Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 2 - 3 senedir pc ye her formattan sonra kurduğum programlar arasındadır Photoshop ama bu zaman diliminde bi kaç resmi saturation ile siyah/beyaz yapmak dışında pek karıştıramadım. (birde 1 - 2 basit logo yaptım) canım sıkıldı (fallout3 de yeni bitti) yapacak bişi yoktu, nerden estiyse bi jolly roger yapasım geldi ilk. Açtım photoshop u 2-3 dakika sonra hevesim kırıldı vazgeçtim. Sonra dedim hazır bişiyi editliyim ... foto (blur,sharpen,burn,dodge ve smudge) neticesinde (yarım saat civarı sürdü) böyle oldu doktor bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 paint kullansan da olurmuş, ps boşuna yer kaplamasın pcde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 "roket adam" said: paint kullansan da olurmuş, ps boşuna yer kaplamasın pcde o kadar kötümü yav :S bende dedim biri ordan çıkar yetenekli neyin der didim, elimden tutar didim... saglık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bence paint de ram yemesin, direk kara kalemle çizebilirmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 karakalemle cizebilirse artist olur zaten. bosver sen calısmaya devam et. bana da kimse oturup anlatmadı photoshop'u. kendi kendime yetecek kadarını sagdan soldan tutolarla ugrendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 free...staylaaaaahhgdsşklvSŞLMKŞMİD CKMŞsdşlckmSDŞŞCN<ŞZDXKLCVNŞOA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 hahahahah baya yaşlandırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Yeni bir liseli mi doğuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 saturation ve siyah/beyaz gibi "fotoşoğ efeğti" dışında kullanmıyorsan niye photoshop kurma gereği duyuyorsun ki? picasa var mesela çok daha kolay. gerekiyorsa paint.net, gimp felan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 fastreloader said: tamam kötü anladık ama bu kadar da değil bence @dreagloth lise terk (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Şu kadar liseli http://forum.paticik.com/thumbnails/fef/e37/b44/f3c/4f0/334/bd3/32b/f46/2b3/b4_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 insanların cinsel tercihlerine saygı duyarım ama yinede liseli oğlanların resimlerini biriktirmek hoş bir davranış değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Foruma biraz aşina olsaydın bu gereksiz laf sokma girişimlerinden vazgeçerdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ''Yeni bir liseli mi doğuyor'' diye konuya giriş yapıyosun arkasına dreagloth said: Foruma biraz aşina olsaydın bu gereksiz laf sokma girişimlerinden vazgeçerdin. saçma. hem liseli olsam ne olacak ki? Paticik'i takip eden o süper ultra elit insanların kayda değer bir kısmı ilk defa liseliyken tanıştı paticikle... kimisi bir arkadaşı aracılığıyla, kimisi brit mezarda at koştururken , kimisi minoc madende nasırlı elleriyle kazma sallarken... ayrıca Forum Kuralları 3. Din, dil, ırk, cinsiyet ve sınıf ayrımı yaparak insanları küçük düşürmeye ve rencide etmeye yönelik mesajlar foruma gönderilemez. - Topic troll'lemek(liseliyi hakaret olarak söylemediğini varsayalım) yasaktır. laf sokmadım. sen nasıl boktan ve amatör bir resimden karakter,yaş,sınıf analizi yapma girişimine girdiysen bende attığın mesajdan vardığım kanaate göre mesaj attım o kadar. neyse dreagothmaksadın ayar vermek ise dory yi örnek almanı tavsiye ederim konuyla ilgili yorum yapanlara teşekkür ederim. topic uygun görülürse kitlenebilir. saygılar didn't read lol .gif leride kabulümüzdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 yeni üyelerin heyecanlı tavırlarına hastayım. dreagloth haklı sen haksızsın blackhand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 WALLA NE DİYEMKİ 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Daha da kötüleştiriyorsun durumu, önce oku, öğren, sor be çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Jargon bilmeden lölö yapmaya kalkınca bu kadar oluyormuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 dreagloth said: Şu kadar liseli http://forum.paticik.com/thumbnails/fef/e37/b44/f3c/4f0/334/bd3/32b/f46/2b3/b4_450xNULL.jpg haha bu o muydu yoksa başka bir resim miydi hatırlamıyorum da, bi resim vardı patide, abuk sabuk efektler konulmuştu onun üstüne. o geldi aklıma birden. taa kaç sene evvel... hatta şöyle bi topic vardı bak o da güzeldi: http://forum.paticik.com/read.php?18,896561 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ben bi kere jargon bilmeyen bi yeni üyeden laf yemiştim, o da sus lan angut demişti sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ahaha supermis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 anaa millet interneti ciddiye alıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 hop! sakin olun, atırmayın kafamı!! her mekanın bi jargonu vardır onu bilmeden köpürmek sağlılı değil evet, ama dreagloth sende rushlamıssın adama ayıp. yapme öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar