Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 :( 80 den once ne guzeldi, mercilessler canına okuodum milletin. 80 oldum, omuzluk chest bide pantul aldım 3-5 de HC drop geldi anacım benim hp 14k adamların hp 30k ( hatta 42k druid gordum ) ee ben sımdı kafalık ve botları alınca 30k hp mı olcak bı anda? yok alıştım bu duruma, yani başta çok yadırgadım, adama resmen yarım saat frostbolt atıyorum. bildiğin boss herif hehe. Ama alıştım adam kesebiliorm artık ama ÇÜŞ bütün herşeyimi harcamam gerekiyor. bu armory link (kafalık merciless kafalıgı armory deki deil, merciless staffı çıkardım ama ) armory 433 gibi bi resil var, ne bileyim spell powerim az sanırım, max 5k FB gordum. isyanlardayım. 5k ne lan, adamın 40k canı var. nerden ne itemi alcez nası yapcez en 30k canım olsun benımde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mavi itemlarla daha fazla bişi görmen mümkün değil. 25k+ frost mageler mevcut. Elinde doğru düzgün item bile yokken normal bu şekilde ağlaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bu arada kafadan 900 civarı resi yapman lazım dayanman için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 hp çok dengesiz bence benim magein buffsız 24k hpsi var.ortalama bi warriorun 30k 31k. full wrath tauren warrior 37kdı yanlış hatırlamıyosam. hatırladıklarımı yazıyorum ya eksik ya fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 900 cok az kanimca yari pve yari pvp oynuyorum 989 resi hala istedigim dayaniklilik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 nerden aliciizz aytımları sanmıyorum yanı gıdıp honor ıtemlarını alsam 25k olacagını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Öncelikle resilienceı 950+ yap. Bunun için zaten PvP itemları doldurman gerektiğinden staminada acaip artacak ve HP olarak 23klara gelirsin. Ayrıca Gemlerini stam ve spell power ağırlıklı yaptınmı hem dmg hem hp sorunun kalmaz. Karşına 65k lı bi druid geldimi zaten pek bişi yapmana gerek kalmıyor. Adamların birde ayu halde iken armordan dolayı dmg reduction vs oluyor baya eğlenceli oluyor. Bunları mageim oldugundan degil lock ve priestten dolayı yazıyorum sonuçta aynı caster class diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ya peki hadi benim tamam itemlar gorecelı olarak ii ee sıfırdan levellayan mavili adam ne yapacak? ayıptır ne guzel arena yaparım dıodm 80 olunca pfff. Aman ne uraşıcam cata gelsin beraber takılırız gençlerle heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Yok ya zaman ayırırsan ve sabırlı biri isen 1 haftada baya 700res falan yaparsın rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Abi senin itemların da göreceli olarak çok iyi sayılmaz, 0'dan levellayan mavi itemlı adam da senden çok geride başlamıyor aslında farma =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 hheee :) ee peki nerden bulucam itemları? bu emblemler birikti biraz onnarlamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 MAvili adam 80lediği an gidip bi tane craft PvP seti alıyor kafadan 450 res yapıyor 1 dakikada eğer poarası varsa elbette :P Yani bence surekli random HC yapıp hem pVe itemı topla hemde ordan gelen triumphlar ile PvP setini al. Sonra zaten bayıcaksın 1 gunde 6-7 HC sonrası ve BGye giriceksin. Ayrıca WinterGraspları kacırma hele de questleri yapabileceğin zamanları aslı. 10 dakikada kafadan 14k honor geliyor garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ooo wg iimiş o zaman akşama bi yapılsın bakalım 10k 10k fb atıcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bu arada WG sizdeyken random dungeon yapıp, düşen stone keeper's shardların 30 tanesini 2k honora çevirebiliyorsun WG Fortress'ın önündeki vendorlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 1000 tane olsa 66666gibi bi honor demek onlarki süper bişi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 evet ben az önce 975 tanesini cevirdim honora, baya güzel bisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ne kadar güzel ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 yarımekmek dönerden bile güzel bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 yani dürüm kadar faln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 önce git o titan shoulderı al wg markla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 wg kaçırmadan bg spamliyosun. bu arada arena oynuyosun puan için her hafta en az 10 maç. wgden shoulder alıyorsun ve trinket. kastıgın honorla da wratfull off setleri alıyorsun. yüzük, kolye, back, trinket, bracer, belt vs. daha sonra baslıyosun arena kasmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 @Masquerade cok saol abi.. kitap gibi olmus.. direk faydalandim.. :D +rep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Ama orda yapicagin arenalarda yiycegin dayaklar yüzünden gerilicek sinirlerin, klavyeyi parcalama nöbetleri, ben nasil böyle aptalca ölebildim yakarislarina verilmis bi nasihat yok. masq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Arena ile moralini bozma eğer ileride arena yapmayacaksan. Sadece honor ile alınanlarda gayet yeterli oluyor BGler için ama arena yapıcam ben diyorsan ilk günden alışman lazım dayak yemeğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 70 den alıskınım ben ya, az bıraz yaklaşsın da itemlar alırım intikamını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar