bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 oyunun sitesini incelersen görürsün. rune sisteminin biraz daha aşmış hali var oyunda. hatta oyunun ana taşı denebilir. o derece önemli hehe. karakter buildler o rune (gem) ler ile yapılıp geliştiriliyor tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Sanırım serverlara DDOS yapılıyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 30 dakkadır oyundan atıp duruyordu en son girilmemeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 bu arada shadow oynuyorum ama hiç alan vuran bir skillim yok yeşim gem'lerde. İlla int mi gitmem gerekiyor alan vuran bir skill için, yeşillerde hiç yok mudur? lvl'ım 30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 yeşil gemlerde ileri doğru spin attığın bi skill var whirling blades, fire trap var onun dışında aoe olarak cleave kullanıyorum şimdilerde bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 o yazdıklarını denedim kötüler baya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 http://en.pathofexilewiki.com/wiki/Skills http://en.pathofexilewiki.com/wiki/Ethereal_Knives http://en.pathofexilewiki.com/wiki/Fire_Trap http://en.pathofexilewiki.com/wiki/Whirling_Blades Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 fire trap gayet kullanışlı, detonate dead olması lazım birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 fire trap gerçekten iyi, detonate'i pek tavsiye etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 fire trap'i koydum lvl atlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 14k kişi var sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 8k kişi vardı ben girdiğimde 10-15 dakkada sıra geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Shop da satilan itemler neler, f2p olarak omru ne kadar olur? p2w durumu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 f2p ömrü bilinmez ama çok iyi yorumlar alıyor oyuncularından ayrıca para ile sattıkları ürünler cazip, satılacaktır. p2w olmayacak asla. dev'lerin mottolarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Sürekli dc oluyorum geriye alınmış oyun girdiğimde bu sizede oluyormu gına geldi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Boneslark said: arcane said: Madem öldürdükçe şişe dolacak, direkt HP dolsun niye potion basmaya kastırıyorsun beni oyun! Hatta mobları öldürebilicek düzeyseyse karakterin %100 ihtimalle , skille de basma moblar direk ölsün ^^ Sol tuşa basılı tutunca aynen öyle oluyor. Şimdi ne var sol tuş sağ tuş orta tuş. Bu mu combat? O kadar uğraşıp online oyun, kocaman skill tree yapmışsın sonra pokuman combatı koyuyorsun. Ver action barı isteyen bir buton oynasın isteyen zil takıp oynasın eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 abi şu oyunda herkes marauden mi bana mı öyle geliyor ? Yol yakınken baştan mı başlasam asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 8 skille kadar var işte kullanabilieceğin action barın, biraz daha hotkey değiştirme olayları gelse ki gelecekmiş, o zaman daha rahat olur. Eh normal seviyede zaten acaip bir zorluk beklemekte doğru değil, diabloda böle ilk seviye tutorial akışında ilerlio paso. Onun dışında 5 tane potionda ilerde taktiksel olmaya başlıo bufflardan ötürü yani epey komplike olucak combat sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 arcane said: Boneslark said: arcane said: Madem öldürdükçe şişe dolacak, direkt HP dolsun niye potion basmaya kastırıyorsun beni oyun! Hatta mobları öldürebilicek düzeyseyse karakterin %100 ihtimalle , skille de basma moblar direk ölsün ^^ Sol tuşa basılı tutunca aynen öyle oluyor. Şimdi ne var sol tuş sağ tuş orta tuş. Bu mu combat? O kadar uğraşıp online oyun, kocaman skill tree yapmışsın sonra pokuman combatı koyuyorsun. Ver action barı isteyen bir buton oynasın isteyen zil takıp oynasın eheh. level 30'u geçtiğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 1-30 arasını çinliye oynatmıyorum, o yüzdendir. 2nd edition d&d oyun oynadım sabah, ona da derlerdi abi ikinci oyunda level 7den başlayabiliyorsun diye. lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 çinli'ye oynatmanı gerektiren bir durum yok zaten, casual bir adamın birkaç saatını alıyor sadece. birkaç saat oynamadan oyunun geneli hakkında engin bir bilgi paylaşımın çok yerinde olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 marauder açtım 6 level yaptım kahvaltıdan önce sdfds bu passive skillerde nelere vermeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 2h candır marauder ile veya daha güvenli ama yavaş olsun dersen 1h/shield'de gayet efektif. asıl karar vermen gereken hangi tür gemleri kullanacağın. elemental melee, physical melee, auralar, curseler vs. web sitesinden bakabilirsin, ona göre stat yatırımı yapacaksın pasifleri alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 arcane said: Sol tuşa basılı tutunca aynen öyle oluyor. Şimdi ne var sol tuş sağ tuş orta tuş. Bu mu combat? O kadar uğraşıp online oyun, kocaman skill tree yapmışsın sonra pokuman combatı koyuyorsun. Ver action barı isteyen bir buton oynasın isteyen zil takıp oynasın eheh. En son diablo 3 oynadın dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 İlk 30 leveli elestiremiyor muyuz? Baskasi mi yapmis ilk 30 leveli? O baskasini elestirsek, gene mi olmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar