dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Bone said: Bittus said: gereksiz bir konu kime göre neye göre? kadın-erkek eşitliğinden bahsedeceksek dilde de belli durumlar olması gerekiyor. bence hepsine Nöçret diyelim.. Değil mi Bone Nöçret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 İşte ben de onu diyorum. Bayan kibarı değil bence KIROSU. Pazarcı ağzı. Bayan ismin ön ekidir. Mesela Nurseli İdiz'e Bayan İdiz diyebilirsiniz. Ama elbette her isteyen kullanabilir, her istediği şekilde. Dil dinamiktir ve değişkendir. Kadın dediğim gibi yakın geçmişte karı'nın kibarıydı. Beş-on sene önce kimse kadını kaba bulmazdı. Şimdi ne diyorsunuz? Bayan mı. On sene sonra çok ayıp denecek. Tıpkı burada anılan avrat, hatun v.b. gibi isimler sebebiyle. Kadınlar KAdın olmaktan utanıyor çünkü. Kadın demek ayıp ve HEP ayıp kalacak, sen, ben, biz sahip çıkmazsak. Amerika'da WNBA değişsin MNBA (Mrs. den M) denmiş midir acaba? Pardon. Gereksiz hassasiyet falan da değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ayni halt onlardada var iste, mrs miss "devrimi" ile ms e gecilmesi kadin heryerde kadin hicbirseyden memnun olmiyorlar, ahh kapitalizm ahhh hayatta kalmak icin tuketim canavari kadinalra muhtac oldugundan mutfaktan disari cikardin, ceremesini simdi biz cekiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Abi kadin ve bayan su yuzden farklidir (bkz: huun'un mesajlarindan biri), o sebeple de bayan milli hede hodo takimi olamaz diye karsi ciksaniz eyvallah da kabadir sudur budur demek inanilmaz sacma olmus. Bayan kiro olmayan, sadece sizin oyle bellediginiz bir hitap sekli. Elin okuzleri okuzce kullaniyor diye, siz oyle algiliyorsunuz diye anlami degisecek degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bende "göt" kelimesinin "popo" olarak söylenmesine bitiyorum. birgün bir ortamda kıç dedim. Bir arkadaşın tanıdığıda gözlerini kocaman açarak sert bir dille o dediğine popo denir diyerek beni azarlamıştı. Belli ki bir çoklarına göre iyi bir aile eğitimi aldığı düşünülebilir. Fakat bunun doğru adı göt'tür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Feministler gereksiz oksijen tüketiyorlar lan. Kim bilir kaç milyar dolarlık bi fabrikanın senelik karbon emisyonu kadar karbon salıp koca bir "hiç" üretiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Kadın değilim kızım diyenlere ne yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bize mi soruyosun bu soruyu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Vargath said: Kadın değilim kızım diyenlere ne yapmalı? kadın yapmalı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 heh bay denmekten alınan bir erkek var mı ki acaba, anlam veremedim olaya doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 bence kadınlar çok sert bir kelime, bayanlar daha nazikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 kimse koymamış http://www.youtube.com/watch?v=PaE7RVu5Mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 batıdan bunu neden almadık ben anlamıyorum. londrada sokakta kadının birine hey woman derseniz döverler. hey miss misses filan diceksiniz. hepiniz londraya gidince böyle yapmıyomusunuz. ama buraya gelince bayan deme ayı oluyo. tutarlı olalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bayım ne güzel yazmışsınız, pek ulvi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Ama anlamamışsın ki - biz (kimsek grup olarak) HİTAP şeklidir bayan ama kadın kadındır diyoruz. Londrada bir mağazada kadın giysilerinin olduğu yönü Ms clothes olarak görmezsin. Bizde BAYAN TUVALETİ OLDU. Bak C/P sana: U16 Women into semi finals after Friday's win "England's Under 16 Women are one win away from promotion to the European Championship B Division" Sokakta ben de birine KADIINN diye seslen demiyorum. Bir erkeğede - ŞŞŞTT ERKEK saatin kaç diyor musun? Ama Erkekler tuvaleti, Erkek Ayakkabısı diyorsun. Ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 e biz avrupalılardan daha kibarız bu durumda, her durumda nazikçe bayanımızı söylüyoruz, o onların öküzlüğü. zaten arkalarını suyla yıkamayı da bizden öğrendiler, ne diye tuvalet karıştırıyoruz, boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 di said: Abi kadin ve bayan su yuzden farklidir (bkz: huun'un mesajlarindan biri), o sebeple de bayan milli hede hodo takimi olamaz diye karsi ciksaniz eyvallah da kabadir sudur budur demek inanilmaz sacma olmus. Bayan kiro olmayan, sadece sizin oyle bellediginiz bir hitap sekli. Elin okuzleri okuzce kullaniyor diye, siz oyle algiliyorsunuz diye anlami degisecek degil. said: Türkiyede erkeklerin dişi insanlara kadın mı kız mı diyeceğini bilmemesinden kaynaklanan hitap şekli. bu o kadar yerleşmiştirki kadın milli basketbol milli takımı yerine bayan milli basketbol takımı deriz. bunun sebebi çoğunlukla takımın bakirelerden oluşmasıdır. bekar kızlar oynamaktadır neticede. çünkü bizde bir kıza kadın demek çok ayıptır. demişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roks Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bekaretin gidincede kadın olmuyorsun bide evlenincede olmuyorsun hatta dogum yapana kadın denir benim bildigim. 24 yaşında evli ama cocugu olmayan birinede genceciz kız falan dendigini duymuşsunuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 e baymasinlar o zaman dimi ama.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 shut up woman get on my horse. en iyisi bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Laurelin said: bayan uygun bir kelime valla, cidden bayiyorlar bir sure sonra adsffadsfads http://i48.tinypic.com/2jaalo6.png xDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 ironiden anlamayan nesle asina degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 sait faik abası yanık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 baylar ve kadınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Laurelin said: ironiden anlamayan nesle asina degilim Yabanci degilim olmasi gerekmiyo mu onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar