Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Piranha 3D

Rock

Öne çıkan mesajlar

Biraz baktım ama açılmış bir konu göremedim. Açılmaması kötü olmuş. Hayatımda gittiğim en boş ve gereksiz filmlerden biriydi. Film piranhaların bir insanı yemesi, piranhaların birden fazla insanı yemesi, piranhaların tatilci çılgın amerikan gençliğini açık büfe olarak kullanması ve piranhaların insanları yemeye devam etmesi şeklinde başlayıp bitti. Şöyle puanlamak gerekirse;

Hikaye: 0/10
Aksiyon: 0/10
Her macera filmine konulna aşk ilişkisi: 1/10(o bile)
Gerilim: 2/10(neyin geleceğini bildiğinden şaşırmıyorsun bile)
Kan ve Parçalanma efektleri: 8/10(o kısmını beğendim sayılır)
3D: 8/10(32 yıl önce ilkez izleseydik 10)
Film için seçilen kadın karakterler: 9/10 :)o
Film sonu: 0 bile verilmez.

Açıkçası filmde küçük Jerry sahnesi dışında eğlenceli bir sahne de yoktu. Tamamen zaman ve para kaybı.
Sosyal ağlarda paylaş

Rock said:

Biraz baktım ama açılmış bir konu göremedim. Açılmaması kötü olmuş. Hayatımda gittiğim en boş ve gereksiz filmlerden biriydi. Film piranhaların bir insanı yemesi, piranhaların birden fazla insanı yemesi, piranhaların tatilci çılgın amerikan gençliğini açık büfe olarak kullanması ve piranhaların insanları yemeye devam etmesi şeklinde başlayıp bitti.

İşte bu yüzden konusunun açılma gereği duyulmamıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

Rock said:

Biraz baktım ama açılmış bir konu göremedim. Açılmaması iyi olmuş. Hayatımda gittiğim en boş ve gereksiz filmlerden biriydi. Film piranhaların bir insanı yemesi, piranhaların birden fazla insanı yemesi, piranhaların tatilci çılgın amerikan gençliğini açık büfe olarak kullanması ve piranhaların insanları yemeye devam etmesi şeklinde başlayıp bitti. Şöyle puanlamak gerekirse;

fix'd.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...