Kanuni Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 sonunda bakabildim , fena degil eh iste. d3 ile kiyaslanmaz ama ondan sikilirsan belki oynarsin kivaminda olmus. animasyonlar kutuk gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 odunumsu evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 protocol is out of date hatası alıyorum. bi patch falanda yapmıyor halbuki. ilginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 baya bi kötü oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ne kadar kötü olursa olsun diablo 3'ten güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 kesinlikle çok kötüydü. Bugun betasını oynadım. Harita, item sistemi herşeyiyle diablo 2 copy / paste. Herşeyden önce bir oyunun arayüzünü sade yapmak çok zordur. Olması gereken budur. Bu oyunda bir skill tree var. Tesla bile çözemez o skill ağacını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ı ıh. 2 dakika oynayıp çıktım. üç küsür gb a yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 boyle oyun yap sonra neden sektorde blizz var sadece diye sorgula. kim oynar bunu ya, zaten f2p olacakmis herhalde. yok indieler olsun da yok yeni firmalar amatorler vs.. kim ne yapsin bu tur yapilan oyunlari batar cikarlar tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 skill tree yi gördüm oyundan soğudum zaten, caster açıyosun default spelli yok vs wand düşerse dıkşın dıkşın bişiler, illaki kız çar oynamak zorundasın bazı class ları vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ulen herkes oynuo ben niye oynıyamıyorum be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 diablo 3 oynayacak tayfaya bu skill tree çok gereksiz zaten. bi tane skill koyacan ağa, oyuncular onu spamlıyıp durcak. çok kötü o yüzden bu path of exile, ha bi de rainbowlar yok oyunda, sonra niye sadece blizz tutunuyor reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Bone trolluyormusun ? :) Ilk d3 cok aydinlik diyen oyuncu kitlesini ciddiye alip boyle salak sacma bir sey cikarmislar ortaya. Hadi skiller iyi diyelim e gerisi? Hani senin oynanabilirlik en onemlidir deyislerin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 gayet başarılı bence oyun... karakter modelleri hariç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 magaralar super jelibon gibi piril piril :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 lvl 12 dualistim. saçma sapan skill tree oluşturdum. İnsan bi confirm buttonu koyar. Bi bastınmı geçmiş olsun geri alma yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Bu arada kabiliyet skill tree yi karışık yapmak değil, sade yapabilmek. Zor olan budur. Blizzard hep bunu sölemişti. Detaylı, bir o kadarda basit arayüzlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 valla diablo 3 betasında aradığım atmosferi bulamayınca indirip oynayayım dedim. gayet güzel. skill ağacı fazlasıyla karışık gözüküyor, ama önceden planlanmış bi karakterde sorun yaratacağını düşünmüyorum. oyunun spell mantığı random drop gemler üzerine, buna alışması biraz zaman alıyor. animasyonlar vasat ne yazık ki. her halükarda d3 oynayacağıma bunu oynarım arkadaşlarla. bedava olması da tadına tad katıyor daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 diablo 2 bile katlar yapmayın baya bi kötü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 diablo 3 için konuştum ben bu arada, diablo 2 konusunda katılıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 haha iimiş :) biraz daha abartalım D1'de Tristram da müzik eşliğinde oturup beklesem bile daha çok zevk alırım. Yalansa yalan diyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 d3 ü sevmeyen bunu nasıl sever yahu ? Oynamadım gerçi henüz d3'üde ne kadar kötü olabilir ki ? Şu skidrow version d3 oynanabilir durumdamı ona göre dl edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ben gecen sene ilk betası basladıgı anda biraz bakmıstım, potansiyeli var gibi durupda 5 para etmez bi oyun gibi gelmisti, herkes skill agacı diyor ama skill agacı diye birsey yokki, bin tane sey koymuslar %90 ı primary skill attiribute boost, +x str +y dex vsvs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 felfecir said: valla diablo 3 betasında aradığım atmosferi bulamayınca indirip oynayayım dedim. gayet güzel. skill ağacı fazlasıyla karışık gözüküyor, ama önceden planlanmış bi karakterde sorun yaratacağını düşünmüyorum. oyunun spell mantığı random drop gemler üzerine, buna alışması biraz zaman alıyor. animasyonlar vasat ne yazık ki. her halükarda d3 oynayacağıma bunu oynarım arkadaşlarla. bedava olması da tadına tad katıyor daha ne olsun http://img94.imageshack.us/img94/5697/hahhahh.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 beta invite'ı olan gönderebilir mi ? pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Kanuni said: Bone trolluyormusun ? :) Ilk d3 cok aydinlik diyen oyuncu kitlesini ciddiye alip boyle salak sacma bir sey cikarmislar ortaya. Hadi skiller iyi diyelim e gerisi? Hani senin oynanabilirlik en onemlidir deyislerin :) onu diyorum işte, oynanabilirlik çok önemli. iki tane skill koyacaksın, biri saldırı biri de savunma skilli, o kadar. daha ne skille ihtiyacın var ki zaten? statları kaldırmak da önemli, oyuna hiç bir şey katmıyor çünkü. int'e mi vereyim dex'e mi vereyim derken oynananbilirliği zedeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar