Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 2 - 3 senedir pc ye her formattan sonra kurduğum programlar arasındadır Photoshop ama bu zaman diliminde bi kaç resmi saturation ile siyah/beyaz yapmak dışında pek karıştıramadım. (birde 1 - 2 basit logo yaptım) canım sıkıldı (fallout3 de yeni bitti) yapacak bişi yoktu, nerden estiyse bi jolly roger yapasım geldi ilk. Açtım photoshop u 2-3 dakika sonra hevesim kırıldı vazgeçtim. Sonra dedim hazır bişiyi editliyim ... foto (blur,sharpen,burn,dodge ve smudge) neticesinde (yarım saat civarı sürdü) böyle oldu doktor bey
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 paint kullansan da olurmuş, ps boşuna yer kaplamasın pcde
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 "roket adam" said: paint kullansan da olurmuş, ps boşuna yer kaplamasın pcde o kadar kötümü yav :S bende dedim biri ordan çıkar yetenekli neyin der didim, elimden tutar didim... saglık olsun.
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bence paint de ram yemesin, direk kara kalemle çizebilirmişsin.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 karakalemle cizebilirse artist olur zaten. bosver sen calısmaya devam et. bana da kimse oturup anlatmadı photoshop'u. kendi kendime yetecek kadarını sagdan soldan tutolarla ugrendim :)
mono Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 free...staylaaaaahhgdsşklvSŞLMKŞMİD CKMŞsdşlckmSDŞŞCN<ŞZDXKLCVNŞOA
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 saturation ve siyah/beyaz gibi "fotoşoğ efeğti" dışında kullanmıyorsan niye photoshop kurma gereği duyuyorsun ki? picasa var mesela çok daha kolay. gerekiyorsa paint.net, gimp felan da var.
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 fastreloader said: tamam kötü anladık ama bu kadar da değil bence @dreagloth lise terk (td)
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Şu kadar liseli http://forum.paticik.com/thumbnails/fef/e37/b44/f3c/4f0/334/bd3/32b/f46/2b3/b4_450xNULL.jpg
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 insanların cinsel tercihlerine saygı duyarım ama yinede liseli oğlanların resimlerini biriktirmek hoş bir davranış değil.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Foruma biraz aşina olsaydın bu gereksiz laf sokma girişimlerinden vazgeçerdin.
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ''Yeni bir liseli mi doğuyor'' diye konuya giriş yapıyosun arkasına dreagloth said: Foruma biraz aşina olsaydın bu gereksiz laf sokma girişimlerinden vazgeçerdin. saçma. hem liseli olsam ne olacak ki? Paticik'i takip eden o süper ultra elit insanların kayda değer bir kısmı ilk defa liseliyken tanıştı paticikle... kimisi bir arkadaşı aracılığıyla, kimisi brit mezarda at koştururken , kimisi minoc madende nasırlı elleriyle kazma sallarken... ayrıca Forum Kuralları 3. Din, dil, ırk, cinsiyet ve sınıf ayrımı yaparak insanları küçük düşürmeye ve rencide etmeye yönelik mesajlar foruma gönderilemez. - Topic troll'lemek(liseliyi hakaret olarak söylemediğini varsayalım) yasaktır. laf sokmadım. sen nasıl boktan ve amatör bir resimden karakter,yaş,sınıf analizi yapma girişimine girdiysen bende attığın mesajdan vardığım kanaate göre mesaj attım o kadar. neyse dreagothmaksadın ayar vermek ise dory yi örnek almanı tavsiye ederim konuyla ilgili yorum yapanlara teşekkür ederim. topic uygun görülürse kitlenebilir. saygılar didn't read lol .gif leride kabulümüzdür
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 yeni üyelerin heyecanlı tavırlarına hastayım. dreagloth haklı sen haksızsın blackhand.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Daha da kötüleştiriyorsun durumu, önce oku, öğren, sor be çocuk.
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Jargon bilmeden lölö yapmaya kalkınca bu kadar oluyormuş işte.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 dreagloth said: Şu kadar liseli http://forum.paticik.com/thumbnails/fef/e37/b44/f3c/4f0/334/bd3/32b/f46/2b3/b4_450xNULL.jpg haha bu o muydu yoksa başka bir resim miydi hatırlamıyorum da, bi resim vardı patide, abuk sabuk efektler konulmuştu onun üstüne. o geldi aklıma birden. taa kaç sene evvel... hatta şöyle bi topic vardı bak o da güzeldi: http://forum.paticik.com/read.php?18,896561
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ben bi kere jargon bilmeyen bi yeni üyeden laf yemiştim, o da sus lan angut demişti sfsdf
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 hop! sakin olun, atırmayın kafamı!! her mekanın bi jargonu vardır onu bilmeden köpürmek sağlılı değil evet, ama dreagloth sende rushlamıssın adama ayıp. yapme öle.
Öne çıkan mesajlar