reyou Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 SodomVsGomore said: erkeğide badi koysan ya asdf yok lam popi koyun daha iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Absolut said: GSD çok havlıyor. kendi yerine girenleri onunden gecenleri falan filan rahatsiz eder amaci goz dagi vermek bir de gozunu birini tutmadimi bosuna denemeye gerek yok :d Vargath said: Geçenlerde birisi secereli ana babadan yavruları vermek istiyordu. Eğer hala arıyorsan arkadaşlarla irtibata geçebilirim.keci mi kangal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 hayvanda 2 kilo pati var resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Kızımız valla canavar gibi büyüyor. Biraz hızlı büyüdüğünden vitamin takviyesi tavsiye verdi veterinerimiz. Şimdi gelelim sorularıma. Öncelikle Bekçi köpeği için eğitim aldırmanın yararı olurmu yoksa kangal unutur nasılsa denip eğitime yollamamak mı lazım. Ve yollanacak ise kaç aylıkken yollanmalı ve ne eğitimleri aldırılmalı. Ayrıca ankarada bu işi özel olarak yapan tanığınız yer veya kişi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Üstad üşenmezsen resimlerini paylaşırmısın pati'nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 oha çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Dünyanın en başarılı köpegi ya kangal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Abi pati diye sivas kangal mı olur ya. Golden mı bu hayvan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bence iyi gitmiş. hayvan patiden oluşuyo zaten. baya tatlıymış pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 üüüü bizimkileri hatırladım şimdi. Geredeye birinin çiftliğine yollamak zorunda kalmıştık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 resim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Absolut said: Kızımız valla canavar gibi büyüyor. Biraz hızlı büyüdüğünden vitamin takviyesi tavsiye verdi veterinerimiz. Şimdi gelelim sorularıma. Öncelikle Bekçi köpeği için eğitim aldırmanın yararı olurmu yoksa kangal unutur nasılsa denip eğitime yollamamak mı lazım. Ve yollanacak ise kaç aylıkken yollanmalı ve ne eğitimleri aldırılmalı. Ayrıca ankarada bu işi özel olarak yapan tanığınız yer veya kişi var mı? Zegna daha iyi bilir de ben bildiklerimi paylaşayım Abso baps. Eğitimin hertürlüsü yararlıdır. Tabiki şartları yerine getirirsen. Bu eğitimler, sırayla oluyor genelde ben unuttum sırasını da temel itaat ile başlıyor. Bekçi eğitim birkaç sınıf üstü bunun. Fakat unutur demişsin, buradan hayvanı eğitiriz sonra bırakırız diye anladım. Eğer öyleyse, bilimum hertürlü eğitimi ver faydası olmaz. En basit otur-kalk eğitimini bile sık sık tekrarlamak gerek. Ki yani siz bekçi eğitiminden önce birkaç farklı eğitim alacaksınız, hayvanı haftanın 7günü, günde en az 2-3 saat meşgul tutmanız lazım. Yani o gördüğü eğitimlerin tekrarı olaraktan. Eğitim hem pahalı, hem de hakikaten köpek sahibinin ilgisini isteyen bir iş. 6 aylık ve sonrası demişlerdi temel itaat için, ki yani bekçi eğitimi için karakterinin oturmuş olması lazım. Yaşını doldursun en azından derim, gerçi bana bakma eğitmen sana inciğini cinciğini anlatır olayın o kısmının. Ankara demişsin, ben tekrar topu Zegna' ya atıyorum. O kesin biliyordur birşeyler Ankara' daki eğitmenler hakkında. Güle güle büyüsün sıpa :) Edit: Köpeği severken başından sev, çenesinden sevme. Daha yavruyken alışmasın ona. Kafasından seversen, sen sahipsin. Çenesinden seversen o sahip. Biryerde okumuştum, istisnasız her köpekte varmış bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Dün mangal esnasında yanımızda uslu uslu ortururken kızımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Absolut said: Buyrun kızımızın resmi :P Adını PATİ koyduk hehe Nerden nereye :P Kızımız büyüdü bu hale geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 gogsu kabarmamıs =( kulaklarını kesmek gibi sacmalıklar yapmadığınız için kucaklar dolusu sevgi sizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konya Selçuk Üniv. Veterinerlik fakültesindeki kangalları gördükten sonra seninki sokak köpeği gibi duruyor (no offense :P) valla imkanı olan varsa gitsin görsün çok efsane kangallar var akbaşlar falan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 fotoda kucuk gorunuyo sanırım o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Boyut olarak çok iri bir dişi değil ama fotodan da kaynaklı biraz minik görünmüş. İrilik konusuna gelince dediğin yetiştirme çiftliğinden dışarıya satış yapılmıyor diye biliyorum. Yapılması da bence ırkın safkanlığı için yanlış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Absolut said: Absolut said: Buyrun kızımızın resmi :P Adını PATİ koyduk hehe Nerden nereye :P Kızımız büyüdü bu hale geldi :P hey maşallah. küçük hali de efsane tatlıymış ayrıca. hLL TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Pati hamile kaldı :P Çiftleşmenin oldugu gece eşine 18 dikiş attırmayı başardı yüzünü parçalayarak ama erkek amacına ulaşmış sonunda. Bebe kangallarımız geliyor 2.5 aya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Abi talibim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Baba baya efsane bir hayvan. Fotolarını bulursam koyayım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Yavruları ne yapmayı düşünüyorsunuz acaba? (:D :)-D (:D :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Hele bi doğsunlar, kaç tane oldukları falan belli olsun, cinsiyetler belli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Dogurdu Simdilik 5 ama daha 24 saat sureis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar