Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Fairy Tail

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

manga anime karışık sorum olacak.

1- son anime bölümünde gildartzın fairy tail'in en güçlü büyücüsü olduğunu görüyoruz. bir ejderha bu adamı bile çatır çutur harcıyor.
iyi güzel de, natsu neden bu kadar zayıf? ara sıra "aa bir ejderha gibi gözüküyor" tripleri atılıyor da, gildartza kıyasla çok zayıf kalıyor. acaba ejderhanın yanında eğitimini tamamlamamış olmasından mı kaynaklı bu?

1- Black dragon dio yanlız testisli olabilir,natsu çoğu shounen mangası asıl karakteri gibi gerizekalı embesil enik bi mentalite ile haraket ediyor.

//edit: spo
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bone said:

manga anime karışık sorum olacak.

1- son anime bölümünde gildartzın fairy tail'in en güçlü büyücüsü olduğunu görüyoruz. bir ejderha bu adamı bile çatır çutur harcıyor.
iyi güzel de, natsu neden bu kadar zayıf? ara sıra "aa bir ejderha gibi gözüküyor" tripleri atılıyor da, gildartza kıyasla çok zayıf kalıyor. acaba ejderhanın yanında eğitimini tamamlamamış olmasından mı kaynaklı bu?

2- gildartz nerde? daha da önemlisi şu Laxus nerede? Hades'le çarpışma ihtimalleri var mı....

gidatz'ın tadına bakan ejderha, büyük ihtimalle diğerlerinin ağasıydı. natsu ve gajel'in dövüşünü hatırlarsanız, dragon slayer'ın güçleri element'lerinden geliyor. kendi element'lerini yiyemezlerse zayıf düşerler. natsu ekstra menü bulamasaydı, ne gerard'ı, nede zero'yu yenebilirdi.

233. bölüm

laxus babasının yanına gidiyor ve raven tail arc'ında göreceğiz. gildartz ise blue note'un suratına giriş yaptı.

http://mangastream.com/read/fairy_tail/64910954/1
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...

wtf? *ağır spoiler

abi. şikayetim var. yaradana. değil. mashima'ya. hades'in gücünün kaynağının gemide bulunması falan nedir ya? e ultear olmasa bu adama tek çekiyodu o zaman makarov gemiyi parçaladığında? natsu buna giriştikten sonra, "lol. didnt even hurt" yapıp kalktığı zaman, `hah` dedim, `there is no nakama power`. ama daha saçma bişey oldu. yada ben bişeyi kaçırdım heycanlı heycanlı okurken, bilmiyorum. şimdi makarov'u maymun eden hades'i yatıran adam 3 kedi ve natsu mu yani? ne bileyim bi mavis spirit falan beklemedim değil. böyle mavis ustanın spiriti gelip, "sen bozmuşsun hades." edebiyatı yapsaydı neyin... meh.

edit:

ek atar

ayrıca da şu teamnatsu dışındaki adamlar cidden hor görülmesin lan artık. 2 scouta manası bitti gacirün. natsu ise sayısız fayta girdi. sonra gitti hadesi dövdü. kediler bile gitti hadesin heart'ı indirdi. gajeel daha epik adamlarla savaşmalıydı. tavuk ve keçiyle değil. sevdiğimiz adam sonuçta. delikanlı.

edit2:

bide

natsu, lifetime goal = igneel ile buluşmak. 250 chapter oldu, ve hala igneel'e ilk bölümdeki kadar yakın. bi kere bi igneel'i kükrerken gördük tamam. shredder'ın dünyayı ele geçirme planı bile daha hızlı ilerliyodu abi. hayır imkan olmasa neyse, tak sırtına kediyi gez dünyayı. mal değilsen bulursun illaki, nedir?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...