barnacle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Dartanian said: Aaa ne yesem diyodum çiğ köfte yiyim bu öğlen ben. 5tlye 1-2 kişilik çiğ köfte söylüyon yeşilliğini ayrı tabakta getriyo 3 tane de lavaş mmmmmmmmm bayaa da çiğ köfte. location? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 olitere said: çiğ köfte dürüm yönetir tuvaletten cıkamıyosun sonra. kırmızı sıctıgımı bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 barnacle said: Dartanian said: Aaa ne yesem diyodum çiğ köfte yiyim bu öğlen ben. 5tlye 1-2 kişilik çiğ köfte söylüyon yeşilliğini ayrı tabakta getriyo 3 tane de lavaş mmmmmmmmm bayaa da çiğ köfte. location? Bahariye mah. 1850 sok no 39/1-A karşıyaka :P 3728352 ya bu çocuk yuvası sokağından caddeye doğru çıktığında tam karşıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 yunuslara servis var mı kardeşş? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Hiç sanmıyorum :D :D :D Sizin oraya hlm çiğ köftecisi yok mu yakın ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Tantuni ayran 3 lira abi burda. Bildiğin güzel. her akşam yiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Oha bedavaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 elit pide ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Dartanian said: Hiç sanmıyorum :D :D :D Sizin oraya hlm çiğ köftecisi yok mu yakın ya? nerde ki hiç görmedim vala. ama pek dikkatli değilimdir gözümden kaçmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 http://www.facebook.com/profile.php?id=100001345623244&v=info&ref=ts#!/profile.php?id=100001345623244&v=wall&ref=ts Girne caddesindeydi sanırım ama burası getirebilir emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 http://www.aytekinusta.com/aytekinusta/ bu var aksoyda. ama pek güzel değil. hüdoyu seviyorum ben mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 abi sandviç içine patates iskender yanına patates gerçekten megaköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 forgiver said: lahmacun ayran 75 kuruş eşşoğlu eşşek etindendir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 barnacle said: http://www.aytekinusta.com/aytekinusta/ bu var aksoyda. ama pek güzel değil. hüdoyu seviyorum ben mesela. Hüdo candır evet.Aytekini duydum ama methedildiğini hiç duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Hüdo lesser kalır Aytekin'in yanında. Ayrıca mezelerde de yönetir adam, sırf Yılbaşı'nda sattığı mezelerle arabayı değiştirdi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 donas 3.5 mu oldu? eyri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 sınırsız ayran + döner 1 lira zehirlenmek priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 steak house büyük seçim yanına barbüke sosu, yedim geldim sorularınızı alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Buffalo sos,rench sos gibi sosları kullanmadığın için sana sorumuz yok!!!11!1!!!111!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 zamanında 3 hamburger 750'ye yemiştim meh. aynı yerde tek döner 1.5milyon iken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Satandist said: steak house büyük seçim yanına barbüke sosu, yedim geldim sorularınızı alayım. yedigin http://www.longhornsteakhouse.com/intro.asp degilse, baska bisey yemissindir dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 İskender + Kola + Tatlı 5TL ÖzGaziantepliler, Kızılay/ANKARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ajiktim.. fena halde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 CthuLhu said: zamanında 3 hamburger 750'ye yemiştim meh. aynı yerde tek döner 1.5milyon iken izmitte'de zamanında piknik diye yer vardı, orda da hamburger 250liraydı. dershaneye giderken yerdik. sonra kalıcı beyin hasarı yaptı sanırım bende hey gidi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 beyler artist hepsini yargılar. şimdi dağılın. ccc petek büfe ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar