Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ne yazık ki traininge pek vakit ayırmıyorlar. training yapsalar epey güçlenecekler aslında ama ilk bölümde neyseler o şekilde devam ettiriyor yazar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 natsu'yu güçlendirecek olan eğitimi, gerard verebilir. ilk bölümlerde ultear'la konuşurken, ejderhalar hakkında birşeyler biliyormuş havası vardı. en azından altın ateşi öğretmesi bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 262 TROLOLOLOLO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gkfVdrtLcRs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 262 at first i was like "ne güzel yeni arc sokucaklar araya, bakalım nasıl olcak" but then ._.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ilk olarak modum suydu: aptal fighting arc trollmus, asil arc spirit worldde gecicek demek FUCK YEAAAAH sonra suan degsiti: SHIIIIIIT, fighting arci izlicez, neyse troll celestial king wakamoto var en azindan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 262 abi "TAMAM BEYLER BURDA AKIYORUZ TRAINING" derken virgo'nun "its the opposite" demesi. akabinde döndüklerindeki tepkileri. sdfhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 263'ü ilk okurken sanki one piece okuyormuşum gibi geldi. "dur lan ne zaman one piece açtım ben" dedim ama değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 natsu ya offf http://i.imgur.com/uoFWI.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 263 bu crime sorciere loncasından, a-team tadında bir hikaye çıkar. her biri dark side teknikleriyle donandığı için, nakama power'a gerek kalmazdı.. tabi mangaka rezil etmezse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 CELAL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 jerarü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Erza gitti diyordum, Erza gitmedi dedim bir, sonra ama yaaaa diye kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 264 bence bir bardak soğuk su iç. herkes platonik takılırken, gerard'la erza işi pişirecekler gibiydiler. beklentileri başka bir arc'a bıraktılar. en azından erza bu sefer umutluydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 natsu doğru düzgün bir eğitim görmedi ya. bakalım ikinci büyü noktasını açma ona ne tip özellikler kazandırcak. bir upgrade şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Psikolojik buff geldi zaten direk ne tür bi dragon slayer olduklarını açıkladıklarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 spoiler yedim fuu-------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ne spoilerı yemişsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 lucy'i çatır çatır yer o rakibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 natsu laxusdan boostu aldıkdan sonra ateş/yıldırım kullanabilir hale geldi o zaman o da bu 2 zevzek gibi lacrimali hedeli hüdülü çift element ds mi oldu? Bone said: geçici nası geçici yahumaxla çarpışırken kullanıyo işte? aha bakh Bone said: hmm olabilir tabii de şunu anlamadım ben: http://www.mangareader.net/fairy-tail/259/9 "when did you steal this" neyi steal etmiş ki? tekniği mi yoksa yıldırımı mı? teknik zaten vardıda yıldırımı ne ara arakladın diyo muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 çok saçmaydı bu bölüm dışarıya müdahele yapıp dışardan yardım alınabiliyorsa erza girsin hepsinin ağzını burnunu kırsın çıksın. böyle böyle fairy tail'i kaybettircekler herhalde turnuva boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 erza ve laxus'tan emin değilim, ama mystogan 2.0, bu oyunu bozabilir. çünkü fairy tail takımları içinde, kirli oyun deneyimi, en yüksek kişi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Bone said: çok saçmaydı bu bölüm dışarıya müdahele yapıp dışardan yardım alınabiliyorsa erza girsin hepsinin ağzını burnunu kırsın çıksın. böyle böyle fairy tail'i kaybettircekler herhalde turnuva boyunca. Böyle böyle fairy tail' i ünlü mangalar arasindan çikartmaya başlama ihtimalimiz var...Bölümler gittikçe saçmalaşıyor her yerde gördüğümüz şeyleri gözümüze daha çok sokuyorlar.Yok ilk başlarda yenilme sonra toparlanma...İlk başta kolayca dayak yiyecekler sonrada dayak atacaklar ? Bu numara eskimeye ve okuyucuları sıkmaya başlamıştır diye düşünüyorum. Ve +1 çok saçmaydı bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 arkadaş ordaki hakemler armut mu anlamadılar mı büyü aktif olmayınca bi terslik olduğunu rakip bön bön bakınıodu zaten uyuz oldum resmen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 kopernik said: arkadaş ordaki hakemler armut mu anlamadılar mı büyü aktif olmayınca bi terslik olduğunu rakip bön bön bakınıodu zaten uyuz oldum resmen ya karanlık büyü enerjisi saçan bir turnuvadan, ne bekliyordunuz ki. tabi ki şikenin alası dönecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar