Remus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 mangaya filler ilk kez görüyorum hayatımda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 298 ve 299 filler sayılmaz. çünkü konu zaman ve mekan olarak sapmadı. boş günlürinde eğlenmeleri, hikaye akışına uygun gidiyor. aslında son bölüm gildartz'ın gelişine ve charlie'nin öngörüsünün gerçekleşmesine zemin hazırlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 abi düz filler :) hatta naruto filleri o seviyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 300'e tamamlayan 2 bölümlük filler, ama naruto gibi demek olmamış:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 naruto'nun bazi filler'lari bayaag iyi ya, o kadar asagilamayin. gaara ve team gai'in oldugu. bi' de star village'i begenmistim ben. shippuuden degil tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ya eski bölümleri tekrardan okuyodum da şu dragon roar skillini arada kullansa ya natsu. fightı kazandıktan sonra falan mesela bağırsa şöyle dosta düşmana korku salsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 baya güzel gidiyo ya manga ama 300. sayı için daha fazla çizer diye umuyodum. neyse bu stingin sabertooth masterını tokatladığı zaman 'good' diyen hatun bana zamanında gerard'ı zerefle ilgili hipnotize eden kadını anımsattı. acaba o olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 300 gerard'ın beynini yıkayan, ultear'dı. ama minerva'da sağlam ayakkabıya benzemiyor. 297. bölümde, şövalyelerin başı ile anlaşmalı olduğunu gösteren işaretler vardı.(aşağıdaki linten görebilirsiniz.) büyük ihtimalle master'ın gerçek kızı olmayabilir. sabertoth ve master'ı paravan olarak kullanmak için öyle görünüyordur. eğer öyleyse, master'ın öfkesi, açığa çıkmalarını sağlayabilir. http://www.mangavadisi.net/hemenoku/Fairy_Tail/297/7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 manganın bu haftaki bölümünü beğenmedim pek. bu arada son anime bölümünde olan olaylar mangadan farklı mıydı? filler gibi olmuş bu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 316 of geçen hafta da çok kötü yerde bitmiş, bu hafta da. kagura vs erza diye chapter görünce daldım ama beter oldum, şimdi bekle bekle gelmez 317 onca gün tüh. :p kagura ölümcül darbe almadı ama, birleşip dağıtabilirler belki. veya jura gelsin kurtarsın, zaten ya jura ya kagura'ya yenilse bizimkiler üzülmem heh. minerva da onca kötülüğe çok dayak yiyecek belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 ha bir de şunu koyacaktım da okurken unuttum sonra: 311 http://24.media.tumblr.com/e36850fb9b5e6cd13b6afc828d5ade16/tumblr_meo0m9LS3U1qg6aeuo1_1280.jpg http://www.equilibrisensorialiblog.com/wp-content/uploads/2011/04/il-buono-il-brutto-il-cattivo.jpg kapışmanın sonu da benzer gidiyor şimdilik. :p keşke üçlü savaş olsaydı ama. millet köpürmüş bu arada forumlarda erza NAKAMA POWAH ile kazandı, nasıl bloklar archenemy'i diye de millet poposuyla okuyor anlaşılan hikayeyi, benizakura çekti bariz erza orada. işte flashback girmeyince zırt pırt millet unutuyor heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Inuyasha'dan beri okudugum en saglam uzun shounen bu kesinlikle, her sey cok kurgulanmis gibi geliyor, tepeden dusme modunda seyler yok Bleach'e filan kiyasla. Buna ragmen 4. ya da 5. sirada filan olmasi batililarin gozunde uzucu. Naruto ve Bleach bittiginde bu daha yarilanmamis olur ve hak ettigi yere gelir demek istiyorum ama oyku yarisini gecti gibime de geliyor genel gelisime bakinca. Tekrar okuyacagim ama, sinavlarim bugun bitti, tabletteki manga programima cekiyorum su anda. Eski oykulerden karakterler daha cok gelmeye baslayacak gibi, endgame tadini bu veriyor iste. Gerci bitmesi uzatmadan efsane shounen'ler arasina sokar kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 animenin son bölümü manga kaça denk geliyor 0dan basladımda 67 gibi baydı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 yada direk grand magic gamesten mi başlasam arada cok onemli bi chapter varsa orayada bakayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Hepsi onemli bunun, kurgu saglam. Kacirma hicbir yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 282'den başlanabilir, ben şahsen öyle yaptım bugünkü bölümü seyrettikten sonra. 284 of umarım tek sayfada bitirmezler mangadaki gibi anime'de, çok bombaydı. (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 @GERGE animeyi takip ediyorum zaten arayı kapatırım zatende yok bekleyemedim ya 1 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 You've just startled the Erza! awaken! http://i.imgur.com/nf49LDe.jpg Bravely ran away, away! When danger reared its ugly head, He bravely turned his tail and fled. He is packing it in and packing it up And sneaking away and buggering up And chickening out and pissing off home, Yes, bravely he is throwing in the sponge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 316 ya orada bıraktı, gitti gajilü filan arc'ın en kötü savaşına, ordan luuşi'lere. 10 çeptır geri dönmez şimdi, dönünce de off-screen bitirmiş olur meh. kagura'yı da düşürdü savaştan zaten. disappoint. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 289 A kadar okudum mümemel gidiyor manga ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 316 Manga çok hüzelmiş ama fillerlar dağıtıyor baya yok lucyden adam olmaz gebersin Erza combatı epic olacak gene ya minerva her türlü yamulacakta kagura ölmedi sanırım Bu arada yukino'nun kız kardeşi angel sanırım asdfg ne oldu ona konsey mi tutukladı gray le kapıştı en son diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 316 en son anime filler arc'taydı angel, evet kesin kardeşi artık belli oldu. ama canon hikayede nehirde sürüklenip gitmişti ayık olarak. çıkar gene bir yerden. kagura'ya ölümcül saplanmadı zaten kılıç, alt karnın yanından, birşeycik olmaz ehu. ama jura da combat'a girince erza'ya yardım edebilecek kimse kalmadı, artık sanmıyorum o halde tek başına minerva'yı yenebileceğini. kagura'yı öyle yendirdikten hemen sonra tekrar yendirmesi ihtimali düşük öyle yaralandırmışken. galiba başkasına yendirtecek sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 316 azuma vs erza gibi bişi çıkacak kesin I HAVE TO PROTECT dramı yapıp ağzını kıracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 fin onu yaptı geçen bölüm ya zaten, bütün internet forumlarında köpürdü millet kagura'ya karşı yaptı diye hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 overpower konusunda çok yükleniliyor erza'ya ya yaparsa şaşmam yani jupiter tower of heaven surviveladı 100monster azuma falan bide kagura küçükken hayatını feda ettiği velet çıktı onu kestiler bi rage e girerse ordan hoş minerva'yı durduracak elemanda kalmadı gibi herkese bi match-up var gibi gildarts falanda gelmez zaten erza'ya kalacak gibi her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar