Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 şuanki aklım olsa hayatta melee oynamazdım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Hardcore oynamalı mı ? Hardcore stream yapan herkes 5-6 kişilik grup takılıyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ping giriyor, server gidiyor. tek başına hc oynamak deli cesareti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Myshkin said: şuanki aklım olsa hayatta melee oynamazdım ya Valla şöyle laflar melee rollemek üzere olan benim için çok saptırıcı olabilio, neden kötü ki melee ? Ranger zevkli ama sanki zorlanmaya başladım gibi bide daha gem bulamadım sanırım adam gibi ondan biraz sıkılmaya başladım gerçi daha level 10 felan oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ranger'ın 1-2 tane imba skill'i var, onları bul çok rahat kesersin merak etme. yaratıkların çoğu yavaş hareket ediyor, range skilleri oldukça az. movement speed buffı veren heal-mana potlarla rahat rahat uzaktan kesersin alayını daha cruel zorluk seviyesindeyim gerçi, onu da belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Sparkcaster said: 45 oldum ilerleyemiyorum şu an item düşmüyor hiç bir şekilde çünkü, moblar öküz gibi güçlü, lightning topları atan mobların odasına girip 5 saniye hayatta kalmak imkansız %65 lr ile cap 75 zaten bu ne lan deme öyle ya :( 26 marauderim var bugün 35lemeyi düşünüyodum. kafamı karıştırdın rangermı açsam diyorum şimdi. AL GIRDIN GIRDIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 stimpak said: orb of alteration'a verme abi, chance, fusing falan al onların yerine. ya zaten vendor dan onları chance fusing e filan çecirebiliyoruz diye biliyorum. orantısını kurarak satarsak ben şöle düşündüm bu low lvl orblar daha çok ya millette daha hızlı ve daha yüksek fiyattan satabiliriz sonra da vendordan takas ederiz onları. olur mu böle örnek de vereyim : 8 orb of alteration vendordan takasla 1 orb of fisuon olarak çıkıyor act 3 de başka orblarda vardırgelmedim oraya daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 melee her h&s'de olduğu gibi biraz gear dependant. ranger her türlü defansif build'i olmasa da dodge'a (atılan büyü ve projectile'lardan kaçma) ve kite'a güvenebilir. melee oynuyorsan ve tank kapasiten zorluk seviyenin altındaysa solo'da işetirler adamı. çünkü her türlü hit alacaksın. fakat şöyle bir durum var, uzun koşu da giyinen melee, range'e kıyasla çok daha yıkıcı oluyor. kısaca : melee daha çok emek istiyor fakat daha çok ödüllendiriyor, range daha az emekle daha uzun mesafe gidiyor ama günün sonunda bir melee kadar efektif olması zor. solo zorlanan melee arkadaşlara tavsiyem başkalarıyla oynamalarıdır, özellikle range - dps olan kişilerle. iki taraf içinde win. moblar hızlı ölür, az tanklarsın, moblar range'e gitmez, daha çok dps yapar. 36 oldum daha ölmedim, itemlarımda reziller rezili. @Sparkcaster : cap purity ve pasifler ile yükseliyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Ölunce bekaret harici birsey kaybetmiyoruz degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 cruelde %5 mercilessde 10 xp gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 selamlar, ben de kör topal ilerliyorum HC'de. önce biraz marauder'la ilerledim , 23-24 oldum %life ve life regenle baya sağlam gibi gözüküyor tabi yukarıda yazılanlara göre merciless filan ağlatacak orası ayrı:) ama dps kötü ya vur vur bayıyorum bazen.. bu arada düşen rarelerle güzel bi ranger açtım onunla da 23-24 civarındayım, oldukça rahat ilerleniyor gibi şimdilik. biraz build bakındım forumlarda genelde physical damage buildler çok yeterli değil diyorlar elemental buildlere göre; doğru mudur? bir de unwavering stance sizce ne kadar önemli, daha hiç karşılaşmadığım için bilmiyorum stun yapan moblar mı var?varsa ne kadar stunlıyorlar? ya da mantık Iron Reflexes da genelde alındığı için evasion'ın zaten halihazırda minimumda olması mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 en önemlisi sıçmayan bağlantı. göz göre göre ölüyosun kıpırdıyosun kıpırdıyosun ama o 2 ekran uzaktaki zombieler kafana kafana vuruyor bi yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Sparkcaster said: cruelde %5 mercilessde 10 xp gidiyo abow bilmiyordum bunları. Boss'lara ölmez isek peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 greater projectile, clarity, power siphon ve fire totem aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 power siphon bende olması gerek, tradeleşiriz oyundan mesaj atarsın. clarity bana da gerekiyor, eğer witch karakter açarsan act 1 brutus öldürdüğünde reward olarak sunuyor, ben bugün öyle alacağım. toplam 2-3 saat alır. millet fork falan istiyor clarity'e şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 abi 49 oldum, ölmekten exp kasamıyorum şuan gelen geçen tek atıyor. dodge skilli aldım armour'um da sıfır. ne yapsam bilemiyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 myh melee misin abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 evet, duel claw-shadow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 50 oldum, blood magic açtım. 2 tanede buff açıyorum 1k hpnin 600u gidiyorda baya baya esiyorum yani gerçi cruel act2 de kastım. act3 ve diğer zorluk seviyeleri nasıl olucak bilmiyorum itemlerim çokkkk kötü skill treede verdiğin armor,eva, resist puanları direkt % olarak mı ekleniyor sana, yoksa itemlerden aldıklarında çarpılarak falan mı? bunlara hiç puan vermesem diyorum, yolumun üstünde biraz puan harcayıp gidebilecğim %30 armor %30 eva %15 res falan varda bunlara vermek yerine hp abansam nasıl olur diyorum. birde blood magic kullanıyorum rangerim, %1.5 life regen veren pasif skill var hiç bir blood magic ranger buiidin de life regen veren görmedim... ilerleyen lvllerde %1.5 çok az kaldığı için mi vermiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 itemlerinle etkileşimli diye biliyorum. yani gearin ne kadar iyiyse pasiflerin de o kadar faydalı oluyor öbür türlü kimse almazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bu ne ya dün 1 saat suspend yemiştim. şimdi 4 saat suspend diyor 1 saat suspendden sonra oyuna bile girmemiştim ahaaha şaka gibi saçmalıklar peşini bırakmıyor karakterimin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Abiiii flasklar enchant ediliyomus level 40 oldum yeni uyandim beyaz flask kullananlara duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 4 zorluk seviyesi mi var? 3 mu? cbde 4 vardı sanki diye hatırlıyorum da. lvl 50 oldum hala crueldeyim ben. cbde oynarken en son seviyeye kadar akmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 sadsaf build ini yaptıgım adam sildi eski build'i forumdan,yeni tamamen farklı bir tane koydu. Mal gibi kaldım ortada. Niye sildin dedim bu daha iyi diyo hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 abi forumdak buildlerin cogu beta öncesi. o yüzden değiştiriyorlar. benim takip ettiğim herifte bi kaç güne yenilicem demiş. umarım çok şey değiştirmez. kafamdaki şeyleri yaparsa kolay olur mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar