Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Basit basit uğraştırmadan kod yazıyoruz valla şu zamana kadar niye hiç yüzüne bakmamışım ayıp etmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 yazdığın kodu görelim örnek olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 print "Hello World" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 avantajı ne ki pitonun diğer dillere göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Hahahha Gösterelim anam diyesim geldi birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 senko said: avantajı ne ki pitonun diğer dillere göre? Yazım kolaylığı en güzel yanı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Javayla karşılaştıran bir yazı okumuştum. Linki şurda bi yerde olucaktı. http://pythonconquerstheuniverse.wordpress.com/category/java-and-python/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Ortaokulda bir kız arkadaş vardı, evlerinde piton vardı. Aklıma geldi piton diyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 single file'da multiple class tutabilmemiz güzelmişte, hiçbişi deklare etmiyorsun pitonda ya, rahatsız olurum ben öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Ya o banada başta garip geldi hani insan görmek istiyo sayfada ama güzel genede :P Benim en sevdiğim yanı parantezlerle uraşmıyosun yok efendim ulan bi parantezi kapatmadım diye compile olmadı olayı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Python bir sey istediginde "olur abi hemen, hatta yaptim bile buyur" diyen bir dil benim gozumde. Asigim kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 piton bilmez ben. ama php daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Pickles said: print "Hello World" daha karmaşık bi şi sormuştum, sadece hello world yazdırmak için kullanmamışsındır herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Ne yazmamı bekliyosun ki buraya ben onu anlamadım. Syntaxına dair bişeyler soruyorsan def main(): total = 0.0 try: infile = open('pati_pati.txt','r') for line in infile: amount = float(line) total += amount infile.close() print 'Total: $%.2f' % total except IOError: print 'Okuyamadım aga' except ValueError: print 'Rakam deil bilae' except: print 'Bellek read olamadı' main() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 print 256^256 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 python da nefret ettiğim indentation olayı var. 8 karakter tab istiyorsa, 7 karakter yaparsan sorun oluyor vs... yada direk tab yaparsan fln... ayrıca, ben { } olmayan dilleri de sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 indent olayı evet işkence olabilme olasılığı yüksek birşey. çok alıştır bir de tabi {}lere insan garipsiyo başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 bunu webde nasil kullanicakz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 bkz: zope edit : boyle giderse benim bu bkz mesajlari toplanip index neyim yapilir ha =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ben sevmiyorum piton, okunmuyo bu dil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 son derece bayildim bende kendisine, basit bi portscanner falan yazmam bole o nedir bu nedir derken yarim saat falan surdu sifir bilgi ile.. memnunum yani, platform bagimsiz her turlu calisiyor olusu da ayri bi guzellik tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 kucuk projeler icin uygun olsa da buyuk projeler icin hic uygun degilmis gibi geliyor. ayrica sadece print yazmak yerine system.out.print aha mantikli bence. daha duzenli, daha organize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Python superdir, de kendi basina CPython'i kimse yeterince profesyonel gormez bence. Buyuk ve profesyonel bir projenin anca prototipine yetebilir CPython bence, ama PLci degilim tabi biri cikip su su su sebeple her seyi yapar CPython aslan kaplan falan derse tamam abi derim tabi. Da yani object sistemi bile yeterli degil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 amma bence demisim ha 7 aydir unmanaged C++ ile indexgen / indexserve kodu yazan gencin dramini izlediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 deklerasyon yoksa hakketen okumakta zor olur maintanence'de, veya yanına bi ton comment gircen, yine aynı zaman kaybı olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar