b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Acil! Şişli Etfal hastanesinde yatan arkadaşım için Brh+ kan aranıyor. İlgilenenler 05318890178 nolu numaradan Erol'a ulaşsınlar teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ne kadar acil? iki saate kadar gidebilirim oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 B+ cok bulunan bir kan. Ozel bir durum var da bulunamadi mi acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 evet ben de ona şaşırdım. çok bulunur, kan bankaları sorunsuz verir. genelde kritik bir ameliyat olacaksa canlı kan deposu olarak ameliyat süresince orada bulunman gerektiği zaman çağırıyorlar. o yüzden saatini sordum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 öğrendim. ya kaza bugün olmuş sanırım o yüzden hemen acil istediler ama toplamışlar zaten altı kişi orada duran. bir kaç kişi de telefonda varmış. şimdilik bitti yani aciliyet ve ihtiyaç. teşekkür ederim yine de. ama dediklerine göre ihtiyaç olabilirmiş bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 izmirde olmasam gelir idim ama malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Aciliyeti bitince haber verirsen tepeden indirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 lan bnm kan grubu tutuo nese tedarik edilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar