SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ShadowFax said: adam 8 günde 8 olup, tek icc25 ile 6k'ya yaklaştı. 45gündür oynadığımı söyledim dimi ? ilkokulu baştan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ShadowFax said: adam 8 günde 8 olup yavaşmış baya, 10 dakkada olursun 8. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 sewimli ejderha, dostum seni ben bile kurtaramam suandan itibaren trollenmekten, attigin her post ile daha cok trolü üstüne cekiyosun. GL. @ masquerade almancan varmi bilmiyorum, ama sunu da paylasmadan edemedim. http://www.youtube.com/watch?v=Egj_zErlDbE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 SevimliEjderha said: Masquerade said: SevimliEjderhanın haftalardan beri ince ince trollediğini hissediyorum hahaha. 2 günde 80 oldum, yeni oyuncuyum. 1 haftada sadece pve gear 6k gs oldum fak yeh. hayır no lifer değilim. bunları günde 3 saat! evet yanlış duymadınız 3 saat oynarak 8 günde başardım. şimdi sizde hemen arayın ve bu mükemmel ürüne çok avantajlı fiyattan sahip olurken oturduğunuz yerden basenlerinizi inceltemede yardımcı olacak bu kemeri de ekstra olarak kazanın! falan. http://www.youtube.com/watch?v=ROh6WdqgM50&p=BE53AE096ECC0795&playnext=1&index=12 hadi bakalım genç. 1. si günde 5-6 saat ile 8 günde 80 ledim bu bir 2. si pvp gear değil pve gear laf sokabilmek için cümleleri o kafanın içindeki kıvrımlı şeyde evirip çevirme 3. evet yeni oyuncuyum wowda ama 10 senedir türlü mmo oynadım ve wow gerçekten 13yaş oyunu olmuş o yüzden 7-8 günde 80lemek yada gear dizmek matah bişi değil,ha bu kolaylıkta yapamayan varsa zaten oynamasın. little big planet falan var çozevkli. nolifer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 iyide bizim serverda armory yok ki!!!!!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 olay acikliga kavustu, arkadas privat server da oynuyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 OĞĞLUUUUM NİYE SÖLEMİOSUN YAAA ORASI PRIV SERVER DİYE BİDE PREPAID ALDIM 2AYLIK PRIVATE SERVERDA OFF Diyorum nasıl kastım lan bu kadar :( Nalet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Cash ile ekmek-süt-kurabiye satıyolardı anlamalıydım cash-shoptan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bir troll başlığının daha sonuna geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 siz troll diyin hala. elimde belgeler var size onlarıda getiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bana da kassana 8 günde 80, günde 5 saate 40 saat played olması şartıyla neyse parası verelim bilæ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 parası neyse verelim arkadaş çıkaralım vuraım masaya vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Pipet said: bana da kassana 8 günde 80, günde 5 saate 40 saat played olması şartıyla neyse parası verelim bilæ para ihtiyacım var gibi mi duruyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 armory nerde arkadaşım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 SevimliEjderha said: Pipet said: bana da kassana 8 günde 80, günde 5 saate 40 saat played olması şartıyla neyse parası verelim bilæ para ihtiyacım var gibi mi duruyo :) Daha çok ilgiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 EVIL_DeaD said: armory nerde arkadaşım :D private sörvırmış yaaa!!111 sölemediler bide prepaid ödedim iyimi? X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ss or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ''1. si günde 5-6 saat ile 8 günde 80 ledim bu bir '' 8 günde 48 saat eder. 2 gün played ile 80 yapabildiysen bu wow rekoru :) Serin hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 blize bildirsene rekortmen ilan etsin seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 vay arkadaş adam amma trolledi amma yediniz sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 SevimliEjderha said: Madcat said: played time 8 günse oke de rl 8 gün yalan realtime. off sıktı sizimi inandırcam SevimliEjderha said: OĞĞLUUUUM NİYE SÖLEMİOSUN YAAA ORASI PRIV SERVER DİYE BİDE PREPAID ALDIM 2AYLIK PRIVATE SERVERDA OFF Diyorum nasıl kastım lan bu kadar :( Nalet olsun. bizi mi kandırcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 olm neydi şu 6k gs lik arkadasın nicki ya nalet olsun armoryden bulamıyorum dur simdi söylücem... off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Masquerade said: abi durup durup sırf buna bakıp gülmek icin bu topiği açıyorum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 lol aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 http://incredimazing.com/static/media/2009/11/12/Coolstorybro/CoolStoryBro.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar