Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 babam blacksmith annem tailor.babam orclar tarafından öldürüldü.. diye gidicek sandım bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 kadın sana özet geç derse şaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilet Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 o yazı dalga geçilmeyecek gibi değil. asi mühendis seni hahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ahaha bu arada nick ile alıcağı cevap çok uyumlu olcak arkadaşın :D Reddiye. aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 tek paragraf yaz, kadin incicidir kesin sirf sana ozet gec chip! diyebilmek icin bubi bubi tuzagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ekcenç sütudınt olarak gelmişem hemişe bu torpaklara varmışam aybalam yaz yeter. İmza : Asimühendis666 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Bilimle yönetilmez hiçbir kurum, öyle olsaydı Ardeth'in ban hamerını yiyorduk sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 reddiye said: adım enver soyadım mülayim isim olsa bile, isimle dalga geçebilecek kadar beyinsiz bir arkadaşım olmadı hiç etrafımda İsminle dalge geçmiyorum, öyle bir yazı yazıp isminin Jean-Jacques Rousseau yerine Enver Mülayım olması dram. Bir iş başvurusu yerine lise kompozisyonu var orada. Niye counter-hakaret yaptırdın ki bana şimdi, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 meselaa yanii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Seele said: gercekten adin Mülayim mi?. ee senle ilk orta ve lise yillarinda dalga gecilmistir. size birşey diyen yok ki sadece bugüne kadar dalga geçilmedi diyorum. benden ön yazı istenmedi yazının başını okursanız, zaten işe alınma olayım fln büyük ölçüde tmm, tanışıyoruz ve zaten ben bu işyerinde 1 yıla yakın çalışıp istifa etmiştim. asi lafı, onların bana kullandığı bir laftı. benden görüşlerim vizyon misyon hayat görüşü fln filan istendi. neyse tmm trollükle mallık arasındaki ince çizgiden düşenlere cevap vererek post kasmak da var şimdi ama dota bekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=tXWZZA6Gxb8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Isınıyorduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 iş ne ve kaç para veriolar? birde semt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omhesabi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ilk cümle ofsayt direk. bilimden ideoloji olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Seele said: baslik fail Mülayim fail yoksa iyi ver gitsin. haueuheuheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 patronun resimlerini isteruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 reddiye edilince arkadaş kendini alkole mi verdi naptı lan. merak ediyoruz reis üşüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 bence iş hayatınla ilgili burdan fikir alman ayrı bir fail forum lan burası, liseliler falan giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 çok zorlama olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 reddiye said: Seele said: gercekten adin Mülayim mi?. ee senle ilk orta ve lise yillarinda dalga gecilmistir. size birşey diyen yok ki sadece bugüne kadar dalga geçilmedi diyorum. benden ön yazı istenmedi yazının başını okursanız, zaten işe alınma olayım fln büyük ölçüde tmm, tanışıyoruz ve zaten ben bu işyerinde 1 yıla yakın çalışıp istifa etmiştim. asi lafı, onların bana kullandığı bir laftı. benden görüşlerim vizyon misyon hayat görüşü fln filan istendi. neyse tmm trollükle mallık arasındaki ince çizgiden düşenlere cevap vererek post kasmak da var şimdi ama dota bekler baba kizma merak sordum sadece troll degil amacim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 adım mülayım olsa intihar ederdim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 kadın senden ufak çapta önyazı (cover letter) istemiş sen tutup teknokratlıktan dem vurmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 cover letter görüşmeden gönderilir, kadın görüşmede kompozisyon istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 bombacı mülayim imzanı ne zaman görsem gülerim çok başarılı bence eheh. bir de vizyon misyon gibi sıkıcı kalıplardan bahsetmiş, yazının içinde olsa da kadın kariyer.netten İK öğrenen std türk İKcısıysa kalıpları görmek isteyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 of bilimadamları dünyayı yönetse ne komik olurdu lan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar