Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (Hack & Slash RPG)

Gangren

Öne çıkan mesajlar

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgEBAdwB5wJxBLMFLRLhFCAUTRRSFm8ZLhmFGjIaOBpVG_oc5x0UIPAkqiXfJ-0oxSkuLdIwGTH7M5Y26DbpOtg9_EGMROdHfkw1T31QR1BQUWBT31XGVw1YY1nzWitdAF8_YEthIWSjZU1mnmoeajtwPnB9cqlzP3Tteu98uHy7fNmAVoTZhO-MBozPj0aQVZHOm4OezZ8-oLSiAKLqpBmkrKcwp4SoGKmVq8WsqqyvtPm53bvtwBrFisbYz2XQ0NIh2WHi6uNq5FHnruw47w7vTvAf8i_zvvPd9kj60vuq

kendi buildim, denenmemiş, tavsiye edilmez. şu ana kadar sorunsuz ama.
Sosyal ağlarda paylaş

guide takip ediyorsan denenmiş bir şeydir, hiçbir şey olmaz. endgame'de shield kullanmak zorundasın veya range olmak zorundasın diye bir şey yok nereden çıkardığınızı anlayamadım bunları..

ha şu olabilir, sen guide'a okumadan başlamışsındır, guilde öküz gibi item dependant'tır, mesela 5 tane unique istiyordur çalışması için build, o zaman patates olursun uniqueleri toplayamazsan. ki toplarsın neden toplayamayasın, farma bakar.
Sosyal ağlarda paylaş

Osuran_boğa said:

itemlevel 29 ya sen yüksek leveldin galibe
işte 5-7 fire 7-16 cold %16 elemental damage raise %17 critical multipler bide fire resist15

bende de 23 lvl quiver var. %16 elemental dmg dışında hemen hemen aynı. versene bi deniyeyim dps eklicekmi ona göre alırım :P
Sosyal ağlarda paylaş

Reskill yemekten bayıp girdim bi partye, 6 kişi takılıyor. Millet önlerde savaşırken, ben arkada duruyorum arada fire trap falan atıp elite öldüğünde loota koşuyorum. 1 lvl aldım böyle, 6-7 lvl daha alırsam full life gidip tekrar tek başıma oynamaya devam ederim.

http://www.youtube.com/watch?v=i0aB0mCb99I&NR=1&feature=fvwp
Sosyal ağlarda paylaş

ninjalardan nefret ediyorum ya, şu loot sistemi bi an önce elden geçse de rahatlasak.

bazen adam akıllı party denk geliyor, herifler kendi lootlarına bile koşmuyor rahat rahat oynuyoruz ha calındı ha calınmadı diyip 35253 mob arasında loot almaya calısırken geberip gitmiyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Genel olarak partilerde çok büyük sıkıntı o durum. Dün akşam sarı bir one-handed düştü benim adıma ben oraya koşana kadar aldı gitti biri. Başka bir partide ise quest sonu 4 kişi bir araya gelip birbirimizden ninjaladığımız (:)) lootları id edip yere attık, kimin işine ne yararsa alsın diye. Ama genel olarak parti loot/farm olayı sıkıntı.
Sosyal ağlarda paylaş

keşke d3de ki gibi itemin vs. kaç dps falan verdiğnii gösterseydi şimd ibow alıcam ama değicek mi bilmiyorum :/

+30 cold +30 light glovesu bi bowla takas ettim +20 dps verdi peh

arrow skilime %10 project dmg ve %30 project speed gem ekledim fakat atak hızı değişmedi. nedendir?
Sosyal ağlarda paylaş

Valla şu forumda bu kadar adam oynuyorsunuz, birbirinizle iletişime geçip, beraber oynamaya eriniyorsunuz, ondan sonra sayfa sayfa qq yazıyorsunuz. Pati tayfasının bir oyunda zaten gruplaşabildiğini göremedim. 10 adam var, 10 u da bağımsız oynuyor kendi çapında. Birbirinize bir friend request atsanız ne loot açlığı derdiniz kalacak, ne gem eksiğiniz ne de questlerde takıldım, solo motor oldum problemleri ama yok yani. Kibir sanırsam.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu bu map reseti kaldırsınlar hai kaldırmıyolar serverlar stabil olana kadar kaldırsınlar ya. haritadan waypointe gidiyorum ordan dungeona giriyorum ilk katı temizliyorum 2. katı temizliyorum waypoint vardır orda biliyorum ama ben bulamadan dc. 2 kere aynı yeri temizledim tiskindim artık ya. daha waypointi de bulamadım 3. kere temizlicez artık
Sosyal ağlarda paylaş

"bingildak" yazıp ekleyeceksin abi, karakterin adı da bingildak.

benim ekürim sabit fakat her türlü yardım etmeye çalışırım akşamları. gün içinde çok nadiren online oluyorum, o zaman da yanıt vermezsem yanlış anlaşılmasın zınk diye alt f4 basabilirim veya hiç oyuna bakmayabilirim.

herkes yazsın buraya karakter - id vs. neyse, birbirinizi ekleyin. aynı level aralığında olan kişiler tanışır beraber oynarlar. ninja derdi, item derdi, trade derdi yaşamazsınız. ben daha bir tane item satmadım/almadım ekürimdeki insanlar dışında. demin unique düştü, hiç düşünmeden arkadaşa verdim. o da ne düşerse bana veriyor.

http://radorecdn.bobiler.org/upload/photographs/170748293i.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...