Flassh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ayarlarda kapabildğim herşeyi kapadım zaten stash slotu herkesin alması alzım olucak zaen ilerde, ordan iyi para kaldırırlar bu petler peşinde yürümekten başka bir işe yaramıyor dimi? bu ring ve amutleri elde tutmak lazım mı? gemlerle falan birleşiyor bir şeyler oluyordu. hangileri lazım bunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Petler yalnızca vanity. Vanity olmayan bi stash satıyorlar işte, o da satın almasan bile baya büyük. Craftrade işine gireceksen belki biraz item biriktirmen gerekebilir. Oyunun en ciddi eksiği party loot sistemi, betada party yapmadığım için görmemiştim ama kötü olmuş. D3 bile bu açıdan daha iyiydi. Act3ü güzel yapmışlar, ama oyunun ikinci bi eksiği boss fightlar. Çok az boss var, chapter sonu bossları harici pek özenmemişler. Bilmiyorum yüksek zorluklara geçince ara bosslarda taktik yapmak gerekecek mi. arcane said: Madem öldürdükçe şişe dolacak, direkt HP dolsun niye potion basmaya kastırıyorsun beni oyun! Potionların tek seferlik olmama nedeni sistemin tasarımı, önemli olan verdikleri hp ve mana değil pasif özellikleri. Hatta bi yerden sonra potion değil sadece bu pasifleri veren flaskları kullanmaya başlıyor bazı buildler. Etrafta creep olmadığında hangi potionı kullanacağın falan hep önemli oyunda. Streamlining değil tasarım tercihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Merciless'a geçtim, tüm resistler'e perma -%60 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Merciless vaal çok eğlencelidir asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=oWs7vAR-WzA guide çok iyi yeni başlayanlara tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Baros'da yapisti kene gibi. Drogba ruya mi lan nereden hortladi yine. Hakan sukir almislar dedi hatta elestirdi fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 The realm crashed as we hit a new record of 69850 players online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 her zorluk kademesinde resistlerin eksi debuff mı alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Masticore said: Baros'da yapisti kene gibi. Drogba ruya mi lan nereden hortladi yine. Hakan sukir almislar dedi hatta elestirdi fln..., adana çık aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 evet kalıcı olarak düşüyor zorluk seviye arttıkça resistler ve -'e düşebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ben yatıyım bugunluk yeter contalar atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 side quest maplerinin levellarını yükseltmişler baya. mud flats level 52 iken, fetid pool level 58 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 mutluluktan gözlerim doldu, ilgiden patladı serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 axedice ı taşıyacam diye ben kasamadım 42 oldum anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 abi lvl 41 oldum, verdiğim skill point'lerin 4 de 3'ünü geri almak istiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 yalnız bi saçmalık var bana item düşmüyo ascreus veriyo axedice a item düşmüyo ben veriyorum, sonra hep birlikte birbirimize takıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 LAN BENİ DE KASIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 buyrun arka odaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 yeni karakter ac,yol yakinken Myshkin said: abi lvl 41 oldum, verdiğim skill point'lerin 4 de 3'ünü geri almak istiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ya bu respec point veren orbları elde etmek zor mu ileri seviyelerde? Hiç istemiyorum valla sıfırdan karakter kasmak, öyle bir şey yapsam da başka class açarım bu sefer yine ilerde değiştirmek isterim skilleri asdsdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ya eskiden trade forumunda 1 orb kaç top ediyor falan diye liste yapıp koyarlardı bulamadım. güncel liste elinde olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 twitch'de nugiyen diye bir elemanı takip ediyorum bir süredir de, ranger'la baya akıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 bütün oyunlarda ok-yay takılıyor o herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ranger ölümüne bayıyor beni act 3 bu arada fevkalade olmuş baya barı yükseltmişler, umarım act 4 daha aşağıda gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 of elemental ranger gidiyordum,ob olmadan çok nerf yemiş şimdi içime kurt düştü psy./crit rangera mı dönsem çok geç olmadan diye lvl 39um bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar