmayan fenerli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 O Z ile başlayan isim benim ismim. O maili de ben yazdım. Mazlumu oynayıp prim yapmak, saygı sevgi toplamak her zaman işe yarayan bir taktik olmuştur. Taktir ettim seni Jarlexly misin nesin! Bredan corpunun yöneticileri; - "Türk'ün Türk'ten başka düşmanı yoktur" diyen ve bunu ispatlayacak hal ve davranışlarda bulunan eziklerden oluşmaktadır. - "Scalarda dostu olan bizim düşmanımızdır" deyip, 8 aydır kendi corplarında beraber takıldığı arkadaşlarını kovacak kadar sığ düşünce yapısına sahip insanlardır. - 3 tane carrierleri patladı diye bütün bir Türk birliğine her türlü pisliği yapan ve bu birliğin dağılmasından haz duyan insanlardan oluşmaktadır. Hatta bu birliğin dağılmasında rol oynadıklarını kasıla kasıla anlatan eziklerdir. Ne çabuk unuttunuz bu olayları? Geçmişte yaşanan kavgalar geçmişte kalmışmışmış. Külahıma anlat! Şimdi Türk camiasına liderlik yapmaya mı karar verdiniz? Asıl amacınız ney? Corp ve Ally kurup Türk kölelerden oluşan topluluğunuzu genişletmeye mi çalışıyorsunuz? Kanalda herkesin size sözlü saldırıda bulunduğunu ve laf söylediğini itiraf etmişsiniz. Bu insanların hepsi haksız siz mi haklısınız? O sözlerin her bir harfini hakettiniz siz. Beni bu oyunda sinirlendirebilen tek şey sizin varlığınız. Yine aklıma geldiniz. Iyyyğğğğkkkkk!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Aynı "Türk camiasını bölücü" zihniyetiniz iş başında. Aylardır birlikte sohbet ettiğimiz, mavi kırmızı ayrımı yapmadan bir arada bulunduğumuz MERKEZ kanalının neresini beğenmediniz? Niye girmiyorsunuz kanala? Özgürlük, serbestlik, cesaret batıyor mu size? Bu yüzden mi gizli saklı kanallar kurup yok efendim sadece CEO'lar gelsinmiş falanmış yapıyorsunuz? Türklerin bir arada olacağı alternatif bir ortama neden ihtiyaç duyduğunuzu açıklayabilir misiniz? Merkez kanalının ve MERKEZ_HABER mail grubunun nesi size battı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 hayır, ben yazdım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ya oyun bu sonuçta.. binary rakamlardan oluşan bişeyler.. amerikanlar yaptı ruslar yaptı falan demek davulun sesinin uzaktan hoş gelmesinden başka bişey değil... orda da binbir türlü entrika dönüyo.. genel olarak konuşuyorum; oyunu oyun gibi oynamayı öğrenmek lazım ilk önce.. zevk almaya bakmak lazım... merkez var işte, bi zamanlar benzeri scalar türkçe'ydi.. kanalın bir önemi yok, millet gelsin muhabbet etsin hoş vakit geçirsin bu kadar... 10 tane ceo yu bir araya toplayıp yapacak bişey.. yabancıları bilmiyorum ama türkler arasında oynayan adamların çoğunun işi gücü hatta ailesi var, eğlencesine oynuyor millet (umarım!)... o yüzden "yapısal yönetim" olgusu böyle bir topluluğa ters bence.. zamestian ın dediklerinde de doğruluk payı var, o biraz sert bir şekilde dile getirmiş sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar