KingV Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 öncelikle herkese selamlar, ben 1 mbit sınırsız kullanıyordum. ama aynı evde kardeşimle beraber mmo oynadığımız ve 2. kişinin bağlanmasıyla latency nin yükselmesinden dolayı 8mbit netlimitsize geçtim. şu an modemden baktığımda bağlantı 7.9 mbit civarı dl 1 mbit upload görünüyor. fakat oyun içerisinde pinglerde bir değişiklik görmedim. sorun oyundan derdim fakat şöyle bir durum var; ben de latency 120-130 civarında görünürken süper online 8mbit kullanan arkadaşlarda 50'lerde geziyor. bunu artırmanın yolu var mı? bir de tam hızla torrent açtığım zaman arada internet kopuyor. sanırım bi değer varmış adını tam hatırlayamıyorum. bu etkiler mi bağlantımı? youtube açıyorum 360 lık videolarda yine takılma oluyor... ne düşünüyorsunuz bu durum hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 pinglerin bağlantı hızınla bir ilgisi yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 isveçe taşınmak tek yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 8 mbit çok şaçma bence: 8 mbit: 55 TL - 25 GB 16 mbit: 59 TL - 50 GB 16 Mbit'e geçin. 16 Mbit ile bağlanamıyor pek ama 13'e çıkıyorum ben genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 8 yetiyo ya. eskisi kadar şey indirmiyorum mesela ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 benim şu ana kadar hiç düşmedi 512 ye, ama bende bu topigi okuyunca meraktan kac mbit le baglanmişim diye baktimda, 6 mbit baglanti sagliyodu ttnet oldugum yerden 4mbit e düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 1mb dl gördüm ben normalde en fazla 800 idi. güzel bi his idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 netlimitsiz 8gb var, 68 tl gelmiş lan fatura, zamlandı mı bu tarife? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Kapandığı oldu mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 yoo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 15 TL kadar tekrar açma ücreti var, onu yanlışlıkla almış olabilirler, bir sor istersen arayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 hızım da çok düşük, onun için aradığımda adil kullanımdan dolayı hızınız düşürülmüş olabilir fln dedi ama alakası yok, önceden 550 fln rahat görebiliyorken şimdi sabitlenmiş gibi 400 ü geçemiyorum. yarın kota sıfırlanıyor hem hızı hem faturayı soracam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 beyler bi şey sorucam. benim 8mbit netlimitsiz im var. kota sorgulamada 55 gb download yapmışım gözüküyo ttnet sitesinden ama hala hayvanlar gibi download yapıyo. nedendir? sonrada ekstra ücret sokmasınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Yok yok merak etme herkeste öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 benim de kesmediler hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 peki o zaman bi sorum daha olacak. ben aradaki sayfaları okuyamadım önceki sayfalarda artık kota sınırı kalktı filan gibi bi haber verildi mi? bu hızı düşürmemek ttnetin farkında olduğu bi şey mi yoksa farkında değiller mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Kontrol edemedikleri bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Düşürmüyor abi, uğraşmıyorlar. Zaten o olay daha çok evinde oturup, IE7 kullanıp, torrent ya da rapidshare kullanmayı beceremeyen, Internet TV'den bir haber insanları internet kullanmaktan caydırmak için. Teyzem kotam gidecek diye YouTube açmıyor. TTNet oyunları bunlar, kanmayınnnnnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 anladım peki teşekkür ederim :) önceki sayfalarda bi çok insan üzülmüş de hızımı düşürdüler diye o yüzden şey ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Arada sırada elle bulup düşürüyorlar sanırım. Belki de hayvani aşınca yapıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Normalde nefret ediyorum tt netten ama yeni evin orda uydunet veya superonline yokmus, ben bu `e kadar mantigini anlamdim. Eskiden istanbulda 8mpbs limitsiz uydunet kullaniyordum, 70 tl mi ne veriyodum 6 ay anlasmaliydi, inanilmaz memnundum gerek oyunda 70 civari ping, gerek 600-800 sabit download. Simdi 16 mpbs`e kadar dedigi tam olarak nedir? Belli bir kota var, o kotaya kadar 16 mbps sabit, sonra yogunluga gore hiz dusuyor mu? Yoksa `e kadar dedigi, kotaya bakmadan herhangi bir yogunlukta veya kafasina gore hizi arttirip azaltiyor mu? Ben deli gibi download yapmiyorum ama her ay kafadan 30-50 gb download`im vardir, 16 mpbs`e kadar alsam, zirt pirt 512 - 1 e duser mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasti Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Siz düşürmüyorlar diyorsunuz ama bu ttnet'in bana garezi ne o zaman 15 GB geçtiğim anda direkt yerlerde sürünüyor hızım. Kontrolleride mi bölge bölge yapıyor bu adamlar anlamadım ki :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 2 post yukaridaki soruya biri yanit versin yahu, yarin abonelik alcam, ona gore ayarliycam paketi plix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bende o paket var 50gb limiti var.ortalama 10-12 mbit görüyorum fiks olay bu.ilk bağlattıgında netin kötü olursa arıyosun netimde hız düşmeleri yaşıyorum diye gelip düzeltiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 şans işi benim bi kere düştü. onda da kotama baktım ttnet sitesinden. yoksa düşmüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar