Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 questlerden vs geliyo skiller random hep drop da olabiliyo str isen cleave ile başlaman lazım zaten olmadı bi duelist aç onun ilk q rewardu cleave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 questlerden alıyorsun. bende şu an 4 ability var, onlar sana da gelmiş olmalı quest yapıyorsan (tabii seçim sunuyor ne aldığına göre değişiyor fakat verdiği gemler random değil, marauder'a özellikle STR gemleri veriyor). onun dışında her level'da moblardan drop olur. düşen gemleri kullanmadan hiç trade channel'da oyuncular ile trade et ne istiyorsan artık. 2h mace kullanırsan sweep candır, 1/2h her türlü ground slam candır. oyunun başındaki questlerden alıyorsun bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 questler yaptım gemler verdi ama kılıca takmadım onu. 2 hand sword var onu takmam mı gerekiyor ? sokete yerleştirirsem cıkmaz diye bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 sağ tıklayıp çıkarabiliyosun skill gemleri istediğin gibi, çıkmama durumu yok abi level 9 a kadar iyi sabretmişsin valla hdfsghdfgdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 bazı skillerin bazı silahlara uyması var ama yazar o da skillde zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Sparkcaster said: sağ tıklayıp çıkarabiliyosun skill gemleri istediğin gibi, çıkmama durumu yok abi level 9 a kadar iyi sabretmişsin valla hdfsghdfgdfgf lvl 10 a kadar diyelim ona ahaha tek tek vur vur anam ağladı marauder'im diye bi de cakamadım... Aptilikte var tabi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 cutthroat gelmemiş ya :( o kadar arandım o hcleri nası keserim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 başladım bende tekrar lvl10 rangerim şuan nick asxa, friend list var mıdı yok muyud hatırlamıyorum varsa ekleyin kasak. ranger var mı başka? build önerisi olan ses etsin cb de falan hiç ranger kasmadım, o yüzdne uzağım rangere, cahil kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Masticore said: Sparkcaster said: sağ tıklayıp çıkarabiliyosun skill gemleri istediğin gibi, çıkmama durumu yok abi level 9 a kadar iyi sabretmişsin valla hdfsghdfgdfgf lvl 10 a kadar diyelim ona ahaha tek tek vur vur anam ağladı marauder'im diye bi de cakamadım... Aptilikte var tabi biraz oha diyorum.. gerçekten bravo. gemler çıkartılıp takılabiliyor. tek sorun çıkacak nokta gemleri olmayan stat türlerine doğru upgrade eder ve stat veren itemi çıkarırsan kullanamazsın. çok kötü anlattım. yani diyelim maraudersin, 20 dex'in var, üzerinde 10 dex veren bir item var ve sen dex gem'ini level up yaptın. level up yaptığında dex req. 25'e çıktı (ki level upın olayı o, req., mana cost ve etkisi artıyor) eğer o dex veren itemini üzerinden çıkarırsan artık o gemi kullanamazsın. gem'i delevel etmen gerekir o da çok pahalı bir işlem ama ileri levellarda olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Bingildik sen, beni eklermisin friend'e nick: Sadomazo Karisikmis baya İtem degiştirirken ne yapıcam peki ? Mutlaka swap etmem gerek soketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 sürekli miss cekmek cok sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Marauderinla fireball kullanıpta üstündeki int itemlerini çıkartırsan kullanamazsın diyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 uygun soketli item kovalayacan valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 gemlerle kullancağın itemin üstünde soketleri ve bağlantıları değiştirebiliyorsun. ha her item için yapma boşa para act2ye yeni basladım gelin kasalım gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 soket rengi, sayisi, linkleri gibi seyleri level 60 dan once degistirmenizi sahsen tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 lvl 26 shadow oldum. atmosferi çok iyi dungeon'ların ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 adamın biri 78 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 level 80 e kadar çok zor değil leveling, 80'den 85'e 1-60 dengi gibi bir şey yanlış bilmiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Max kac ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 yüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Server mı patlamış durumda, şifren yanlış diyor. https://www.pathofexile.com/'a da giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ben şimdi login oldum oyun serverında sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Bowu sevdim epey ranger sardı wtich'den sonra daha bi eğlenceli geldi. Leveling diablo 2 gibidir herhlade. 90-100 arası kasar epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 2 tane respec hakkı var. Bunlar skill treeye komple mi reset atıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 hayır herbiri 1 puan geri alıyo sadece sdfs isim Anamoli bu arada ekleyiverin lvl28 witch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar