kithnoss Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Jetlerimiz çıldırmış olmalı , 31 Ağustos olmasına rağmen ivmeyi aldılar hala uçuyorlar evin üstünden vızır vızır . 7-8 jet şov yaparak gidiyor. Şehrin göbeğinde , e-5 in üstünde jetlerin geçmesi bayramda bile çok saçma iken , 31 Ağustos'ta bunların havada ne işi var anlamış değilim. Ordu çıldırdı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 tura çıkmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Depoyu dün fullemişlerdir bugün de geziyolardır. bikaç milyarın lafını etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 referanduma hayır diyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Muhtıradır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 camileri bombalayacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 TÜRKLER ÇILDIRMIŞ OLMALI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 atinaya giriyoruz akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Dün komutanları full leyince depoyu , çocuklarda kaçırıvermişler jetleri heralde :) Maşallah baya da ses çıkarıyorlar , neyin şovundalarsa saatlerdir ? Edit : Şehir içinde böyle hareketler yasak değil mi ya ? Türkiye değil miydi yoksa o :D Bi kaza çıksa on binler ölücek , yüzlerce milyon $ gidicek farkında değiller . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Şükrü Suriye'ye giriyoruz abi, sen yanlış tarafa gitmişsin yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 yok ya heycanlanmayın parasını verdim tsk ya jetlerle benımle evlenır mısın yazdırıyordum beceremedıler ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 yunanistan'la mac var ya korkutmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 hahah eskişehirde hergün ucuyorlar sabah akşam gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Cassiline said: Şükrü Suriye'ye giriyoruz abi, sen yanlış tarafa gitmişsin yine. AAAABİ GİRDİK BİZ SELANİKTEN NERDESİNİZ OFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 tsk değildir belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 jacabo said: yok ya heycanlanmayın parasını verdim tsk ya jetlerle benımle evlenır mısın yazdırıyordum beceremedıler ama uzaydan gorunuyodur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 marslı zaten benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Evimin yaninda askeri havalimani var. Allaha sukur pirpir sesi eksik olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 aquila said: tsk değildir belki de. bunu yazacaktım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Doğan görünümlü şahin gibi TSK jeti görünümlü UFO neyim olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 yesilyurtta mezuniyet toreni var ondan ucuolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Hava Harp Okulu mezuniyet töreni nedeniyledir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 şehir içini bilmem de bazen çok alçaktan uçuyorlar. az kalsın kaza yapıyordum bi kere bunlar yüzünden. 4 yol ağzına girerken ışık da yeşil 60-70 giderken sağdan bi ses geldi acı fren gibi, dedim huun herhalde biçecekler seni. ben de asıldım frene, aynaya bi baktım arkadan gene tıngır mıngır birisi geliyor ama yakın baya. az kalsın değdiriyordu arkadan; ama eleman hak verdi sonra bana, tatsızlık çıkmadı. o bakımdan biraz sakıncalı buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 pilotlar fenerlidir, hala 30 ağustos sanıp kutluyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Saeros said: Cassiline said: Şükrü Suriye'ye giriyoruz abi, sen yanlış tarafa gitmişsin yine. AAAABİ GİRDİK BİZ SELANİKTEN NERDESİNİZ OFFFFF Lan sınırda bekliyorum ben, gelen giden yok. Hay allah, işin yoksa onbin kilometre tank sür şimdi bu sıcakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar