gecko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 reyou said: gecko said: Red said: reyou said: eskiden mahalle maclarinda ole olurdu - goooooooooooooool + sie diregin ustunden gecti - adamin ole diyoooo adam biliyor eskiden dediğin geçen seneydi dimi? buyuk ihtimalle o zamanlar sen portakal kabugundaydin büyük ihtimalle kutumda büyük var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 abvblizzard said: hepinizin allah belasını versin aha!!! evhamlı bir anne babanın sokakta oynamasına izin vermediği ailenin tek çocuğunu tespit ettik arkadaşlar hurraaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 abvblizzard said: hepinizin allah belasını versin ahaha yazik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 espriyi açıkladığınız için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 abvblizzard said: hepinizin allah belasını versin ne var beni de evde tutmuyorlar o yüzden ben de dota wow hon gibi oyunlar oynayamıyorum :( her gün sokaktayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ben tek siz hepiniz bir de yeni gelen adam'ın takıma dahil edilişi ali bize gelsin mehmet size girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 at abinin killi gogsune de denmemis sanirsam. birde mahalla ici macta cogu zaman sey olurdu, 3 golde bir veya 2 golde bir felan kaleci degisirdi. sokaktan araba gecerken herkesin once ayni pozisyonda kalmasi vardi bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Penaltılarda birim. ikiyim, üçüm.. onun önü nünönü inönü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 PENALTI 1 HERŞEY 1! BEN DEDİM ÖNCE LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Tamam olm faul yok ! Tamam lan hadi başlayın ! Biz de olunca yok diyeceğiz ama ! Hamit bırak abi tamam ya tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 beni de alin lan. =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Keserim topunuzu gidin başka yerde oynayın! diyen mahalle sakinleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 büyükler maç yaparken kenarda bekleyip "birinin işi çıkıp gitsede yerine gel len sen oyna lafıyla sahaya depar atma durumu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 -ahmet sen cik,ali sen gel -sen kimsin lan ben niye cikiyorum sen cik takım: cik ahmet rezil ettin ahmet:...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar