Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dalga geçmeyin lütfen biraz ciddi bir konu

reddiye

Öne çıkan mesajlar

reddiye said:

adım enver soyadım mülayim
isim olsa bile, isimle dalga geçebilecek kadar beyinsiz bir arkadaşım olmadı hiç etrafımda

İsminle dalge geçmiyorum, öyle bir yazı yazıp isminin Jean-Jacques Rousseau yerine Enver Mülayım olması dram.

Bir iş başvurusu yerine lise kompozisyonu var orada.

Niye counter-hakaret yaptırdın ki bana şimdi, meh.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

gercekten adin Mülayim mi?. ee senle ilk orta ve lise yillarinda dalga gecilmistir.

size birşey diyen yok ki
sadece bugüne kadar dalga geçilmedi diyorum.
benden ön yazı istenmedi yazının başını okursanız, zaten işe alınma olayım fln büyük ölçüde tmm, tanışıyoruz ve zaten ben bu işyerinde 1 yıla yakın çalışıp istifa etmiştim. asi lafı, onların bana kullandığı bir laftı. benden görüşlerim vizyon misyon hayat görüşü fln filan istendi.
neyse tmm trollükle mallık arasındaki ince çizgiden düşenlere cevap vererek post kasmak da var şimdi ama dota bekler
Sosyal ağlarda paylaş

reddiye said:

Seele said:

gercekten adin Mülayim mi?. ee senle ilk orta ve lise yillarinda dalga gecilmistir.

size birşey diyen yok ki
sadece bugüne kadar dalga geçilmedi diyorum.
benden ön yazı istenmedi yazının başını okursanız, zaten işe alınma olayım fln büyük ölçüde tmm, tanışıyoruz ve zaten ben bu işyerinde 1 yıla yakın çalışıp istifa etmiştim. asi lafı, onların bana kullandığı bir laftı. benden görüşlerim vizyon misyon hayat görüşü fln filan istendi.
neyse tmm trollükle mallık arasındaki ince çizgiden düşenlere cevap vererek post kasmak da var şimdi ama dota bekler

baba kizma merak sordum sadece troll degil amacim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...