Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Canlansın biraz buralar Death harir xeno sereglin methral felan oynuoruz kimler var baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 publicde düşük pingli oyun bulmak zor, huntressla adam vurmak işkence oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Cheaz said: Canlansın biraz buralar Death harir xeno sereglin methral felan oynuoruz kimler var baska oynamak istediğinde steam'den dürtebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 güzel oyun lan. indirimle alınca paranın hakkını baya baya veriyor sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 yükledim ben bunu. açılmıyor bir türlü. steam başlatılıyor diyor kalıyor öyle. yaşayan var mı daha önce? biraz araştırdım da steam c ye değil d ye kurulu olunca açmıyormuş falan. çok ilginç kafalr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 bende d'ye kurulu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 steamde genel problem varmış bazı oyunlarda. fix için cloudla alakalı bişeyler yapcakmışsın falan. uğraşmadım düzeltsin deyyuslar o kadar milyor dolar alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 3 pc var hepsinde de Steam D'de yüklü ve paşalar gibin açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 düzelmiş düzelmiş steamin genel problemiymiş cloudla alakalı. o c d açıklaması da kendi forumlarında bir moddan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mehmetozkalp Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Steam id : WOTAM ranked game den oynyuorum friende ekleyin lwl im 70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Sanırsam indirim ardından bayağı bir kitleye ulaştık. Belli bir zorluk seviyesinden (nightmare,insane) sonra her zaman oyuncuya ihtiyaç oluyor. O yüzden şöyle bir grup kurdum. ( İlk kez grup kurdum. Çok heycanlıyım ) http://steamcommunity.com/groups/paticikdungeondefenders Benden invite isteyin, kabul edeyim. " Come at me bro ! " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Elimde lvl 53 monk var bundaki explari baskasina aktaramiyorum dimi :( Yeni karakter acmak istiyorum ek paketten gelen ile degistircem o kadar sey gume gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 itembox shared.. geri kalanı farketmiyor, lv53 karakterinle survival aç. kuleleri kur, diğer karaktere geç. atlarsın hemen level Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 oha kuleleri kurup karakter değiştirebiliyor muyuz? iyiymiş öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 minigun aranıyor. primary olarak shots per second, reload speed bonus, projectile speed bonus, hero damage, secondary olarak clip ammo, hero casting rate, hero speed gerekmektedir. drop yapanların en kısa zamanda müracaata başvurması arz olunur. - müdüriyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 elimdeki blasticusu satayım dicem ama.. 5 e alıp 25 de kendim gömdüm.. 35m den aşağı satamamyani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 huntress da cast rate i ne yapıcaksın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 bu challengeları yapanlar nasıl yapıyor? bazıları imkansız gibi. mesela hindi kovalamaca. tek başıma denedim, iki kişiyle denedim, hard denedim, easy denedim, bir türlü olmuyor. kişi sayısı arttıkça öldürmemiz gereken hindi sayısı da artıyor. bazen 3 tane kalıyor, 5 tane kalıyor, 1 dakika boyunca bütün haritayı dolaşıyorsun hindi bulamıyorsu. bi de cinsane veya nightmare'de yaparım diyenler gelsin yardım etsin bana yapmadığım challengelar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 74 ol sen bide myth leri tamamla yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Bone said: bu challengeları yapanlar nasıl yapıyor? bazıları imkansız gibi. mesela hindi kovalamaca. tek başıma denedim, iki kişiyle denedim, hard denedim, easy denedim, bir türlü olmuyor. kişi sayısı arttıkça öldürmemiz gereken hindi sayısı da artıyor. bazen 3 tane kalıyor, 5 tane kalıyor, 1 dakika boyunca bütün haritayı dolaşıyorsun hindi bulamıyorsu. bi de cinsane veya nightmare'de yaparım diyenler gelsin yardım etsin bana yapmadığım challengelar için. turkey huntta en iyi char/silah hunteressın eneji silahı var bi tane balon gibi patlayan ondan lazım 2 kişide gerisi kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Cheaz said: 74 ol sen bide myth leri tamamla yaparsın tek atışta ölüyor zaten hindiler. 74 olsam ne farketçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 72 lvl bir squirem var. Insane Glitterhelm'de level kasmak isteyen eklesin http://steamcommunity.com/id/Nwalka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar