reampage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Level 26 rançer parti bakıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 60 ol çabuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 gayet ortalama bir bow'u (rare) 1 gcp, 2 chaos, 3 alch'e saatım. serbest piyasa for the win. berbat unique mace'i de 1 divine, 4 chaos, 3 alch'e verdim, serbest piyasaaaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 @stoya 63um merci act2 farmlıyorum hiç quest yapmadım. act2 uğra quest girek xdDDDdddddd nick asxa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 gençler buyrun satacak listem. arada alıcaklıymış gibi bumplayın, fiyat yükseltin. http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/96096 ayrıca 60+ elemental ranger için güzel itemler arıyorum. belt ve quiver öncelikli. elementali bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 merveil'e yardım edecek var mı ? portal açık bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 bu oyunun para kavramı ne ilginç lan. bi sürü magical item toplayıp satıyorum lakin scroll of wisdomum yok çünkü mecikaller wisdom vermiyor. satın da alamıyoruz falan bazen böle apışıp kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Flaaash buildi bi atabilirmisin bende rangerim fakat kararaizim pysical gidiorum su anda elemental nasi bi ona bakim daha vakit varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Flassh said: gençler buyrun satacak listem. arada alıcaklıymış gibi bumplayın, fiyat yükseltin. http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/96096 ayrıca 60+ elemental ranger için güzel itemler arıyorum. belt ve quiver öncelikli. elementali bol olsun Nasil yaptin satis listesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Xenocide said: bu oyunun para kavramı ne ilginç lan. bi sürü magical item toplayıp satıyorum lakin scroll of wisdomum yok çünkü mecikaller wisdom vermiyor. satın da alamıyoruz falan bazen böle apışıp kalıyorum. ileriki zorluklarda daha çok wisdom atıyor abi benim bankada 150 tane oldu. ayrıca ilerlerde itemları açarken çok seçici oluyorsun, rareler zaten az düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 şunun ederi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Aynı damagein %17 attackspeedlisi 5socket 4Linked ve 34 light reslisini 1chaosa aldım. lifeleech yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Masticore said: Flassh said: gençler buyrun satacak listem. arada alıcaklıymış gibi bumplayın, fiyat yükseltin. http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/96096 ayrıca 60+ elemental ranger için güzel itemler arıyorum. belt ve quiver öncelikli. elementali bol olsun Nasil yaptin satis listesi Foruma girip new thread diyorsun, sonra sol üstten karakterine tıklayıp satmak istediğini chate linkelr gibi linkiyorsun Büyük kolaylık vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 reampage said: Flaaash buildi bi atabilirmisin bende rangerim fakat kararaizim pysical gidiorum su anda elemental nasi bi ona bakim daha vakit varken ilk buildim şuna benzerdi daha biraz düzeltilmesi gerekiyordu http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIBr-sB0fT4okDEopuNCC4Zju2D0341kk7I7g5W-t1G_E5jp3RBFHUOrSml_MVnoId2Sn3dDSzpytMZtPqx6mIVICpNPyduqq6TbPaC5JARc-H3iF-qeri3PsauPC1M_69sxYrwHwSzogAyiVfid-W18jJ-qW54DVivNug6Ut-_hmBWBGFSn8syCWCIVamXtKy6KLXvTkCgIWB08Z65BS1gS3rvdO1qk8APv9VEnrBz7Lbx9FO7xPYn7fPdrKpyqXzZGS7ZYWoeqBjyL7nd7w7nUlRJXz_2SIzPUFBYY8bY fakat obye geçince, diamond flask kalkıp, elemental hit nerflenince herkes shock chance gitmeye başlamış. başta boşuna puan harcamak gibi geldi çünkü 5-6 tane int node alıyorsun. fakat sonradan kafama yattı gibi bende kıydım puanları bastım shocka zaten hali hazırda bekleyen 13 puanım vardı. şuna gidicem şimdi http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIBr-sB0fT4okDEopuNCC4Zju2D0341kk7I7g5W-t1G_E5jp_zFZ6CHdkp9dEEUdQ6tQ5wY23TxIWBAoO9OKLVgiGFSn8tWBDIJhmA6Ut-_3Q0s6RUgKk0_J26qMn6uk2z2guSQEXPh94hfqnq4tz7GrjwtTP-vbMWK8B8EszKJV-J35aIAxPYn7fPdrKpyqXzZ7DgaOKeEkFXAGmae-tIdFI9G0NCboWe9ytMZtPqx6mJqk8APKaXub89lVcYFLWBLeu907Z65 forumda ki petrovun elemental buildini takip ediyorum, onun ob buildi biraz daha farklı iron grip falan vermemiş eskisinde olduğu gibi. ben eski elemental build ile yenisi karıştırdım umarım bi yamukluk olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Masticore said: Flassh said: gençler buyrun satacak listem. arada alıcaklıymış gibi bumplayın, fiyat yükseltin. http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/96096 ayrıca 60+ elemental ranger için güzel itemler arıyorum. belt ve quiver öncelikli. elementali bol olsun Nasil yaptin satis listesi forumda yazarken, yukarda oyun nickini tıkla bi pencere acılıyor, stashın falan gözüukuyor. orda itemlere tek tek tıklarsan tek tek foruma geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Ben phyiscal build veren adamın buildi takip etmeye başladım şimdilik iyi vaalda takıldım soloda partyle geçtim defansiflere geç verdiğimi fark ettim şimdi o evasionu armora çevireni alıcam o biraz rahatlatır herhalde damage zaten gani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Allah bu bossların belasını versin 2 günde 3 level gitti 61 de kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 düzelttiler mi bilmiyorumda exp kaybederek lvl düşmüyorsun. bossa girmeden önce eğer barınız doluysa gidip bir dungeonda farm yapıp lvl atlayın ondan sonra bossa girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Abi demek istedigim giden exp %300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 İşte boss kesmeden hemen önce level atlayıp öyle denemeye başlarsan öldüğünde hiç bişey kaybetmezsin Bosslara geldiğinde önce gogo farmingen, lvl aldığın gibi de başlarsın denemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 aynen öyle level atlayıp gir bosslara böyle dertlerin olmaz. o linklenen mace'in daha kötüsü 1 bless, 1 chaos, 3 alch'e sattım, 1 sayfa öncede yazmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 abi ederi tam nedir peki sence trade chatten kakalamaya çalışacağım direk net bir şey yazmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ben niye bir şey satamıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 abi böle afk dükkan açma tarzi bişi gelse iyi olur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 aynen saatlerdir ne levle kasabildim ne bisi satabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar