micha Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 www.birdunyaweb.com İstanbul merkezli Bir Dünya Web geçmişteki tecrübelerini birleştirerek 2012 yılında Bir Dünya Web Çevirimiçi Reklam Hizmetleri adı altında Google AdWords sertifikalı çözüm ortağı, Yandex ve Sosyal Ağ olan Facebook da reklam kampanya yönetimi, satış fırsatları, yeni müşteri yaratma yolunda ilerlemiştir. Bu stratejik ortaklılar sayesinde Bir Dünya Web marka ve firma sahiplerine geniş kapsamlı çevirimiçi reklam hizmetleri sunmaktadır. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Hayvanseverler Kulübü petlebi.com Hayvanseverler için hayvansever site petlebi.com. Kediler,köpekler,diğer tüm hayvanlar ve hayvanseverlerin ihtiyaçlarını karşılamak için ortaya çıkan,geliştirdiği servisler ve içeriği ile evcil hayvan bakımını kolaylaştıran web sitesi petlebi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Daily Babes PicturesNSFW!!! Tabii bilemiyorum bunun reklamını yapmak serbestmi de. Naber.la tarzı bir site diyelim. Her gün güncelleniyor. Birçok set'ten birçok isim var. Kategorileri güncel tutmaya çalışıyorum. Günlük hitlerimiz de güzel. Biraz rahatlamak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim =) Reklamlar az ve öz. Eğer rahatsız ediyorsa adblocker kullanmakta serbestsiniz =) Ha bir de, eğer katkım olsun diyorsanız da, reklamlara 1 kez tıklasanız büyük makbule geçer. PS: Eğer aykırı bir durum olursa lütfen uyarın ki silebileyim. Öneri ve eleştirilere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 asd öm yi alıntıladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bahafin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Gezi ve yemek üzerine blogum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 güzelmiş he tasarımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 tnkt said: Hayvanseverler Kulübü petlebi.com Hayvanseverler için hayvansever site petlebi.com. Kediler,köpekler,diğer tüm hayvanlar ve hayvanseverlerin ihtiyaçlarını karşılamak için ortaya çıkan,geliştirdiği servisler ve içeriği ile evcil hayvan bakımını kolaylaştıran web sitesi petlebi.com benim kuzen kargomama diye bi site kurmuştu kedi ve köpekler için mamadan tut aksesuarlara kadar online sipariş edebiliyordun. birkaç ay önce kapattı iş olmuyor diye. umarım sen yakalarsın bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 facebook/mobil oyunlar için sayfamız : http://www.gamejunker.com/ hobi olan eski blog tarızndan (hiletr.net) alıp biraz daha profesyonelleştirdik... şu an major içerik hile, fakat içerikleri ve ekibi de büyütmeyi planlıyoruz. meraklıları / içerik eklemek isteyenleri bekliyoruz. içeriklerinizden gelir kazanmanız da mümkün detaylı bilgi : https://www.gamejunker.com/tr/gelir-ortakligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numenan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Web sitesi, mobil uygulama, ux ve sosyal medya üzerine hizmet vermek için açtığımız internet sitemiz. www.numiva.com Umarım beğenirsiniz, sadece bir tasarım yapmak istedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 İki yeni site açtım paylaşayım buradan :) Birincisi özellikle mobil oyun sektörüne yönelik bir site olacak şimdilik mobilden video çekme için denemeler yapıyorum ama geliştiricem haber vs. www.mbloyun.com Diğer ise amazon web services üzerine yazılar yayınladığım bir blog tr deki en iyi aws rehber sitesi haline getirmek istiyorum cloud yayılsın yaygınlaşsın herkes rahat etsin vatana millete hizmet ayağına :D www.awsturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Mobil oyun haber ve incemeleri için kurulan sitemiz. http://www.oynamobil.com/ 9 ay önce başlatıp ilerletmediğimiz bi projeydi. Tekrar gündeme aldık 2016 başı itibarı ile. Tavsiye ve görüşlerinizi esirgemeyin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Mobil oyun haberlerinin tek adresi! Mobidictum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 üstte var bir tane daha asdasld ya awsturkü blogger'a aldım pahalı gelmeye başladı aws'de bu aralar sıkışım, mbloyun'u da digitalocean'a taşıyacağım ama zamanı var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 youtube kanallarımızı da paylaşabiliyor muyuz burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 paylaş gitsin abi. kanal içeriğinden de bahset tamam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 5likSimit Bir çok kanal gibi ben de ürün inceliyorum ama komikli yaptım biraz videoları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 öğrenciyim, proje olsun boş durmayalım diye böyle bi şey yaptım. youtube'un en çok abonesi olan kanallarını kategorileyip sunuyorum. oldukça güncel. umarım beğenirsiniz. http://bymole.com görüşleriniz ile öm kutumu şenlendirirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 photographer said: 5likSimit Bir çok kanal gibi ben de ürün inceliyorum ama komikli yaptım biraz videoları :P baya begendim ben bu kanali ya, guzel olmus videolar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 eyvallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 photographer said: 5likSimit Bir çok kanal gibi ben de ürün inceliyorum ama komikli yaptım biraz videoları :P tarzını sevdim dostum parmaklar yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 oha arka arkaya tebrikler geldi çok sevinçliyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Bir arkadaşımla beraber böyle bir portal kurdum. Hala eksikleri var, siz değerli arkadaşlarımın feedbacklerine ihtiyacım var. kirpile.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Selamlar pati ahalisi, ben de böyle bi youtube kanalı açtım, 2. haftasında henüz. Çoğunlukla lets play ağırlıklı (sanki yeterince yokmuş gibi ^^) https://www.youtube.com/c/GergedanTube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4dv3nt Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Anubisath said: Selamlar pati ahalisi, ben de böyle bi youtube kanalı açtım, 2. haftasında henüz. Çoğunlukla lets play ağırlıklı (sanki yeterince yokmuş gibi ^^) https://www.youtube.com/c/GergedanTube güzelmiş kanal aynen devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Teşekkürler(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar