Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSK Jetleri Çıldırmış Olmalı

kithnoss

Öne çıkan mesajlar

Jetlerimiz çıldırmış olmalı , 31 Ağustos olmasına rağmen ivmeyi aldılar hala uçuyorlar evin üstünden vızır vızır . 7-8 jet şov yaparak gidiyor. Şehrin göbeğinde , e-5 in üstünde jetlerin geçmesi bayramda bile çok saçma iken , 31 Ağustos'ta bunların havada ne işi var anlamış değilim.

Ordu çıldırdı heralde
Sosyal ağlarda paylaş

Dün komutanları full leyince depoyu , çocuklarda kaçırıvermişler jetleri heralde :) Maşallah baya da ses çıkarıyorlar , neyin şovundalarsa saatlerdir ?

Edit : Şehir içinde böyle hareketler yasak değil mi ya ? Türkiye değil miydi yoksa o :D Bi kaza çıksa on binler ölücek , yüzlerce milyon $ gidicek farkında değiller .
Sosyal ağlarda paylaş

şehir içini bilmem de bazen çok alçaktan uçuyorlar. az kalsın kaza yapıyordum bi kere bunlar yüzünden. 4 yol ağzına girerken ışık da yeşil 60-70 giderken sağdan bi ses geldi acı fren gibi, dedim huun herhalde biçecekler seni. ben de asıldım frene, aynaya bi baktım arkadan gene tıngır mıngır birisi geliyor ama yakın baya. az kalsın değdiriyordu arkadan; ama eleman hak verdi sonra bana, tatsızlık çıkmadı. o bakımdan biraz sakıncalı buldum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...