Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Fairy Tail

GERGE

Öne çıkan mesajlar

ahahah süper bölümdü ya, erzanın kararından sonra herkesin ağzı bir karış sadece natsuyla gray kahkaha atıyo falan :D bide tamam fightı 2 sayfada geçiştiriyo da ne yapsınlar 100 tane mobu teker teker kestirip 3 bölüm filler mı okuyalım yani. onu zaten naruto, bleach fln fazlasıyla yapıyo. erza çıkmış meydana koymuş masaya kaç okka olduğunu göstermiş işte gayet net X(
Sosyal ağlarda paylaş

hayir filler koysun demiyorum

son canavari bilmemkimler bile olduremeyebilir oooooh myyy gooooottt diyip iki sayfa sonra erza kesti tamam hadi dagilabiliriz diye gecistirmesi mesele, bir ekstrem uc 100 sayi filler ise bu da beriki ucu

narutonun sasukeyle karsilastigini ve iki kare rasengan atip oldurdugunu dusunun, bilmem anlatabildim mi

yoksa tamam erza karsisina zeref gelse alir artik evet anladik onu
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:

hayir filler koysun demiyorum

son canavari bilmemkimler bile olduremeyebilir oooooh myyy gooooottt diyip iki sayfa sonra erza kesti tamam hadi dagilabiliriz diye gecistirmesi mesele, bir ekstrem uc 100 sayi filler ise bu da beriki ucu

narutonun sasukeyle karsilastigini ve iki kare rasengan atip oldurdugunu dusunun, bilmem anlatabildim mi

yoksa tamam erza karsisina zeref gelse alir artik evet anladik onu

bazı dövüşleri, animede uzunca gösterecekleri için kısa tutuyorlar. mangada acnalogia karşısında lonca üyeleri daha zayıf saldırmışlardı.(laxus'u bile katmadılar. oysa animede ortak saldırıları vardı. animede tüm canavarlar olmasada, s sınıfı canavarla olanı daha ayrıntılı işlerler.

ayrıca sunucu heceyanı yükseltmek için, onları abartıyor. yoksa aziz sınıfı büyücülerin hepsi olmasa bile makarov, gerard ve jura seviyesindekiler, daha rahat tek atarlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

fairy tail'in şimdiye kadar karşılaştıkları düşmanları düşünürsek (ve bu arc'taki karşılaşacakları düşmanın büyük çaptaki planını)
erzanın orda hiç acımadan çatır çatır kesmesi gayet normal.
sayfalarca göstermemesi daha iyi, hiç durmadan biçip geçtiğini daha iyi yansıtmışlar böylece.
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

1-287 download etmem lazım şunu.
halp

trinity raven gurubu şu sıralarda, yavaş çalıştıkları için, 264. bölüme kadar çevirdiler. ama güncele yetişmek için çalışıyorlar.

http://www.trinityraven.com/index.php/projeler/devam-edenler/fairy-tail

ayeshadow gurubu ise 280-286 arası bölümlerde, günceller.(hafta sonuna doğru 287. bölümü verirler.)

http://www.ayeshadow.tr.gg/Fairy-Tail-Manga.htm
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...