bingildak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 pasc said: cruel a3'deyim, mekan değiştirirken bu hatayı alıyorum. nedendir acaba :((((888 http://a1301.hizliresim.com/15/z/jlluc.jpg said: This is a problem that can occur most commonly with Windows32bit systems, as the game can only be allocated 2gb of memory. The game doesn't yet clear active memory, so until we improve this, the best solution is to either turn texture quality down, or restart the game at regular intervals. Note that it happens most frequently when changing between acts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 çok ranger var ya, böyle olcağını bilseydim hiç ranger açmazdım peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 o kadar çok latency spike var ki . wot olsun dota2 olsun oynanıyor ama bu oyun bütün grafikleri kıssam da açsam da aynı. 100 lateny ile giderken (özellikle flicker kullanan moblar gelince) 400-500 spikelar oluyor öle izliyorum canımın düşmesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 latency ile bilgisayarın kasması bağlantılı değildir. eğer pc kasmıyor ama o mobları görünce ping yükseliyorsa bir sorun var demektir. veya sen desync i lag sanıyorsun. oyunda şu an en büyük problemlerden biri desync. OB başladığından ben lagmadım, ama d/c çok büyük problem şu an ayrıca dün pingler 80-100 lerden 150-200 bandına çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 çok kasıyor lan oyun ekran kartını patlatıcak diye korkuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 bingildak said: latency ile bilgisayarın kasması bağlantılı değildir. F1 deki latency grafiğinde oyunda grafiksel takılma olunca ping yükselmiş gibi gözüküyor, o yüzden öyle yazmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 pasc said: cruel a3'deyim, mekan değiştirirken bu hatayı alıyorum. nedendir acaba :((((888 http://a1301.hizliresim.com/15/z/jlluc.jpg Bende de aynı sorun vardı win 32 işletim sistemlerinde oluyormus texture quality medium yaptım düzeldi.Olmadı sound u kapatım exe ye -gc2 komutu ekliyorsun arastır bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Build Şöyle bi shadow kasıcam aslında blood magic e kadar cok iyi oynaman lazım zaten blink eternal knife trap viper strike ile kacarlı oynamak sart yoksa hoplatıyor moblar.Oyun biraz dmgden cok survive gibi.One hand+shield takılıyorum tabi dagger spec bakalım end game nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 şuan lvl'ı kaç shadow'unun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Etheral knife'lı build yapma şu an, ne olacağı belli değil skillin, büyük tartışmalar var. Chris ya mekaniklerinin değişeceğini ya da başka benzeri bir skille tamamen değiştirileceğini söylemiş falan. Buildin ona dayalı olmasın yani. Bu arada latency olayını bilmiyordum gerçekten. FPS taraflı hiç zorlanmadım ama donanım topluca, normal yani. Demin unique çıktı lvl 39, 32% to all resist veriyor. I came. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Myshkin said: şuan lvl'ı kaç shadow'unun? 30 direkt blood magic e ordan da defansif talentlere gidicem bakalım ne olcak.Basta düsünmemistim blood magic ondan biraz dmg e gitmistim yetiyor her sekilde dedigim gibi end game de ne olacak bakalım ama daha iyi support ve skill gemleri lazım.En azından life regen olan aurayı almak sart gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Bak lvl 52 shadow olan biri olarak şöyle söyleyeyim, eğer o skill treeyi o şekilde izlersen cruelde reskill manyağı olursun. Öncelikle defansif skilleri al, damage'leri sonradan seç. GÖrdüğüm kadarıyla ilk 50 pointte ne %life almışsın ne defansif bir şey. Evasion rating'den önce mutlaka hp kas çünkü full evasion kasarsan 1incide boşa sallar 2.de boşa sallar 3.de tek atar. Oyunda zaten bol bol pot kullanma şansın var, öncelikle life kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 serverin bugün en iyi günüydü ya oyuncu sayısı azalıyor ya da adamlar stability arttırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 sv kapasitesini arttırdık falan diyolardı dün gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faith Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 İndirmeye basladım oyunu ne tavsiye edersiniz build olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Ne eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Atayım 3-5 bişe bana ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Faith said: İndirmeye basladım oyunu ne tavsiye edersiniz build olarak ? marauder 2hand mace ground slam build. cruel act2 deyim. saçma sapan dandik itemlerle bile rahat ediyorum. 3. zorlukta ne olur bilmiyorum şimdilik hafta sonu 3. zorluğa geçerim yazarım yine buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 dreagloth said: Atayım 3-5 bişe bana ver sorun değil gerekirse bedava veririm. Ama ederi ne mesela ? Maksat ileride böyle bir item çıkınca ne fiyat eder öğrenmek. Oyun içi nick verirsen akşam eve döndüğümde vereyim eldiveni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Ben sıfırdan bir karakter kasıym diyorum bir ekuri ile. Var mı gelecek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 16-17 olunca 'Kocum'u ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 souldarkorn said: dreagloth said: Atayım 3-5 bişe bana ver sorun değil gerekirse bedava veririm. Ama ederi ne mesela ? Maksat ileride böyle bir item çıkınca ne fiyat eder öğrenmek. Oyun içi nick verirsen akşam eve döndüğümde vereyim eldiveni. oyundaki en iyi caster glovelarindan biri cruel act 2 de hala olmedigimi gururla belirtmek isterim asdasd level 43 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 bingildak said: souldarkorn said: dreagloth said: Atayım 3-5 bişe bana ver sorun değil gerekirse bedava veririm. Ama ederi ne mesela ? Maksat ileride böyle bir item çıkınca ne fiyat eder öğrenmek. Oyun içi nick verirsen akşam eve döndüğümde vereyim eldiveni. oyundaki en iyi caster glovelarindan biri cruel act 2 de hala olmedigimi gururla belirtmek isterim asdasd level 43 Fiyatı ne bıngıldak kardeş bir onu öğrenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Cruel act 2'de DW Hunter ile akıyorum ya çok keyifli. Hiç beklemiyordum bu kadar rahat oynamayı, sonradan açıldı class. Normalde bu kadar hızlı ilerlemiyordum, itemlarla da alakalı olabilir tabii. Dual Strike dpsi 900 civarı, cleave dpsim de 500 civarı tıkkır tıkkır kesiyorum her şeyi. Bir tek act sonu bosslarını falan tanklayamıyorum, adamlar vuruyor. Ama Act 3 çok eğlenceli olacak, Chaos Res -%20. Tükürücekler, öleceğim muhtemelen =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Chaos rez item harici bi yerden geliyor mu CI dışında? O da immünü veriyor zaten. Kaç gündür oynayamıyorum ama bu akşam ve haftasonu akıcam güneşim, gelir tanklarım o bossçukları senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar