ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Ekimde italya turuna çıkmak istiyorum ama tur şirketlerine internette acayip döşüyorlar. Söz verdiklerini yapmadılar Vasat otellerde kaldık Oteller şehrin çok dışındaydı Vize alamadılar Tur rehberleri berbattı vs.......vs........vs........... bunlar söyleniyor. Var mı bildiğiniz iyi bir tur tavsiye edebileceğiniz.
xaty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 İngilizce biliyor musun? Kaç yaşındasın? Kaç kişi gideceksin? Bütçen ne kadar? Turdan beklentilerin neler? Ne kadar süreli gezmek istiyorsun?
Holy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 italyanca bilmiyorsa ingilizce ile anlaşır.
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Pronto tur'la gittim bu yaz, 29 ağustos-5 eylül arasında. Müthiş bir tatildi. Ama 3 italya turundan en pahalısıyla gittik pronto'nun. Diğerlerinde şikayet falan çoktu, rehberleri de o kadar kalitesiz değildi. Parayı bayılmazsan zordur heralde kaliteli tur...
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 italyada yavas konussun ingilizce :d turkce konus daha iyi hehe
Holy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Hmm 4 ay sonra ben de gidiyorum 1 haftalık gezmeye, hiç mi anlaşamam ingilizce ile? italyanca da öğrenmeye başladım zaten de la bambina legge'ye kadar geldim henüz
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Valla turistik yerlerde sorun yaşamadım hiç. Düzgün bilmiyorlar evet ama İngilizce konuştun diye kovan da olmadı :D Anlaşırsın bir şekilde, ben gayet rahat anlaştım.
Prosciutto Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 anlaşırsın olmaz bişey. tur olayı da baya bi şans işi. denk gelen rehbere bağlı falan.
Öne çıkan mesajlar