sen fakirsin ben bunlar kadar zenginim
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
biz mi fakiriz bunlar mı zengin :)
ben londradayken...
adeta bir viral.
o sondaki bugatti veyron değil mi, diğerleri neyse de o çok pahalı.
diğerleri neyse de diyorsun da ilk araba pagani zonda sanırım, bi de yanlış görmüş olabilirim ama exelero vardı galiba karşıda, bakmadı o tarafa.
son araç benim ya 2 sene evel aldım çok eskidi şimdi yeni bişi almayı düşünüyorum çöpe atıcam onu da zaten isteyen varsa verebilirim hayrına :D
ver
o kırmızı ferrari dışında hiçbirine para vermem şu araçların.
alfa romeonun arabalarının görüntüsü çok klas. bu ne lan bunlar böyle zibidi arabası. biraz saçım beyazlasın alfa romeo kullancam ben sdf
Fıkrası var ki bu olayın:
(çakma versiyon)
arap'ın oğlu yırtdışında okumaya gider. altına ferrari alır. bi süre sonra babasına haber gönderir
-baba burada herkes okula tren ile gidiyor araba ile giden bi ben varım.
arap baba oğluna bi süre sonra haber yollar
-oğlum hesabına 12312413$$ yatırdım. Kendine bir tren alabilirsin.
(çakma versiyon)
arap'ın oğlu yırtdışında okumaya gider. altına ferrari alır. bi süre sonra babasına haber gönderir
-baba burada herkes okula tren ile gidiyor araba ile giden bi ben varım.
arap baba oğluna bi süre sonra haber yollar
-oğlum hesabına 12312413$$ yatırdım. Kendine bir tren alabilirsin.
eğlendiniz mi ?
bugatti lan!!
gerçi patide de birinin mastengi vardı di mi.
of bugun bi masserati gördüm de albenisi var cidden.
Çeşme Shereton'da bir tane vardı bu bugattiden, başında ona özel güvenlik bekliyordu etrafı da koruma şeridi ile çevriliydi. O derece yani. Demiştik, bu pahalı bir araç olsa gerek. BMW'ler falan balık istif tampon tampona park halindeyken, bunu böyle izole edip tek başına...
Sanırım öyle evet, pahalı. Veya sahibi önemli biri. Muhtemelen her ikisi birden.
Sanırım öyle evet, pahalı. Veya sahibi önemli biri. Muhtemelen her ikisi birden.
pis fakirler
Çeşme Shereton'da bir tane vardı bu bugattiden, başında ona özel güvenlik bekliyordu etrafı da koruma şeridi ile çevriliydi. O derece yani. Demiştik, bu pahalı bir araç olsa gerek. BMW'ler falan balık istif tampon tampona park halindeyken, bunu böyle izole edip tek başına...
4 tane var turkiyede 2 si yabanci cikisli.
2 tanesinin sahibi ayni hatta. adam yol kenarina filan birakiyor umurunda degil.
bugatti veyron diyoruz, arabanın kendisi absürt.
407 yapan arabamıydı veyron
1001 beygir
Öne çıkan mesajlar