pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 maci izledim trabzon cok kotu sinyaller veriyor onur a dua etsinler bir kez daha orta saha yok resmen kosan oyuncu goremedim-serkan haric-yani kenara bakıyorsun orda da adam yok yeni aldıgı jajayı sokmuyor gene kazma umutu sokuyor senel gunes o da ayrı bir havada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 biz antuyu ztn reddediorzda gitmio ki adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 poopla said: of bi cıvımasanız sonra fanatik diyon sağa sola fanatik diyorum ahaha, niye demeyeyim. KÜME DÜŞENLER yyazmışlar altına bide of beni benden aldı bu saatte. --- Bu arada en merak ettiğim şey tepki çekecek mi alex'i geç aldığı için aykut acaba medyadan falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 yok sanmam beğendik biz fenerliler olarak takımı alex iyi böyle 2.yarılar falan girsin böyle oynasın takım özer çürümesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Hmm, Son dönemde neredeyse tüm fenerlilerin ağzından çıkan ortak şey bu, brezilya hedesi bitsin. Ki acayip de haklısınız, şanslısınız da. Aykut riskli de olsa şu olaya el attı mesela, zeki adammış hakikatten. Ama önce de söyledim, alex öyle bi pozisyona gelmiş ki takım içinde, yavaş yavaş izole edilmesi gerek. Birden kesilirse antidepressan bırakmışa dönecek fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 aynen dogru tespit valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Dünya üzerinde bu işten az çok anlayan ve kafası çalışan hiçbir t.direktör fenerden Alex'i kesmez. Diyorum ya, sahaya çıkacak 11i seçerken önce Alex'i seçeceksin, sonra ona uygun 10 adam koyacaksın çevresine. Elinde Ronaldinho var, Kaka var da Alex'i kesip onları sürüyosun sahaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Alex fenerin tatlı kangren (gangren) i adeta. Stoch ve Dia gibi wingerlar aldıysa alex çok lüks kaçıyor bence. orta sahada alıcan emrenin yanına ileri geri çalışan piston gibi zenciyi. sağda dia solda stoch ilerde de niang ve semih işte. mis gibi takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Daha Dia nedir ne değildir görmedik ki? Hadi Stoch iyi adam da Dia konusunda bir şey söylemek için çok erken. Ki Stoch gibi ofansif, gole kaçan agresif (oyun tarzı olarak diyorum hırs olarak değil) adamlar varken çift forveti de eklersen tüm takımı hücum hattına yığmış olursun, Stoch'un 4-4-2'nin kanat oyuncusu olmadığı çok aşikar hem forvetvari koşuları hem de ortaya kaçışlarıyla. Dediğin kadroda en uca Semih'i ya da Niang'ı koy arkasına çek Alex'i işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 stoch ve niang ı çok beyendim , orta sahaya emrenin yanına çok sağlam bi adam lazım baroninin selçukdan bir artısı yok , alexin kenarda oturması doğru karar , anadolu takımlarına karşı kadıköyde alexle başlanmalı ama deplasmanda zorlu maçlarda alexsiz oynamayı öğrenmeliyiz , aykut doğru işler yapıyor yenilsek bile yenildiğimiz takım şu an bence süper ligin en hazır takımıydı , iki takımda güzel futbol oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 stoch 4-3-3 ileri sağda başarılı olur. Kaleye yakın yerde topla buluşup şut falan atması lazım. 4-4-2 kanadı ayrı, sıfıra inme orta kesma vs daha önemli oluyor. Stochun oyle pozisyonlarını pek görmedim. Belki ilerde yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abi stochun 4-3-3 un wingeri oldugunu soyledik, twentede de oyle oynuyordu zaten. dia nin ne oldugu belli, cok teknik degil ama fizik gucuyle adam eksilten ve cok faul kazandıran bir adam işte. bugun fenerin orta sahasi hic kosmadıgı kadar kostu ve press yaptı. yavas yavas bu takımın alexsiz oynamayi ogrenmesi lazım, herseyden once adam yaslaniyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Yanlız alex'siz mağlubiyetler devam ederse bayağı bir sorun çıkar bence. Başarılı oyun ve sonuçlar gelirsede Alex sene sonu gider muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 aykut isterse stoch u alexin yerinde oynatabilir , adamda yetenek var harbi süper transfer yapmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 SeaGle said: http://www.facebook.com/note.php?note_id=424266245815&id=168478513588 ahahahahah fenerin antu kafasındaki tayfayı reddetmesi lazım basın açıklamasıylaahahaha yani biz ligi 10. bitirsek adamlar 7. bitirse başarı saycaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 işte ben de aynısını söylüyorum 4-4-2 kanadı değil Stoch, haliyle ofansif kanat oynamalı diye. Bu bakımdan hani şu anki tarzda bir kadroda çift forvet oynandığında yanına stoch da eklenince çok fazla ofansif adam oluyor. Semih yerine Alex oynasa biraz daha geride çok daha etkili olur takım. Alex'in yaşlanması çok fazla bir şey ifade etmez, zaten çok koşan fizik gücüyle oynayan bir adam değil. Ki öyle henüz vazgeçilecek yaşa da gelmedi adam. Dia tamam fiziğe dayalı adam eksilten adam da daha ne olduğu belli değil derken ben hani ne kadar etkili olacak ne kadar başarılı o belli değil diyorum. Yoksa Güiza da Barça'ya R.Madrid'e gol atmış ispanya gol kralıydı yani. Alex nolursa olsun bu takımda en üst seviyedeki adam, tek başına maç çevirebilecek, bir anda gol kazandıracak çok ender adamlardan biri. Adam beyniyle oynuyor, zeki adam, duran top atıyor, asistleri çok iyi, gol de atıyor. Tek eksiği mücadele. Niye kesiyorsunuz bu adamı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 rew semihi koy alexin yerine alexin iki katı press yapıp top kapar, ama alex gibi can alıcı pas atarmı atamaz tabii. benim her zaman gordugum en buyuk sorun su : alex geri donmuyor top kaptırınca, kafa topunca cıksa bile etkisiz oluyor genelde. ve artık bazen bu eksikler super paslarının mac cevirmelerinin onune geciyor. 2 tane guzel ofansif kanat aldı takım bunları daha efektif kullanabilir alexsiz. ve ben iddia ediyorum bu takımda bir tane daha EMRE olsun, koy alexin yerine en az alex kadar iyi ara paslar atar. gercekten soyle iyi bi dmc alsak emreyi kaydırsak ne guzel olur. BENCE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bence çok kötü bir takımız kabul edelim artık. adam gibi topçumuz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 aynen katılıyorum zegnaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 alexin tek sorunu takımın alex olmayınca bi halt yiyememesi alexin performansı düşünce takımın gol atamamasıydı yoksa genel futbol anlamında az koşmuş geri dönmemiş kafa topuna çıkmamış vs fazlasıyla kapatıyor o açıklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Emre zaten zoraki DMC oynayan bi adam, biz GS'de adamı Hagi'nin varisi olarak yetiştirdik, ofansif olarak, sonra nereye gitse geriye koydular. Inter bozdu o adamı, sol beke bile koydu da esas yerine koymadı. Gayet güzel ofansif adamdı Emre, hala öyle oynar mı bilmiyorum tabii. Ama zaten ufak tefek adam, ofansif oynamaya çok daha uygun bir fiziki yapısı ve tekniği var. Ha, dersen ki bir Alex eder mi, bence etmez. Hırçın kart görmeye müsait yapısını geçtim hani kim ne derse desin Alex kadar zeki bi adam değil başta, kafasını o kadar iyi kullanamaz, ki bu çok önemli o mevkide. Alex'e gelince, Messi kafa topunda çok mu etkili, geriye çok mu geliyor yardım etmeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 çok güzel bir maçtı, fenerbahçe böyle oynasın, isterse 5-0 yenilsin gayet mutluyum valla. defansı biraz toparlamak lazım ama zamanla olacaktır diye düşünüyorum. stoch çok iyi oyuncu, tüm takımı bu adamın üstüne bile yapabilir aykut hoca bence o kadar kaliteli oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Alexin yerinde stoch alexden iyi oynar bugün o ışığı aldım çek ortaya stoch u sola uğur veya özer olmadı tuncayı tranfer et , dmc yede sağlam bi adam al emrenin yanına taş gibi takım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 valla hiç zaa lık bir durum yok.yani şu tabloya bakınca fenerde trabzonda iyi takımlar.beşiktaş robinholar kovalıyor önce kendi takımımız hele bi galibiyet alsın sonra zaalayalım :) trabzon deplasmana bizde gidicez bu devre.feneri boşver ztn hiç gitmesek direk 3 puan yazsalarda olur.en azından üzülmeyiz :) fener uefadan elenebilir belki ama ligde yardırıcaktır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar