Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şok! Mehmet Öz'de Kanser Şüphesi

aquila

Öne çıkan mesajlar

kendini kurcalatmiycan aga, doktorlara harbi inanmiyorum safds

sizi iki amca portresi sunucam

ilk buyuk amca,1932 dogumlu, ben cocukken hatirlardim arabada daima mangalla gezerdi, aile icinde efsanesi var bir oturusta 40 tane inegol kofte yemis diye, sagligina hic dikkat etmez domuz gibi kendisi bunama ve boyudna kiriclenme disinda hicbri hastaligi yok adamin

digeri kucuk amca, aman bizim ailede seker var aman kolestrol var diye gencliginden beri yememis saglikli aysamdi gak guktu, otla tuzsuz tuz gibi sacmasapan urunlerle filan besleniyor, damarlari tikaniklik cikti, karacigerinde birsey cikti, bobrek sorunu vardi doktor doktor geziyor kac senedir

ilki okuz gibi yedi hala yiyor ve hicbirseyi yok

ikinci yemedi icmedi ve genede kolestroldu sekerdi surunuyor

en guzeli yiycen valla, aman saglikli yasiyim diye kafayi takip stres yapinca daha cok yerden patliyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

kanser aslında yaşlılık hastalığıdır

ortalama insan ömrü gelişen teknoloji sayesinde daha da uzadı ve insan ömrü uzadıkça kanser olan kişi sayısı da arttı.. bundan yüzyıllar önce de kanser vardı sonuç olarak kanser hücrelere dayalı olarak organın iflas etmesidir.

o yüzden "ailemde kanser yok" diyerek insan kendini avutmamalı ha ama doğru beslenerek hğcre yenilenmesi hususunda vücudumuza ve bağışıklık sistemimize yardımcı olabiliriz.

böyle..

ayrıca bence dravdan bir durum var izleyici oranları vs düüştü diye "kanseri nasıl yendim" diye geri dönebilir

amerikalılaşmış her kişiden beklerimben bunu
Sosyal ağlarda paylaş

bana öyle geliyor ki; vücuda biraz zehir de lazım. süper sağlıklı yaşayacağım diye uğraşan ne kadar tanıdık varsa etrafımda diğerlerinden daha fazla sağlık sorunlarıyla uğraşıyor.

bi de kanser nasıl yaşlılık hastalığı? benim gördüğüm hep 35-60 yaş arası vuruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yaşlılık hastalığı dememin sebebi organların vadelerini doldurması.. 50 yaşından önce kanser olan insan sayısı toplam dünya nüfusuna oranladığımızda azdır yine bundan 200 yıl önce de insnalar 35 yaşında kanser oalibliyordu..

aslında kanser vakalarının artışı sanayi devrimiyle beraber çevresel sorunlarla başladı

dünya sağlık örgütünün sitesinde bu kansersayılarıyla iligli bir makale vardı da 2007 de mi ne okumuştum aramak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

stresle beraber genetiğe de çok bağlı, öyle tıkınan amca öbüründen daha şanslıdır belki. genetikten kastım; vücudun kanseri oluşturan etmenleri daha oluşma aşamasında yoketme yeteneği. arabada mangal taşıyan adam kesin gamsızdır ayrıca:D

ha bir de öbür amca tuzsuz tuz yerdi demişsin, eğer o başak bi topikte tartışılan monosodyum glutamat ise inegöl köfteden daha sakat bir madde o zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

DARN!

şimdi de kanserden kurtuluyoruz programı yapar!

işin kötü tarafı kendisi millete sunduğu şaman tedavilerinin yanında yüz binyör dolara mal olacak ilaçlardan ve tedavilerden de yararlanacak olmasına rağmen "altın çilek! poponuza sokuyoruz ve harika geliyor!" tarzı eblehlikleri pazarlamaya devam edicektir tv.den..

'ben zamanında "lan babası bile bu adam tam tv ünlüsü yaw" demişti' dediğimde yok olm olmaz öle şey tepkisi almıştım..

dasaaa said:

ehhha

said:
rağmen mehmet öz yok şöyle idi yok babası bile onu sevmiyordu

babası da doktor, prof. dr. mustafa öz.. kendisi kalp ve damar cerrahileri uzmanı. sevmediğini söylemedim verdiği "reçetelerin" tv programı aracılığıyla yapıldığı için hepsinin doğru olmadığını söylüyor. işin biraz televizyon "şovu" olduğunu söylüyor tıptan ziyade.

komik tarafı ise adam berbat besleniyormuş -benim gibi- kahvalatı falan etmezmiş..

iyi bir televizyon doktoru, başarılı bir tv ünlüsü.. celebrity tabii orası ayrı. yok lam yerin dibine sokmamışım adamı. ama vidden atmosferik bi doktor.. farklı bi atmosfer yaratıyor tv'de.. bambaşka bi enerjisi var televizyondan.. ehahah
Sosyal ağlarda paylaş

inşallah atlatır. :/

kanser olayı işte hiç belli olmuyor, babam işte hayatımda tanıdığım en sağlıklı yaşayan ve kendine dikkat eden insan. birdenbire çıkıverdi.

ha sağlıksız yaşamakta değil keramet elbette, sağlıksız yaşayan zaten kanser olamadan gidiyor genelde. :p
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sağlıklı beslenme, kötü alışkanlıklardan uzak durma, egzersiz gibi sağlıklı yaşam unsurlarının kanseri önlemede yüzde 30 etkili olduğunu söyleyen Prof. Dr. Gökhan Demir, Dr. Öz'deki kanser şüphesini Ntvmsnbc'ye değerlendirdi. Prof. Demir, Dr. Öz'ün kanser şüphesinin verdiği mesajın ne olduğunu şöyle açıkladı:

"Burada çok önemli bir mesaj var. Çünkü son yıllarda toplum olarak, sanki beslenme ve çevresel faktörleri düzenleyebilir ve değiştirebilirsek bu hastalığı ortadan kaldırabileceğimiz gibi bir yanılgı içine itildik. Yani aşırı sağlıklı beslenme, neredeyse yaşama fetişizmi gibi oldu. Halbuki biz biliyoruz ki bütün çevresel faktörler, diyet, egzersiz ve sağlıklı yaşam için yapılan bütün çevresel faktörler kanser riskini yüzde 30 oranında azaltıyor. Yani kuşkusuz azaltıyor ama hastalığın onun dışında oluş mekanizmaları da var, bunlar da genetik ve birbiri üzerine eklenen bünyesel faktörlerdir. O nedenle biz sağlıklı beslenmeyi, sağlıklı yaşamayı, egzersizi tabii ki sürekli uygulamalıyız, bu kanser riskini azaltacak ama ne kadar azaltacak? Bütün bu faktörler ortalama yüzde 30 ya da en fazla yüzde 40 kadar etkilidir."
Sosyal ağlarda paylaş

bu olayın en lol kısmı geo diye bir dergi mi ne vardı.. 2004-2005yılı yazında olması lazım, kanserojen olma olasılığı yüksek maddelerden bahsediyordu işte..

ve bu listenin farklı maddelerin hiçbirisi yediklerimiz içtiklerimizden de değildi.. bisfenoller işte perfloro oktanik asit falan gibi hedeler vardı. bunların birleşimlerinden falan bahsediyordu vs.

her neyse o değil de allahın her günü yediğiniz ekmeğin içine potasyum bromat kakalıyorlar, benzoyl peroksit katıyorlar.. aptal bir şekilde bunu kaltiesiz unlar beyaz olsun diye yapıyorlar.

mis gibi kanser lan!

misal almak isterseniz de buradan alabilyorsunuz. bizde tamamen legal sanıyorum bunların kullanımı.
http://magaza.hammaddeler.com/index.php?do=catalog/product&pid=799

evropa ise 90'da yasaklamış.. o değil de çin bile yasaklamış.. LOL nijerya dahi yasaklamış!
http://en.wikipedia.org/wiki/Potassium_bromate

afiyet olsun

ama nijerya olm! medeniyetler ülkesi orası! sri lanka olm, sağlık alanında lider bi ülke tabii!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...