Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 indiffer43 said: Abi şu paralara nasıl okutuyosunuz faster attack gibi boktan bir gem'i aklım almıyor ya? %14 quality power siphon var elimde 4 gündür 2 gcpden satmaya çalışıyorum millet ağlıyo hemen çok fazla diye. power sifon içeren build fazla yok, pek para etmiyo haliyle, 2-3 chaos anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 olm oyunun basindan kalkilmiyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Phyx said: olm oyunun basindan kalkilmiyor lan this dfsfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatihyildiz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 open betadaki karakterler oyun full çıktığında silinecekmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 hayır duracaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 hayır son wipe geldi oyun kısmen release oldu belki bi full respec gelir diye dua ediorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 lvl 75 oldum,hala lvl 40 silahi ile takiliyorum.dpsim baya skintili,life regenli mob gelince kesemiyorum sdsdfsd dunya kadar alch orb harcadim,sans yok.biraz daha ugrasicam olmazsa,belki baska karakter filan kasarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Phyx said: olm oyunun basindan kalkilmiyor lan Abi oyun inanılmaz kaliteli şimdiden 25 dolar total destek yaptım zaten biri beta idi. Şu passif tree gizli bulmacalar gibi her baktığında yeni birşey görüosun dsfj. Ki daha map olayları felan varmış. Free2play olayı sadece biraz oyunun reputasyonunu düşürüdü. ama işte bu tarz derin mekanikleri olan hacknslash olduğu için old school mu denir artık kitle yaş ortalaması yüksek. Meraklı adamlar oynuo oyunu yetolar zaten level 40-50den sonra öeh olur bırakılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 knox said: lvl 75 oldum,hala lvl 40 silahi ile takiliyorum.dpsim baya skintili,life regenli mob gelince kesemiyorum sdsdfsd dunya kadar alch orb harcadim,sans yok.biraz daha ugrasicam olmazsa,belki baska karakter filan kasarim. offical forumlardan silah kovala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Çok hantal bu oyun ya, vuruyorum vuruyorum milletin içinden geçip duruyo. D3 bile daha iyi bu konuda sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 level kaçsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 knox said: lvl 75 oldum,hala lvl 40 silahi ile takiliyorum.dpsim baya skintili,life regenli mob gelince kesemiyorum sdsdfsd dunya kadar alch orb harcadim,sans yok.biraz daha ugrasicam olmazsa,belki baska karakter filan kasarim. 70ten sonra nerde kastın? map mi docks mu 69 um fellshire kasıyorum güvenli olsun die run başına %7 geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 reampage said: level kaçsın :D 5 SDFLKJSDNFLKSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ehueh başlar öle biraz bayık yavaş yavaş açılıcak ben şuanda memnunum ama streamleri izliorum çok acaip gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 indiffer43 said: Abi şu paralara nasıl okutuyosunuz faster attack gibi boktan bir gem'i aklım almıyor ya? %14 quality power siphon var elimde 4 gündür 2 gcpden satmaya çalışıyorum millet ağlıyo hemen çok fazla diye. bende de %12 power vardı. günlerdir satmaya calısıyorum bugün birine 3 chaos 1 Scouring sattım. artık kim ver verirse atlıyorum ya çok zor bişiler satmak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 GodBlessStoya said: knox said: lvl 75 oldum,hala lvl 40 silahi ile takiliyorum.dpsim baya skintili,life regenli mob gelince kesemiyorum sdsdfsd dunya kadar alch orb harcadim,sans yok.biraz daha ugrasicam olmazsa,belki baska karakter filan kasarim. 70ten sonra nerde kastın? map mi docks mu 69 um fellshire kasıyorum güvenli olsun die run başına %7 geliyor oha abi ne ara 69 oldun lan daha dün 60 idin ya. 2-3 gündür kasamıyorum ben hiç :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ehehe çok sağlam bi parti yakaladim fellshrinede kastım bol kahve desteğiyle. şimdi stashi bosaltıyorum kim ne verirse satiyorm itemleri lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 özel ninja item'ı yaptırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ahha iyiymiş.bende arıyorum ondan. bide 4000armor flaskı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 tam rançer flaskıymış o sdlfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Myshkin said: şunun ederi nedir? şuna 1 chaos verdiler az dedim satmadım patladı elimde asdassdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 rahat gitmesi lazım onun 2-3 chaosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 beyaz flaskları rare yada magical yapabilirmiyiz orblarla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 yaparsın ben direk transmuteları koyup magicallıyorum, iyi kötü bi dispel burn/freeze gelire şukela, rare/unique flask görmedim daha ona bişi diyemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 rare flask yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar