Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okulun büyük kazığı, napabilirim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla kendi okuduğum okullarda olmasa bile türkiyenin en iyi okullarından birinde yüklü mebla bağışta bulunup karşılığında normalde o dönem açılmayan dersi açtırarak mezun olan uzatmaktan kurtulan adam gördüm ben. iyi durum da etkili olabiliyo yani :D
Mesaj tarihi:
durum iyi deilde calısıyorum okul paramı kendim ödüyorum okul 1 sene daha uzarsa çok sıkıntıya girerim tarzı şeyler işe yarıyor

benim bi arkadaşım hani ciddi zengin bir adam.fakir rpsi ile ağlayarak hallediyordu okulda işleri :). gözümün önünde adama üzülüyorlardı teselli ediyorlardı falan.ama çok sağlam ağlıyordu.tebrik edilesi
Mesaj tarihi:
hangi okul bilmiyorum da, bu kazanılmış hak muhabbeti İTÜ'de yemişti. bizim son senemize derslerin önşartları FF'ten DD'ye çekildi. ve topluca verdiğimiz dilekçe sonucu bizim fakültedeki dönemi vurmamıştı. kazanılmış haklarınız kesin var diye biliyorum ben

edit: artı olarak, okula girdiğimiz sene İTÜ'de sistem tamamen değişmişti. ders kayıtları vs. internet ortamına aktarılmıştı, fakat bizden üst olan dönemler teee mezun olana kadar eski sistem de, ellerinde kağıt hocalara tek tek giderek kayıt olmuşlar ve notlarını asılan listelerden öğrenmişlerdi.
Mesaj tarihi:
kurul falan bekleme, dönem başladıktan sonra dersi alamamış olursan iş işten geçer, süre doldu derler, bir nevi oyalama taktiği yani. Sen de her dediklerine he mi diyosun bastır biraz.
Mesaj tarihi:
Red said:

durum iyi deilde calısıyorum okul paramı kendim ödüyorum okul 1 sene daha uzarsa çok sıkıntıya girerim tarzı şeyler işe yarıyor

benim bi arkadaşım hani ciddi zengin bir adam.fakir rpsi ile ağlayarak hallediyordu okulda işleri :). gözümün önünde adama üzülüyorlardı teselli ediyorlardı falan.ama çok sağlam ağlıyordu.tebrik edilesi

Aynen arkadaş okulu dondururken parasal sorunlarım var dedi dondurmak için gereken ücret alınmadı.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

kurul falan bekleme, dönem başladıktan sonra dersi alamamış olursan iş işten geçer, süre doldu derler, bir nevi oyalama taktiği yani. Sen de her dediklerine he mi diyosun bastır biraz.

bastirabildigim kadar bastirdim zaten daha ne yapayim. Adam illa kurul karari ile olcak, kurulda bayramdan sonra toplancak diyor. Bayagi soylendim iste o da en cabuk senin isini process edecez dedi.

walla hakketen allah kimseyi baskasina muhtac etmesin abi. ne berbat bir duyguymus bole asilcak koyun gibi beklemek.

su kurula gircek uyeleri ogrenebilsem hepsine mail gonderecemde sekreter tatildeymis yerine gecen kisi de bilmiyor.
Mesaj tarihi:
bende de var esseklik onu da gormezden gelmiyorum. her dersi ilk alisinda gecsem sorun morun kalmayacakti.

bide yaz okulunda su dersi alaymisim keske, arkada ders birakmamak lazim hicbirsekilde. ben univ biterken ogrendim bunu da yeni nesil dikkat etsin bari.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
up!!!
an itibari ile tamamen halledildi sorun :)
zaten daha onceden verdigim dilekce kabul edilmis, kurul karari lie dersi alma izni vermislerdi bana

simdi danisman hoca da onaylayinca icim rahatladi walla :D mutlu mesut proce alabilcem
Mesaj tarihi:
onun olayi buyuk walla. hukuki.net te yazmislar da takip etmedim ben. idari mahkemeye gitcekler var galiba bide face te de bi ton grup geldi dava ediyoruz imza topluyoruz vs diye.

ogrenci isleri bisi soylemese de bu sene 4.sinif olanlari ve zaten 4.sinif olarak kalanlari etkilemeyecek bence. ha etklilerse dava ile binerim kafalarina.

bana al dedikleri her dersi aldiktan sonra senin ECTS kredin yetmio fazladan ders alcan derslerse yikarim zaten okulu :D
  • Yeni Oluştur...