sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Ah benim vatandaşım vah benim vatandaşım, Tayyip diyor diye herşeye evet !!! http://videogaleri.gazetevatan.com/10839_Erdogani-sasirtan-evet.html Eğlenceye mi açsaydım acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 evet diye bagıranlar var ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vernon_sullivan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ahahahahaha hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ahahahahah çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 failure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 birden inandim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ahaahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ahahahaha abi epic mass fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Adam kufur etse eveeeeeeeeeeeeeeet diye bağıracaklar hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ahahah şimdi bunların oyu ile benim oyum bir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Yok senin oyun 5 sayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 -Anneniziiiiiiiiii -EVEEEEETTTT -Babanızııııııı -EVEEEEEEEEEEEEETTT İşte benim halkım bu, bu iş bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 oh rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 kömür kokusundan bi beyin bulanıklığı yaşamış arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Eheh tamam komik de yani, duymayanlar anlamayanlar olmuştur o kalabalıkta. Zaten orada meydana dikilip, televizyonda hergün bağırılan şeyleri dinlemek için kendini harap edenlerden ne bekliyorsunuz. Yoksa ahahahah bunlar mal benim oyum bunlardan üstün diyen arkadaşlar demokrasi lafını cümle içinde kullanmasınlar bir daha. Konu mallıksa referandumu eleştirmek için basın toplantısı yapıp, 2 saat hitlerin oy pusulasını gösterip eleştiren, üstüne de 25 kuruşa simit buldum başbagan bak iddaanı çürüttüm diyen milletvekilimiz favorim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Dennis said: Eheh tamam komik de yani, duymayanlar anlamayanlar olmuştur o kalabalıkta. Zaten orada meydana dikilip, televizyonda hergün bağırılan şeyleri dinlemek için kendini harap edenlerden ne bekliyorsunuz. Yoksa ahahahah bunlar mal benim oyum bunlardan üstün diyen arkadaşlar demokrasi lafını cümle içinde kullanmasınlar bir daha. Konu mallıksa referandumu eleştirmek için basın toplantısı yapıp, 2 saat hitlerin oy pusulasını gösterip eleştiren, üstüne de 25 kuruşa simit buldum başbagan bak iddaanı çürüttüm diyen milletvekilimiz favorim hala. evet 3-5 kişi evet demiş yanlış duyup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Bu adamların sözlük ve forum şakirtlerinden tek farkı, sıcaktan bunalmış olmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ahahahahahahahahah evetten sonra gelen o yüz ifadesi paha biçilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 AĞBİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 FASDFASDFASDFASDFSADF NASI KALA KALIYOR UAIHDISUFAHSDFA OF ÇOK GÜLDÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 EEAAVEEET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Dennis said: Eheh tamam komik de yani, duymayanlar anlamayanlar olmuştur o kalabalıkta. Zaten orada meydana dikilip, televizyonda hergün bağırılan şeyleri dinlemek için kendini harap edenlerden ne bekliyorsunuz. Yoksa ahahahah bunlar mal benim oyum bunlardan üstün diyen arkadaşlar demokrasi lafını cümle içinde kullanmasınlar bir daha. Konu mallıksa referandumu eleştirmek için basın toplantısı yapıp, 2 saat hitlerin oy pusulasını gösterip eleştiren, üstüne de 25 kuruşa simit buldum başbagan bak iddaanı çürüttüm diyen milletvekilimiz favorim hala. anlamadığın şeye EVEEEEEEEEEEET mi dersin? hani eğer tekrar soramayacak durumdaysan şurdaki gibi, ROAAA falan diye bağırırsın en fazla, anlaşılmadıysa bütün kalabalığın EVEEEEET diye bağırması fazla trajikomik bi durum. artık beyinler nasıl yıkanmışsa ota boka evet der hale gelmişler demek oluyor, anlasa da anlamasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Yahu ben aksi birşey mi söyledim işte, başbakan 2 saattir birşeyler soruyor otomatiğe bağlamış onlar da. Kimi duymamış kimi anlamamış kimi otomatikten gidiyor işte, sanki adamların derdi orada dinlemek falan mı. "Benim mitingim daha kalabalıktı" denen saçma sidik yarışına ortak olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Aslında var ya sevinmiştir ha tamam beyinler yıkandı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar