Ceday Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 İlk 4 sezonu buldum. başlıcam şimdi izlemeye :) kacırdıgım bölümleri de görmüş olurum.. şuan tv de kaçıncı sezon ve nerede olaylar?
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Cedi sakın vaktini boşa harcama.. git angel mangel izle.. Buffy boka sardı resmen. Willowu lezbiyen yaptılar.. Pc/Deamon/human karışımı bi yaratık geldi falan aman ha.. geçen gözüm çarptı bi bakiim dedim.. iice sux olmuş[hline]Take No Prisoners!!
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 walla ya misgibi adamı bıraktı lavuk lezzo=)lol
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 bi avantaj olabilir tabi bu :) ama sacmaladılar işte sorun bu.. gerci bi vampir dizisi zaten yeterince sacma gibi yorumlar gelebilir de ben Vampir falan var diye izliodum açıkcası yani anlatamıyorum kendimi ama.. yorgunum sanırım. Kısacası artık sevmiyorum[hline]Take No Prisoners!!
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 ya aslında okulda birinde 7.sezon varmıs. onu alim dedim de, aradakiler olmadan cok akalasız bişi olcak. olmazsa onu alip izleyim..
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 adam ilk 4 sezon demiş yani hepsinin normal olduğu sezonlar değil mi? neden cnbc e deki şu anki durumundan bahsediyonuz ki?[hline]I do dream of escaping...
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 sonucta onlara da sıra gelcek hehe ayrıca cnbc e de hangi sezonda oldugu hakkında bi fikrim yok[hline]Take No Prisoners!!
LethE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 3-5 arası bi sezonda..[hline]Öyle İmzaları İstemiyoruz burada.... [Bu Imza Kimliği Belirsiz Bir Admin tarafından 10 Ocak 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 su anda 4. sezonun sonuna yaklasmis durumda cnbc-e'de
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 e o zaman hemen izliyip yazıyım da patlasın size :p
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Bence de Buffy gitgide şaçmalamaya başlıyor. Angel ise şaçmalamaya başlamış bir diziden kopan bir kadro ile yapılmış yeni bir dizi. Tamam izlenebiliyor güzel zaman geçirtiyor ama vampirler artık gündüz bile dolaşabilir bir hal aldılar ve bu kadar da vampirlerin boku çıkarılmaz ki... [Bu mesaj karakedi tarafından 21 Ocak 2003 10:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Buffy hakkaten kötülesiyor ama Angel süper bence direkt beni anlatıyor :P[hline]Raid3r-19016599
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 haklısın eheh direk bi pelerin fln alsalar emperor fln gibi yüzlerini de iyice saklasınlar euhauhe teknoloji fln kullanırlar maske fln euha[hline]Raid3r-19016599
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 aeeu maske diince aklıma geldi bu fikri blade de kullanmıslardı :)[hline]Raid3r-19016599
karakedi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 yahu bneim anlamadıgıım neden vampirler güneşe cıkamasın ki? malum teknoloji gelişti artık, mesela eskiden insanlarda uçamazdı ama şuan maşallagı war insanoglunun fırıl fırıl gökyüzünde dolanıyor. vampirlerde bi adet güneş kremi alamayacak kadar salak mı? blade1 de vardı sanırım adam iyice giyiniyor yüzünede bi güneşl gözlügü ve bolca güneş kremi sürüp dışarı cıkıyor oluyor bitiyor süper işte :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Ede öle güneçte gezen her an her yerde olan vampir bizim vampir tanımımıza uymuyor... Genel olarak mesela ben kendim izlediğim filmlerde Frpdeki vampiri baz alırım hep ehe vampir diyince aklıma o gelir çünkü eh o zamanda garip olabiliyor... Bu arada Blade template buldum :P Denizens of Darkness İsimli Ravenloft kitabında Gündüz gezen :=) Babası vampir annesi insan Dhalmirdi galiba ismi super ötesi bişi... Saırsam kitap yeni çıktı çok olmadı blade özenerek hazırlanmış bir tür...
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 [Bu mesaj Szasstam tarafından 21 Ocak 2003 11:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Vampirle Görüşme. Olay budur. Angel ve Buffy zevkli iki dizi. Angel'ı genellikle daha korkutucu buluyorum. Buffy ise daha şirin ve egzotik bir dizi. Ama en iyisi Millenium izlemek tabii. Ya da X-files.... Buffy yaparlerken Interview with the vampire'dan etkilenselerdi nolurdu sanki[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp
LethE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 herkes izlemezdi :)[hline]Öyle İmzaları İstemiyoruz burada.... [Bu Imza Kimliği Belirsiz Bir Admin tarafından 10 Ocak 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Bi kere Türkiye'de şüphesiz en çok izlenen yabancı dizilerden, en başta gelenlerden biri Buffy..4. sezon en kotulerden olarak değerlendirilir hep, onun için insanların bu tepkisi normal.Yalnız bu haftaki yoko factor ve omuzdeki haftaki prımeval bolumler gercekten cok ıyı.Yanı Buffy eski benliğine kavuşuyor diyeblirim.Angel la zaten paralel şu aralar.3 hafta sonra da bitiyor.Umarım 5. sezon yayınlanır. 4.sezona kadar elınde olan arkadasa tavsıyem hepsını uygun zamanlarında ızlesın.Sanıyorum yaz ayında 4. sezonun tamamını cnbc e verecektır ve eylul ekım gıbı 5. sezon başlar. Saygılar[hline]Hiç hata yapmamış insan, yeni bir şey denememiştir
LethE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 buffy sux.. faithin dizisi yokmu ehueuh :).. hem daş hemde daha "eli açık".. ellere varda bie yokmi olmuyor :-P[hline]Öyle İmzaları İstemiyoruz burada.... [Bu Imza Kimliği Belirsiz Bir Admin tarafından 10 Ocak 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 5 ve 6 nın da %80nini buldum:) hehe
mithras Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 bu akşam ki bölümünü izlediniz mi arkadaşlar eheh angel geldi riley i sopaladı yani sopalamak gibi bişi oldu abarmışlar ya vampire insandan sopa yiyor.. :( angel adamım ya bu kadar buffy falan tız yani neden izliyorum derseniz ara sıra diziler arasında paslaşmalar oluyorda onları kaçırmamak için :-p[hline][i]Experience My Dead Side KinGpiN
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Askerin vucüdunda yapılan çeşitli değişiklilikler var. Değişik besinler vs. Hatta komutan Riley için onu biz yarattık der. Normal insanla aralarında azcık fark olsun artık.[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın?
Öne çıkan mesajlar