sifkal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=RDMx6DPqteQ http://dungeondefenders.com/ Combine the strategic planning and placement of tower defense with the leveling, skills, and fast-paced combat of defense of the ancients, and you've got Dungeon Defenders, coming this fall to Xbox Live Arcade, the PlayStation Network, and PC. Developed by Trendy Entertainment using Epic's Unreal Engine 3, Dungeon Defenders might have a generic name, but the gameplay looks to have more than enough character to make up for it. Trendy is calling it tower defense, but with up to four players battling online using four unique character classes, gaining new powers and skills as they level up, I'd say it has a bit more in common with a defense of the ancients type title than anything else. Players will do battle against increasingly powerful enemies and bosses across fifteen different arenas with multiple game modes. Local four-player split-screen multiplayer is also included, which should make for some excellent multi-friend couch sessions. As an extra added bonus for PlayStation 3 owners, a post on the PlayStation Blog indicates the game will support both Move and 3D on the console. Look for Dungeon Defenders this fall on the PS3, Xbox 360, and PC, and visit the official game website for a trailer, game info, and more screenshots. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 çok ilginç görünüyor yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 wow+diablo mu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 13 liraya eğlendirebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 walla multi ozelligi cok hosuma gitti benim 4 class bamagume ilerliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 synthesizer said: wow+diablo mu yani hayır, diablo + tower defense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 acilmisti bu sanki betasi zamaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 19 ekimde çıkıyo. merakla beklediğim oyunlardan birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ee kimler aldı oyunu? yeterinde kişi varsa bi alt grup kuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ben aldım bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Bende alıcam bunu sanırım, Orc Must Die çok basit kaçıyor bunun yanında. EDIT: Aldım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Ben de aldıydım. Son günlerde oynadığım orcs must die! çok iyiydi resmen gazladı beni bu tower defense action olayında bu oyunun da trailerlarını beğendim ayrıca multiplayerı olduğundan fazla düşünmeden aldım. Tek endişem bu oyunda hero ile yaratıkları hedefleme orcs must die! daki gibi serbest olarak crosshair ile değil sanırım , izlediğim trailerlarda hedef deiştiriyordu tek tek kitlenmiş şekilde o hedefe. Umarım pc versiyonunda öle değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 aldım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 UDK forumlarında bu oyunu yapan adam gün gün anlatmıştı ne kod yazdığını, neler yaptığını falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 İndie dedik , tower defense dedik , lots of fun dedik bağrımıza bastık online oyunlarda 15 dk duramıyoz sürekli disconnect , ve herkesde öleymiş :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ilk girdim 1.5 saat kadar oynadım wizardla ranked oyunlarda, sonra oyun göçtü, geri bi girdim benim wizard buhar olmuş, baştan başlamak zorunda kaldım ahah testing falan yapmıyo mu bu herifler ya oyunu çıkarmadan biçok kişi bu sorundan dolayı muzdarip: http://forums.trendyent.com/showthread.php?4645-Game-doesn-t-save Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 steamcloud la sorunları var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 hack protectionmuş dclerin kaynagı, üzerinde çalışıyoruz dediler 2-3 saate patch çıkar kaynak: http://twitter.com/#!/TrendyEnt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Oyun çökmese oyun baya iyi çok eğleniyorum oynarken. Ama singleplayer takılırken ve medium zorluk seviyesinde bile çok zor olmuş oyun.Baya bir zorluyor. Umarım sorunu biran önce düzeltirler 4 kişi multi çok zevkli :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 said: We're currently in the process of upgrading TrendyNet to hopefully eliminate DC's and deleted chars. Half of this is server-side, whic should hopefully eliminate the deleted chars, and have of it is client-side, to eliminate the DC's. The server-side fix for deleted chars we hope to roll out in about an hour. The client-side fix for DC's will roll-out later today as part of the first hotfix. I'm sorry guys, we hadn't been able to test TrendyNet at a full scale prior to release (though we did try simulated scale tests, they clearly weren't as intense as the real deal). We'll either have TrendyNet fixed pretty definitively -today-, or we'll disable it entirely while we work on further redesign. We'll let you know as soon as the server-side TrendyNet change goes live. As for losing your data in a local game due to a crash, that should be fixed later today with the implementation of backup save system. Of course, we'll also be analyzing any and all crashes over the coming days to nail each one down in turn. The first hotfix later should also include fixes for the Japanese-etc language startup issue, and the 7-speaker-setup-yields-no-sound bug, among others. -Jeremy http://forums.trendyent.com/showthread.php?4711-UNOFFICIAL-Character-Issue&p=51466&viewfull=1#post51466 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 incelemesi ; http://www.oyunhabercisi.com/2011/10/25/dungeon-defenders-turkce-videolu-inceleme/ videosu ; http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=F5kMvEFgk44#at=366 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 İnanılmaz keyifli bir oyun basit olduğu kadar içeriği bir o kadar dolu. Ve online oynamanın verdiği keyif acaip bişey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 aldım bende acayip bisiye benziyo 8$ desteklemek istiyenlere duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 nası bişey bu şimdi? demo'sunu oynadım da sarmadı ya da beceremedim bilmiyorum. indirimdeyken kapatayım mı yoksa değmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Kesinlikle complete pack olani al DLCler ile birlikte. Ben 8$ iken almistim simdi fiyatini dusuk gorunce tuh demem gerekirken iyi almisim diyorum fazlasiyla hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar