Masticore Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 sgl buildler için. Close beta başvurusunda ki (kabul edilmemiş) accountlarla girebilecekmiyiz yoksa count'tan sonra yeniden başvurumu lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 dosya büyüklüğü ne şuanda oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 4.65 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 respec yokmu şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Bu akşam itibariyle Hardcore başlayacak arkadaşlar varsa bana ulaşabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 indiriyorum bakalım hiç oynamadım oyunu hardcore yer mi bilemedim önce öğrenmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Grast said: Bu akşam itibariyle Hardcore başlayacak arkadaşlar varsa bana ulaşabilirler Hardcore'da başlamanın bir avantajı var mı? Hardcore'de öldüğünde "softcore" league'a aktarılıyormuş karakterin onu öğrenebildim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Our patching servers and website are both under extreme load. We are working on adding capacity. Thanks for your patience. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 1.5gb patch gelmiş 30kb ile inio zaten neyse yarına kalır artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 A write operation was performed on a read only object diye hata mesajı alıyorum setup.exe yi çalıştırınca nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 karakterler gitti qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 level 1 olmuş karakterler nickleri muhafaza etmişler o bakımdan iyi olmuş. Rangerla başladım bakalım sanki biraz rahatlamış oyun nerf geldi galiba balanceları okumadım çok uzundu başta rahat rahat akıorum rangerle. Biraz ilerlemeye başlayalım bide trade topiği lazım olucak :) Ha tabi doğal olarak talepleri karşılayamamış serverlar adamlar samimi bir şekilde yeni server sipariş ettik kusura bakmayın yazmışlar. :) error 37 almadım henüz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Valla helal olsun adamlara. Dun gece dengesiz hizlarla indirdim patch i ama sira mira beklemeden oyuna girdim uzun surede serverda bir ariza cikmadi. Ustune ustluk adamlar sabahinda yeni patch cikarmislar.. Ne diim helal olsun . DIABLO 3 u cikaranlar utansin.(isimlerini agzima almicam).. Ayrica oyunun grafiklerinin sadeligi ve tadi harika. D3 un sirk aydinlatmasindan bikmisim onu fark ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 girdim ranger açtım oynadım biraz, güzelmiş fena değil ehe. ama biraz zor geldi karakter kontrolü, h&s oynamadım bayadır ondandır belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 çok build var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 işten dönsekte başlasak ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 SHITS OVERWHELMING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 sabah lvl 8 olana kadar oynadım. Işıklar, efektler falan baya güzel. Görevlerin diablo 3'deki gibi for dummies şeklinde olmaması güzel. skill tree ve item mantığı şahane. biran evvel eve dönüp oynamaya devam etmek istiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Shadow mu açsam Duelist mi açsam Marauder mı açsam feci kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ben shadow gidiyorum bu nasıl karışıklıktır yahu path of endless gemz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 respec var mı bu arada? tamam sadece orb of regretlerle ve quest rewardlarıyla respec oluyormuş tek tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 az önce oynuyim dedim de düşüyor oyundan topladıkların şu bu hep gidiyor bıraktım sonra bakıcam düzeltsinler şunu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 evet bi sorun varmış düzelticeklermiş vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 dün çekmiştim oyunu hazır olsun diye, şimdi açtım baktım baktım 1,5 gb update gelmiş. 10-20 kb ile çekiyor. Aynı dertten muzdarip olan başka kimse var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ben oyunu 7 kb averaj ile öekiyorum. adamlarda yazmış aşırı yük var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar