barnacle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 [Chorus] I'm a survivor (what), I'm not gonna give up (what), I'm not gon' stop (what), I'm gonna work harder (what), I'm a survivor (what), I'm gonna make it (what), I will survive (what), Keep on survivin' (what), I'm a survivor (what), I'm not gonna give up (what), I'm not gon' stop (what), I'm gonna work harder (what), I'm a survivor (what), I'm gonna make it (what), I will survive (what), Keep on survivin' (what). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 oylayacaktım ama arapça gibi bişey sölediğini görünce yukardaki klipte tiksindim igrenc karı ztn hic semem olm ben arap neyin öyk yani anti patik kaşık suratlı hande yenir e bastım şukuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 tiklatmayin lan, gidemesin. BASMAYIN DEDELER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 inci sözlüğe bahsetmek lazım bu davadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Atiye tabi lan gerçi emre aydın giderse liseli kızlardan çok oy alırız ama boşver Atiye giderse bi imzalı albüm alırım ama ha, eşe dosta abandırıcam şimdi oylamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 baktım da murat boz götürüyomuş zaten :E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Atiye kim diyecektim videoyu koymuşlar, Teoman'la düet yaptıysa Teoman kesin yemiştir hacı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Of liseli+MURATBOZÇOGYAKIŞIKLIAŞGIM tayfası ya. pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 baya gerideymis yav atiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 hic biri gitmesin olmuyo mu ya hepsi berbat serdar giderse net alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Şebnem tıkladım özür dilerim Güneş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 şebnem gitsin <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 sipeyskeyk said: utopia said: xunn said: Kal adlı şarkıyı dinledim, arak o şarkı. Ben biliyorum abi duydum o şarkıyı, bulayım hatta. küçük kız ;) sdfg +1 http://www.youtube.com/watch?v=N9fr5QkDWYs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Deacon said: inci sözlüğe bahsetmek lazım bu davadan.bunu dicektim şimdi bence inci atiye'ye destek verir bi söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Bende verdim oyumu ama t-shirt gormezsek banlariz ona gore :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 abaooo hemen oy verek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 ya murat boz hande yener sebo falan var ama :s ühüü nese paticik forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 atiye alır havasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 abi murat boz var şebo var bunlar varken zor ya bunların düz takipçi kitlesi çok fazla şöyle diyim murat boz ile yatar mısın diye sorsan kızlara abav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 ey gidim ey koca ülkeyi temsil etme aday kitlesine bak. nerede kaldı müzeyyen senarlar zeki mürenler.. atam kalk bak ülkenin haline kjashgşalhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 zor ama imkansız değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Bone said: http://www.youtube.com/watch?v=QM1XmIXMh5I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 emre aydın tabiki heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 forgiver said: sipeyskeyk said: utopia said: xunn said: Kal adlı şarkıyı dinledim, arak o şarkı. Ben biliyorum abi duydum o şarkıyı, bulayım hatta. küçük kız ;) sdfg +1 http://www.youtube.com/watch?v=N9fr5QkDWYs abi of radyoda atiye'nin şarkısını duyunca ulan ben bu şarkıyı biliyorum diye 1 hafta düşünmüştüm de çıkaramamıştım şarkı adını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Valla Spidee'cim ben, hem kendimin, hemde kız arkadaşımın hesabından oy kullanmak ve kullandırtmak suretiyle iki oy atmış oldum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar