reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 60 leveldan sorna cok mu zorlasıo oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Neymiş bu oyun ya bi bakim, oyunsuzluktan çıldırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 abi bakmadığın hata valla :D müzikleri biraz daha olsa diablo 2'nin tahtını sallarmış dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 reampage said: 60 leveldan sorna cok mu zorlasıo oyun ? baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ben daha normalde level 32 crematiorumda patlıorum sdf hp kaç olmalı yaw rangerda level 32de benim 312 hp çok az sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 sinir hastası olmak istmeiyosan yol yakından dön uninstall et asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 yanlız anlmadığım parti ile girince çook rahat fakat solo inanılmaz zor oluo peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Store tarzı herkese açık stashi satmak gibi bi planları vardı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 mesela piety tek başıma azıma sıctı partiyle girdik çat diye yattı dengesiz sanırım bunları dengelerler ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 partiyle de loot alma kÇOOOK zor asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 party'de çok fazla zabazingo stack oluyor dps saçmalıyor scale olamıyor gibi oyun, ben başından sonuna solo oynadım gayet kıvamındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 herkes 1 er buff açsa karakterlerin dpsi falan 2 katına çıkıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Explosive arrow ve lesser multiple projectiles çok hoş oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 sırf sesi için bile witch oynanır. Marauder'den cok daha fazla zevk alıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 act3 te barracks tp lerine girerken oyun donuyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 abi bi tek ben mi tek yiyiorum generalden mercilesse act3 te? tek atio sürekli.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Cruel baya rahat şimdiye kadar, son bossa gidiyordum evden çıkmadan önce. Bakalım Merciless'a geçince -%40 ne kadar üzecek. Gerçi resistlerim %75'in üzerinde baya, çok gear desteği gerekmeyebilir. Tecrübeleriniz neler Merciless'ta melee oynayan varsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 marauderim. 2 günde 4 level kaybetmeye hazır ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 şaka gibi ya %20 piety de hata verdi client. resmen şaka gibi. bilgisayarı kırıcam sdgfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Ssdgf kötüymüş, hadi hayırlısı. Oyun zorlasın ya, hoşuma gidiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 GodBlessStoya said: abi bi tek ben mi tek yiyiorum generalden mercilesse act3 te? tek atio sürekli.! Piety bana normalde tek attı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Bu arada tek oynarken zibilyon tane itemi vendora bozdurdum, nick : reampage ekleşin level 33 ranger oynayalım bu levelda olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 allah belani... act 2 boss unu keserken oyundan düstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 bende dustum ya waypoint almamıstım 1500 kisi sira var şimdi neyse hem güzel hem kötü tabi oyun güzel millet saldırıo ehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 abi oynadıgım en kötü open beta clienti,loot sistemi berbat ötesi onun dışında oyun güzel asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar