Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 sipeyskeyk said: @bone modern hukukta idam yoktur zaten de varsayalım idam iyi birşey, hayvanlara kötü muamele etmenin ekstrem bir ruh hastalığı olmadığını düşündün mü? Yani idam suçları nedir, cinayet, tecavüz, vatana ihanet vs. köpek öldürmek aynı mı bunlarla? hayır yani tedavisi olan şey var, olmayan var. Her suçluyu idam edersek adam kalmaz memlekette. her şey hastalık zaten. hırsızlık hastalık, adam öldürme hastalık, tecavüz felan da hep hastalık. ancak yaptıklarının sonuçlarının belli bir cezası olmalı. gerçi hapishaneden çıkan kişilerin çoğunluğu suç işlediği ortama geri dönüyormuş. "ıslah evleri" var o konu için. ayrıca dünyada bazı bölgelerde idam halen devam ediyor.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 evet gelişmemiş ülkelerde devam ediyor, amerika da gelişmemiş ülke kategoriside bana göre hukuk olarak. belki şuna bakarsan kafanda bazı şeyler netleşir,
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 yani dünyanın geri kalanı haksız, çin suudi arabistan iran vs. haklı diyorsan eyvallah. al bu da amerika;
huun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 amerika'da yeri geliyor 4-5 sene hapis cezası kitliyorlar yalnız hayvanlara karşı işlenen suçlarda. ilk seferde değil; ama tekrarlarında bildiğim kadarıyla var bu uygulamalar.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 hapise, zorunlu sosyal hizmete falan birşey demiyoruz. nehire köpek atan kızın konusunda arkadşlar insan öldürmeye getirdi konuyu malesef onu tartışıyoruz.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 sipeyskeyk said: yani dünyanın geri kalanı haksız, çin suudi arabistan iran vs. haklı diyorsan eyvallah. yok öyle bişi demedim. idamı savunmuyorum zaten de kullanılıyor halen diye belirtmiştim. bu arada haritaya baktım da japonya da kullanıyormuş.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 abi estel'in verdiği linktekileri asmayıp besleyecek misin? yargılamaları bile şu kadar sürmeli -> . sonra doğrudan yeryüzünden temizlemeliler arkadaşları..
huun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 aga öldürüp niye kurtarıyorsun adamı? 60 sene tıktın mı deliğe, dünya'da da cehennemi yaşıyor sapıklar. hapis cezası diyip geçmeyin, boru değil.
gecko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 8 sayfayı okuyamadım zira hava çok soğuk. evet eskiden sıcak derdim. bella sende ortalığı karıştırıp duruyosun yok insan hayatından daha değerli yok kameraya çekmişmiş falan. he he insan hayatından daha değerli tabi, yemini suyunu biz veriyoruz bizden daha değerli mi olcak bide :D tamam hayvanseverlik iyidir ama seninki bayağı bi aşırıya kaçmış kıs bıraz. bu arada sipeyskekciğimizin arada yaptığı şirinliklere de teşekkür ederiz :)
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 huun said: aga öldürüp niye kurtarıyorsun adamı? 60 sene tıktın mı deliğe, dünya'da da cehennemi yaşıyor sapıklar. hapis cezası diyip geçmeyin, boru değil. sen de haklısın. 10sn falan izledim anca.. 7dakika ne be? ha hayvana zarar veren insana da zarar verir rahatlıkla. kendini koruyamadığını görsün yeterli onun için.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Myshkin said: /b/ de moralfagse karşı operation desert troll başladı. lol oh be /b/ de hala aklı başında olanlar var demek :D
olitere Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 gecko said: bella sende ortalığı karıştırıp duruyosun yok insan hayatından daha değerli yok kameraya çekmişmiş falan. haha
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 insanlar son derece overated. bir köpek sana asla kin beslemez,bir köpek sana asla ihanet etmez. kendi köpeğim var yanında 3 tanede sokak köpeği bakıyorum, kendim aç geziyorum ama o sokak köpekleri pakedi 175 milyondan somonlu mama yiyor. geçen akşam saat 12 de köpek dolaştırıyordum 10 tane it kopuk bulaştı, oturduğum yerin tanesi 3 milyar maliyetli güvenlik elemanları abi biz bulaşmayalım deyip sıvıştı o üç hayvan herifleri önlerine katıp ufukta kayboldu.
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 abi sen aç kalıp sokak köpeklerine somunlu mama yediriyorsan, fikirlerini tekrar gözden geçir.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 senko said: abi sen aç kalıp sokak köpeklerine somunlu mama yediriyorsan, fikirlerini tekrar gözden geçir. +1 yemedim yedirdim genelde çocuklarımız için geçerli, kediler köpekler için değil.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 zaten bir insanın köpeğe 200 küsür liralık mama yedirip kendisinin aç gezmesi için birşey yemesine değil, bu kafaya ulaşmak için birşey içmesine ihtiyacı var.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bu benim bileceğim iş, senin için 2 kuruşu bile çok görürüm öbürü için 200 lira veririm.
gecko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 "bir köpek sana asla kin beslemez,bir köpek sana asla ihanet etmez." said: 17 ağustos felaketi yaşanmadan yazlıkta bir köpek vardı, güvenliğin köpeği. paşaydı adı hatta. arkadaşlarım korkusundan yanına yaklaşamazdı ben gidip arada yiyeceğini verir severdim falan, kimseye de saldırmışlığı yoktu depremden 10-20 gün önce falan güvenlikçiye saldırdı, elini kolunu kanlar içinde bıraktı. sonra ne oldu bilmiyorum gitti köpecik. hayvan > insan muhabbeti lütfen yapmayın, hepsi bir canlı sonuçta.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mighty_THoR said: bu benim bileceğim iş, senin için 2 kuruşu bile çok görürüm öbürü için 200 lira veririm. o bayan bu şekil giyinir şu bayan şu şekil giyinir, taam mı? o arkadaştan bir farkını göremedim zihinsel olarak çok bir anımsattı asdkjasdklja
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mighty_THoR said: bu benim bileceğim iş, senin için 2 kuruşu bile çok görürüm öbürü için 200 lira veririm. mighty'cim sana harcama demiyorum ben köpek için istiyorsan elmaslı tasma al köpeklerine, paran varsa harcıyabilirsin pek tabii ama senin dediğin ben kendi yemek paramla kendimi beslemiyor, köpeklerimi besliyorum. bu davranışın yanlış senin.
olitere Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 might abi geçtim 175 liralık mamayı bana şöyle 50 liralık ziyafet çek ben sana bodyguardlık yaparım
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 sonra atatürk dönmüş demiş "senin babanın çanakkalede ne işi vardı"
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 senko said: Mighty_THoR said: bu benim bileceğim iş, senin için 2 kuruşu bile çok görürüm öbürü için 200 lira veririm. mighty'cim sana harcama demiyorum ben köpek için istiyorsan elmaslı tasma al köpeklerine, paran varsa harcıyabilirsin pek tabii ama senin dediğin ben kendi yemek paramla kendimi beslemiyor, köpeklerimi besliyorum. bu davranışın yanlış senin. köpeklerin rızkı çıkıyor,kendim tabiki 10 gündür aç dolaşıyor değilim ama köpeklerin maması bitiyorsa kendime birşey alırken iki kere düşünüyorum
Öne çıkan mesajlar