Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 manga takip ettiğim için manga topiğine yazdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Bone said: manga anime karışık sorum olacak. 1- son anime bölümünde gildartzın fairy tail'in en güçlü büyücüsü olduğunu görüyoruz. bir ejderha bu adamı bile çatır çutur harcıyor. iyi güzel de, natsu neden bu kadar zayıf? ara sıra "aa bir ejderha gibi gözüküyor" tripleri atılıyor da, gildartza kıyasla çok zayıf kalıyor. acaba ejderhanın yanında eğitimini tamamlamamış olmasından mı kaynaklı bu? 1- Black dragon dio yanlız testisli olabilir,natsu çoğu shounen mangası asıl karakteri gibi gerizekalı embesil enik bi mentalite ile haraket ediyor. //edit: spo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 natsu'nun bayağa genç olduğunuda unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Bone said: manga anime karışık sorum olacak. 1- son anime bölümünde gildartzın fairy tail'in en güçlü büyücüsü olduğunu görüyoruz. bir ejderha bu adamı bile çatır çutur harcıyor. iyi güzel de, natsu neden bu kadar zayıf? ara sıra "aa bir ejderha gibi gözüküyor" tripleri atılıyor da, gildartza kıyasla çok zayıf kalıyor. acaba ejderhanın yanında eğitimini tamamlamamış olmasından mı kaynaklı bu? 2- gildartz nerde? daha da önemlisi şu Laxus nerede? Hades'le çarpışma ihtimalleri var mı.... gidatz'ın tadına bakan ejderha, büyük ihtimalle diğerlerinin ağasıydı. natsu ve gajel'in dövüşünü hatırlarsanız, dragon slayer'ın güçleri element'lerinden geliyor. kendi element'lerini yiyemezlerse zayıf düşerler. natsu ekstra menü bulamasaydı, ne gerard'ı, nede zero'yu yenebilirdi. 233. bölüm laxus babasının yanına gidiyor ve raven tail arc'ında göreceğiz. gildartz ise blue note'un suratına giriş yaptı. http://mangastream.com/read/fairy_tail/64910954/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 234. Bölüm dayak ibresi g.h'a döndü. gildartz, fried ve bixlow, blue note ve rusty rose'a korkuyu öğretiyorlar. şu an için tek gerekli olan hades'e denk bir rakibin çıkması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pain and suffering Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 234 Hades'e de Fairy Glitter ile yol verirler artık tam kullanılmadı o büyü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 bu haftaki bölüm güzeldi. vay adami biçti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 @gray: shut up, bitch! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 [spo]Hades'e ya tag-team yapıp dalcaklar, yada Zeref awaken olup ayarı vercek.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ya ben şeyi kaçırdım, bu zeref felan kim ya? ilk bölümlerde bahsediliyordu sanırım ama araya epey bir bölüm girince karakerlerin kim olduğunu felan da unuttum. biri özet geçebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 zeref geçmişte yaşamış, en güçlü kara büyücüdür. kısmet olursa, hikayenin geçtiği zamanında en güçlü kara büyücüsü olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ilk bölümlerde var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ilk olarak ölüm fülütünde adı geçmişti. gerard cennet kulesinde biraz öne çıktıysa da, daha çok arka planda bahsediliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 240 abi ahahahah. juvia efsaneydi. öyle böyle değil. acaip güldüm. ayrıca gray'e de bayağı saygı duydum. akıllı oğlan. red ice. flawless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 241 çok güzeldi. Tam dengede olmuş bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 242 raw resimler kara bulutlar gözükmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 244 korkunç cliffhanger ile bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 geldi laxus reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 245-> oh shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 245 abiiiii!! 246 çıksın hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 249 ZEREF STRIKE BACK;fairy tail üyeleri zafer sevinci yaşarken, zeref gilmor hart artıklarının karşısına, "insanlığı bitirmeye geldim" moduyla çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 wtf? *ağır spoiler abi. şikayetim var. yaradana. değil. mashima'ya. hades'in gücünün kaynağının gemide bulunması falan nedir ya? e ultear olmasa bu adama tek çekiyodu o zaman makarov gemiyi parçaladığında? natsu buna giriştikten sonra, "lol. didnt even hurt" yapıp kalktığı zaman, `hah` dedim, `there is no nakama power`. ama daha saçma bişey oldu. yada ben bişeyi kaçırdım heycanlı heycanlı okurken, bilmiyorum. şimdi makarov'u maymun eden hades'i yatıran adam 3 kedi ve natsu mu yani? ne bileyim bi mavis spirit falan beklemedim değil. böyle mavis ustanın spiriti gelip, "sen bozmuşsun hades." edebiyatı yapsaydı neyin... meh. edit: ek atar ayrıca da şu teamnatsu dışındaki adamlar cidden hor görülmesin lan artık. 2 scouta manası bitti gacirün. natsu ise sayısız fayta girdi. sonra gitti hadesi dövdü. kediler bile gitti hadesin heart'ı indirdi. gajeel daha epik adamlarla savaşmalıydı. tavuk ve keçiyle değil. sevdiğimiz adam sonuçta. delikanlı. edit2: bide natsu, lifetime goal = igneel ile buluşmak. 250 chapter oldu, ve hala igneel'e ilk bölümdeki kadar yakın. bi kere bi igneel'i kükrerken gördük tamam. shredder'ın dünyayı ele geçirme planı bile daha hızlı ilerliyodu abi. hayır imkan olmasa neyse, tak sırtına kediyi gez dünyayı. mal değilsen bulursun illaki, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 250 Bence Ultear ölmeliydi. Güzel, dramatik gidiyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 GERGE said: 250 Bence Ultear ölmeliydi. Güzel, dramatik gidiyordu... böylesi daha iyi, yoksa meredy gene yalnız kalacaktı. ikiside birbirlerini iyileştirecekler.(manevi olarak.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 yanlış konu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar