Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"İnanmıyorsunuz De Mi?"

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Eheh tamam komik de yani, duymayanlar anlamayanlar olmuştur o kalabalıkta. Zaten orada meydana dikilip, televizyonda hergün bağırılan şeyleri dinlemek için kendini harap edenlerden ne bekliyorsunuz.

Yoksa ahahahah bunlar mal benim oyum bunlardan üstün diyen arkadaşlar demokrasi lafını cümle içinde kullanmasınlar bir daha.

Konu mallıksa referandumu eleştirmek için basın toplantısı yapıp, 2 saat hitlerin oy pusulasını gösterip eleştiren, üstüne de 25 kuruşa simit buldum başbagan bak iddaanı çürüttüm diyen milletvekilimiz favorim hala.
Sosyal ağlarda paylaş

Dennis said:

Eheh tamam komik de yani, duymayanlar anlamayanlar olmuştur o kalabalıkta. Zaten orada meydana dikilip, televizyonda hergün bağırılan şeyleri dinlemek için kendini harap edenlerden ne bekliyorsunuz.

Yoksa ahahahah bunlar mal benim oyum bunlardan üstün diyen arkadaşlar demokrasi lafını cümle içinde kullanmasınlar bir daha.

Konu mallıksa referandumu eleştirmek için basın toplantısı yapıp, 2 saat hitlerin oy pusulasını gösterip eleştiren, üstüne de 25 kuruşa simit buldum başbagan bak iddaanı çürüttüm diyen milletvekilimiz favorim hala.

evet 3-5 kişi evet demiş yanlış duyup
Sosyal ağlarda paylaş

Dennis said:

anlamadığın şeye EVEEEEEEEEEEET mi dersin? hani eğer tekrar soramayacak durumdaysan şurdaki gibi, ROAAA falan diye bağırırsın en fazla, anlaşılmadıysa bütün kalabalığın EVEEEEET diye bağırması fazla trajikomik bi durum. artık beyinler nasıl yıkanmışsa ota boka evet der hale gelmişler demek oluyor, anlasa da anlamasa da.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu ben aksi birşey mi söyledim işte, başbakan 2 saattir birşeyler soruyor otomatiğe bağlamış onlar da. Kimi duymamış kimi anlamamış kimi otomatikten gidiyor işte, sanki adamların derdi orada dinlemek falan mı. "Benim mitingim daha kalabalıktı" denen saçma sidik yarışına ortak olmak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...