Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 http://images.memegenerator.net/Terran-Pro-Player/ImageMacro/2745530/HURRINES-DURRAUDERS-DERPVIACS-WIN.jpg
xunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Abi, adam thor'la geliyor, yeniyorum, base'ine geliyorum, moar thors savunuyor. O barikatı aşana kadar ohoo, ölme eşegim ölme. Rage. Rage everywhere.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Tyrannus said: silver terran yendi beni demin.müthiş skill istiyor gerçekten terran oynamak.tanklarda smart targeting kalkana kadar tankın damageı isterse 10 olsun bi halt değişmiycek bu demek değil ki terran op. replay'i izlersen hatalarını göreceksindir diye düşünüyorum. mesela adam mesela 6 rax giderken, sen fast exp almışındır falan filan. atıyorum yani, böyle olmuştur kesin demiyorum. sen her terran'a yenildiğinde QQ görüyoruz burada ama onu biliyorum =)
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 bi tane qq mu göster protossa switch edicem
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 taylan hadi oynayalım lan bi haftadır oynamıorm.
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 abi çok sinirliyim ya.protoss oynarim anca
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Tyrannus said: bi tane qq mu göster protossa switch edicem şaka bu di mi =) random post'larını işaret etsem vizyon bölümünden, konu dışından falan orada bile terran hakkında qq bulurum.
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 adamı üzmeyin beyler,adam zerg konusunda hissiyatli.
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Tyrannus said: abi çok sinirliyim ya.protoss oynarim anca brotossa katıl. bırak omurgasızı
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 3v3 random yapıom kafa dağıtmak için hep ama sinirleniom paso. karşıda 2 diamond 1 plat varken, bana placement maçlarını yapan 2 eleman verdi. ikisi de direk gg oldu. şaka gibi ya.
bakas Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Az önce 3 diamond rakibimi yenmem sonrası "ahah kesin diamonda atladım lan ben" derken gelen BRONZE rakibimn beni yenmesiyle dumurlara gelmiş durumdayım. Blizzardın gizli silahı falan mı diye düşünüyorum şuan :S Hayır yani, yenmesini geçtim, bir bronze'un yollanmış olması bile şaşırtıcı gerçekten. Adam da it gibi oynuyordu hani gayet bronze falan değildi, anlayamadım gitti.
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Esl de Gold bi elemana yenildimde, ilk oyun 3 base vs 1 base, cok salak bi combat ve templar gitmemen yüzünden oyun gitti :( İkinci oyunda double gas denial cekiym derken mass marine yedim, pfs :/
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Şöyle anlatayım, ben ve benim gibi bir kaç cenabet adam var ligde, gold, plat, diamond vs. yeniyoruz; sürekli de onlarla eşleştiriyor sistem ama bir türlü üst lige atmıyor. İşte ben ve benim gibi adamları yolluyorlar size arada, lalala diye oynayıp yeniyoruz sizin puanlarınız gidiyor biz de aha plat yendim golda atsa bari diye umutlanıyoruz. 3 haftadır ligde ilk 3teyim, terran'ı bıraktım zerge geçtim sıkıntıdan; 6.lığa düştüm; düştükten bir kaç gün sonra ilk 3 gitti ligden falan. Bir kaç gündür sadece silverlarla eşleştiriyor, arada bronze yolluyor falan çok merak ediyorum ne zaman ligde yükseleceğim. Zira içim bayıldı artık, eskisi kadar büyük bir heyecanla oynamıyorum.
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Lig atlama olayı ratio ile alakalı puan degil, puan/rating sadece ladderdaki sıranızı bekliyor, oyun lig atlatmak icin, alt liglerden yeteri kadar üstün olup olmadığınıza (platsanız platlara karsı %60 + üstünlük, altınızdaki liglere %75 + ratio, diamondlarlarada %45-55) olmanıza bakıyor gibi, puanla alakası yok kısacası.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 sadece ona da degil, ne kadar tutarli oynadigina da bakiyor. misal plat yenip silvera yeniliyorsan "yok bu adam daha cozememis bu oyunu" diyip atmaz. duzenli olarak plat'lari yeneceksin ki plat'a atsin
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 kaçıncı oldğunla veya üst ligten 2-3 adam yenmekle alakalı değil ,streak sırasnda düzenli olarak üst lig veriyor ki ben bronze iken plat ile oynuyordum atmadı atmadı baya bir süre full plat sonra gitti gold 9.su yaptı,5 maç sonra plat 34.sü yaptı
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 deadwoll said: Şöyle anlatayım, ben ve benim gibi bir kaç cenabet adam var ligde, gold, plat, diamond vs. yeniyoruz; sürekli de onlarla eşleştiriyor sistem ama bir türlü üst lige atmıyor. İşte ben ve benim gibi adamları yolluyorlar size arada, lalala diye oynayıp yeniyoruz sizin puanlarınız gidiyor biz de aha plat yendim golda atsa bari diye umutlanıyoruz. döveydin adamı asdf
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 İyi de haybeye kazanılmıyor son 40 maçın 30 küsürü. Çok saçma bir sistem açıkçası, 10 kere plat geldiyse mesela 7-8'ini kazanmışımdır, goldların alayını yeniyorum zaten. Bronzelara ne zaman yenildiğimi falan unuttum, işte silver, gold, plattan yenen çıkarsa. Böyle oturup 8-10 gün ciddi ciddi ligden çıkmaya kasıyorum, sonra bakıyorum tık yok ırk değiştiriyorum, yeni taktikler falan deniyorum tek mantıklı acıklaması o aralarda kaybettiğim 4-5 maç streakler yüzünden falan çıkamamam ligden. Ha bir de ligdeki sırayla alakasız değil denmiş ama ben tanık oldum 2 hafta üstüste ilk üçün çıktığına, daha sonra benim 1. olduğum hafta takip ettiğim kimsenin çıkamadığına ve ben zergle geri düştüğümde yine ilk 3ün çıktığına falan. Ciddi ciddi blizzardın benim ligden çıkamamam için komplo kurduğuna inanmaya başladım ben, fenalık geldi cidden aynı ligde kalıp da arada gelen iyi goldlar ve platlar hariç leş adamlarla oynamaktan. Ne oyunum gelişiyor ne birşey.
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 DeathWarrioR said: döveydin adamı asdf Nefretim sisteme xD İster istemez rage oluyorum. Halbuki bi ligden çıkarsalar "nerf terran ffs"den öteye gitmeyecek hiddetim.
bakas Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Abi yok ya herkes tahmini bir şey söylüyorda, 3 gün önce diamond platinium gold falan hiç dinlemeden 20de 17ye yakın bir istatistik yaptım. 1.liğe çıkmayı geçtim hani, diamondda kendi div.inde 3.olan adamı falan da rahat rahat yendim, plata zaten üstünüm diamonda da o gün gayet üstündüm %50ye rahat rahat yakalamışımdır. Ama yok geçirmedi yani, ondan sonra heves mi kalır ben de, gittim yenildim paso aptal gibi anca şimdi yavaş yavaş toparlamaya başladım. Yani 150 puan farkla platta 1.yken geçirmiyor ya battlenet anlamıyorum. Şimdi nah geçerim asıl.
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 yeni division açilmasını bekliyordun belki de o losslardan önce hiç öyle düşündün mü? sakin olun abi illaki ligi geçersiniz hele diamondlarla oynuyorsan hiç sorun yok çünkü diamond ligdeyken de onlarla oynicaksın. mühim olan kendini geliştirmek/eglenmek
Borked Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Kız arkadaşım uzun süredir Silver 1. siydi maçları da ağırlıklı olarak kazanıyordu ama bi türlü atlayamıyordu. Kıza sürekli Platinum-Top Gold oyuncular geliyodu en sonunda rica etti golda geçirir misin diye. oturdum 14 oyun attım hepsini de kazandım yine atmadı. sonra kendisi 3 oyun kaybetti 1 oyun kazandı ve golda attı ve gold 1. si olarak attı. Bildigim kadarıyla sürekli kazanırsan atlayamıyorsun, senin yerleştirileceğin ligde nereye konacağını belirlemek için (biliyosunuz yeni liginizde puanınız aynı olmuyor) yenilmeniz de gerekiyor. ama bi kazanıp bi yeniliyosanız çok zor atlamanız. geçen gün Sen'in stream izliyordum adam NA serverda acc almış onunla oynamaya başladı platinumdan 30 Win 2 Loss streak yaptı yine de diamonda geçemedi. Yeni division açılması gerektiği de cabası... O yüzden zorlaşıyo biraz.
Öne çıkan mesajlar