reampage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Zebq said: karakterler silincekmi release de ? no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 oyunda bi terslik var abi. kesinlikle var. lan benden başka kim gidip Delibok adını koyar? alınmış isim la karakter açamadım. şaka gibi asdgaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Milamber said: abi bir tane npcye bak orbların dönüşümü orda var, alch ve kaos para birimi gibi kullanılıyor. item o kadar eder mi senin ihtiyacına kalmış. bu arada ranger buildi plsss bi önceki sayfada yazdım :D Ranger buildi ben şunu gidiyorum başta biraz zorlanırsın da cruel'a geçince faceroll başlıyor. http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/105793 Burda da bi sürü build var Petrov'un ama yukarıdaki daha iyi gibi hem Petrov hem Niguyen'in buildi birleştirmiş olduğu için http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/44814 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Benim hardcore ilk lvl 40 için kendi tasarladigim ranger buildi şu http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIBAbwOrRRSFHUZtBv6JT8l3ymlLOk1hjWSOrNHfkp9TshW-mVNZ6B0QYTZh3abjZ2qr6e0GrnNvqfAD8rTzqjSTdN-1e3dDd7G4svqYu969qP6sfzF şuan lvl 32yim ve çok rahat gidiyorum. İlerleyen lvllarda STR'nin melee bonusunu range'e de verene doğru gideceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 delibok asuıhdasdhuıasdhasduıhasd currencylere ve trade'e alışmanız 1 ayı alır, ondan sonra bir daha gold aramazsınız. gold olursa ah olursa bu oyun oynanmaz f2p, çinli ve bottan geçilmez. şu haliyle hiçbir çinli uğraşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Benim trade sistemine alışmam 1 haftayı buldu,bunda tüm mmolarda tradingi sevmem rol oynamış olabilir. şu haliyle orb=gold olduğu için yine botterlar olucaktır çinli arkadaşların bilgisayarlarında ama gold olan oyunlar kadar olmaz. Bu oyun patates olmasın başka bişi istemiyorum ayrıca delibok ne lan dfgdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 http://www.poeex.info/ şurayı açın. arada forumalrda tradeleri takip edin biraz, biraz da trade chati takip edin alışıyorsunuz zaten. ayrıca oyun diablo 3 deki gibi AH kullanmazsan tıkanır kalırsın mantığında olmadığı için zaten arada 1-2 item takviye yaparak çok rahat oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Ah gelmeyecek zaten beklemeyin hiç. Adamlar her türlü b2w konseptine karşıyız bunu engellemek için elimizden geleni yapıcaz falan dediler. D2jsp yi de izliyoruz dedi adamlar oyunda lafını edeni banlayabiliyorlar O derece. Çinli farmer falan değil de bot çıkarsa yine d2 gibi ki muhtemelen çıkacak, O zaman üzülürüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 chaos resistance lazım .yolumun üstünde bi tane var %16 veren başka yok onu alayım en iyisi -49 chaos resistance çok koyuyor. bi flask buldum %35 chaos resistance veriyo ama 3.5 saniye 2 kere kullanılıyor.5 saniye filan olsa neysede 3.5 az değilmi ya ^bu arada botlar ölmeden nası oynayacak ya canımız çıkıyo ölmemek için bizim.diablo da nası oynuyor onu da bilmiyorum ya hep low lvl haritaları mı temizliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Armorda ne lazım sana armor-eva-es? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Bu arada başınıza geldi mi bilmiyorum benim şansa bi dupe olayı oldu. Arkadaşa amulet attım yere O aldıktan 10 dk sonra falan Server uçtu yine. Tekrar bağlandim baktım amulet duruyor stashta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Myshkin said: Benim hardcore ilk lvl 40 için kendi tasarladigim ranger buildi şu http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIBAbwOrRRSFHUZtBv6JT8l3ymlLOk1hjWSOrNHfkp9TshW-mVNZ6B0QYTZh3abjZ2qr6e0GrnNvqfAD8rTzqjSTdN-1e3dDd7G4svqYu969qP6sfzF şuan lvl 32yim ve çok rahat gidiyorum. İlerleyen lvllarda STR'nin melee bonusunu range'e de verene doğru gideceğim steelskin alican mi yuzde 30 armor bonus olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 bana diyosan ben es kullanıyorum bu chaos da direk geçiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 59 level isteyen item var kulalnabiliyor musun chestplate 600 eva 91 life 40 fire 26 chaos 1socketli onuda jewellerle halledersin istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Armordan gelen dmg reduce un cap ı var mı biliyor musunuz. Benim şu An 7k gibi bir armorum var %44 du geçmedi hiç dmg reduce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ya özellikleri çok güzelmiş keşke es olsaydı.şimdi üstümdekini çıkarınca 300 es kaybediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ya adamın biri %78 increased magic damage %32 crit multip %52 crit chance wand satıyor cahillikten bi teklif veremiyorum . daha önce birine fiyat sordum adam 10 exalted dedi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Lol tek Exalt anca eder O yazdığın wand. %90 falan olanlar O kadar etmiyor yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ben dun yahudinin tekiyle 20dk chain icin pazarlik yaptim adam 2 gcp 1 chaos istedi dedim gpc yok exalted var, dedım sana exalted ve 1 chaos veriyim bana 3 gcp bide gemi ver dedim adam olmaz dedi ya. 20 dk boyucna exaltedı 2 gcp veririm dedi. 1 chaos için yapıtığına bak lanet olsun dedim vurdum kapıyı çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ele dmg varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 yok 10 exalted diyen başka bişeydi belki de haklıydı adam ben zaten pahalı bişi olduğunu tahmin ettimde o kadar beklemiyodum bu arada ben 1 exalted bile teklif edemem ya çok fakirim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Nekro said: Armordan gelen dmg reduce un cap ı var mı biliyor musunuz. Benim şu An 7k gibi bir armorum var %44 du geçmedi hiç dmg reduce Cap %90 da granite flask ve uzerinde bir %armor increase modu olmadan ulasmak baya zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 merciless'da ES tanking yapıp CI almamak direk intihara meyildir. oyunu bırakırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 benim armor 4600 reduction %61 class ranger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Zaten O kadar saçma fiyatlara satılıyor ki bazı itemlar... Sırf unique diye bütün stashini veren tipler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar