Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netlimitsiz 8mbte kadar

SevimliEjderha

Öne çıkan mesajlar

öncelikle herkese selamlar,

ben 1 mbit sınırsız kullanıyordum. ama aynı evde kardeşimle beraber mmo oynadığımız ve 2. kişinin bağlanmasıyla latency nin yükselmesinden dolayı 8mbit netlimitsize geçtim.

şu an modemden baktığımda bağlantı 7.9 mbit civarı dl 1 mbit upload görünüyor. fakat oyun içerisinde pinglerde bir değişiklik görmedim. sorun oyundan derdim fakat şöyle bir durum var; ben de latency 120-130 civarında görünürken süper online 8mbit kullanan arkadaşlarda 50'lerde geziyor.

bunu artırmanın yolu var mı? bir de tam hızla torrent açtığım zaman arada internet kopuyor. sanırım bi değer varmış adını tam hatırlayamıyorum. bu etkiler mi bağlantımı? youtube açıyorum 360 lık videolarda yine takılma oluyor...

ne düşünüyorsunuz bu durum hakkında?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Düşürmüyor abi, uğraşmıyorlar. Zaten o olay daha çok evinde oturup, IE7 kullanıp, torrent ya da rapidshare kullanmayı beceremeyen, Internet TV'den bir haber insanları internet kullanmaktan caydırmak için. Teyzem kotam gidecek diye YouTube açmıyor. TTNet oyunları bunlar, kanmayınnnnnn.
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde nefret ediyorum tt netten ama yeni evin orda uydunet veya superonline yokmus, ben bu `e kadar mantigini anlamdim. Eskiden istanbulda 8mpbs limitsiz uydunet kullaniyordum, 70 tl mi ne veriyodum 6 ay anlasmaliydi, inanilmaz memnundum gerek oyunda 70 civari ping, gerek 600-800 sabit download. Simdi 16 mpbs`e kadar dedigi tam olarak nedir? Belli bir kota var, o kotaya kadar 16 mbps sabit, sonra yogunluga gore hiz dusuyor mu? Yoksa `e kadar dedigi, kotaya bakmadan herhangi bir yogunlukta veya kafasina gore hizi arttirip azaltiyor mu? Ben deli gibi download yapmiyorum ama her ay kafadan 30-50 gb download`im vardir, 16 mpbs`e kadar alsam, zirt pirt 512 - 1 e duser mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...