GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 imamizer said: ayrıca Anger Blood Rage Flicker Strike skill gemleri olan varsa hayrına versin. kostok, labigit, tupcu veya vacinal niklerinden birindeyimdir. support olarak: Faster Attacks Added Chaos Damage added chaos vereym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 valla süper olur. oyundayım girince eklersin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 imamizer said: kostok, labigit, tupcu veya vacinal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 wicth oynayanlar (summoner değil normal oynayanlar) conversion trap i denesin derim performansı baya iyi çıktı zombilerden filan iyi mobları oyalamak için. az önce koca grup mob çıktı aralarındaki rarede şu diğerleinin ölmesini engelleyen auradan vardı bi trap attım diğerlei kestiler rareyi hemen uraşmama gerek kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 cok dex istiyor mu yüksek lvl da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 wikiden bakılabiliyordu skill gemlerin stat req lerine level level Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorante Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Life gain on hit le chain support gemleri lazım var olan ses ederse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ben chain lazım aslında ikiside olur kaç tavuk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 chain hibe edilcek gem değil ya 3gcp si var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 witch için 2 element abanmak mı mantıklı? cold/lightning gideyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ULAN! sen zinciyi kassana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 zinci takildi act3 ün sonunda. ilerleyemiyorum diye sıkıldım başka chara geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ohoOoOooO... bi selam çaksaydın, benim ırıspı ile gelirdim yardımına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 onu geçsem act4 de kucaktan kucağa gezicem. bi iki level farm atayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 yav tek başıma oynarken o kadar zorlanmıyorum da grup olarak girdikmi çok çabuk ölüyorum aggro alınca . 1000es 1000life var chaos değil normal hasarda bile çabucak bitiyor. hayır bi de millet 10-20 tane mobun içine dalıp kesiyor nasıl oluyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Ben en son 69 mapte 2 tane andariele benzeyen bossu 5tane mavi isimli golemi 1de sari isimli skeletonu tankladim hp düsmedi dfghgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 18 lvl bi rangerim var posion arrow ve puncture kullanıyorum bunları hangi support gemlerle desteklemeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 act4 yok lan hahaha. başa sarıyorsun 3'ten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 fakir itemleriyle takılmaktan 2 lvl kaybettim lan rahat bugğn abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 abi level kaybetme olayı nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Flassh said: fakir itemleriyle takılmaktan 2 lvl kaybettim lan rahat bugğn abv ahahaha hem komik hem üzücü lan, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 reampage said: abi level kaybetme olayı nasıl ? lvl düşmedim tabi de. tam lvl alıcam derken reskill olup duruyorum :( 3 kere %50 a kadar 0 dan kastım ldkgjsg sonra tam %80 oldum tekrar %40 a fln düştüm peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ehehe yalniz cilgin exp geliyo ya sana tek sorunun ölmek.. go go nugiyen abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 yüzde kaç gidio ölünce ? ha bide 69dan sonra mı başlıo bu olay ?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 %15 gidiyor. merciless de cruel da %7 gidiyor noprmalde gitmyior forumda item peşindek kosucam bakalım da bulamıyorum item ya, düşen ex'i bozdur bozdur harcarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar