tuna833 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Eskişehir güzel bir seçenek,Büyükerşen küçük ama modern bir şehir yaratmış ,kızlar da güzel,üniversite şehri malum..
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 pascalnouman said: sinad said: Absolut said: Memleket dendimi Çorluyu tek geçerim alemde. Çorlulu adam bambaşka. Şimdi inanılmaz değişti lüks siteler falan garip bir yer oldu çorlu. corlunun yeni belediye binası da guzel ici hele daha bi guzel :P Oha abi kaç tane Çorlulu var. Ben tekim sanıyodum ama :P
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 melih hala baskansa ankaraya yerlesicem hatta yerel secimler oncesi sirf melihe oy verebilmek icin kaydimi ankaraya amcamin yanina aldiricam melih reis evlendigimde ankarada baskan degilse gogo pyongyang http://www.youtube.com/watch?v=Fpv3JHyXd7A&feature=player_embedded 150 metrekare kocaman kutuphaneli ve piyanolu evler !!111111 http://images.encyclopediadramatica.com/images/2/28/Workers_Paradise.jpg
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bende ankarada dogmus büyümüş biri olarak oyumu izmir e verdim. Yalnız ankarada 6 sene kalıp da yapacak hiçbişe bulamadım demek o kişinin kendi odunlugudur. Deniz yok ama göl kenarında çok güzel mekanlar var(keko mekanı gölbaşını demiyorum). Uçsuz bucaksız yeşillik ve orman var. Bilen için manzarası nefis olan yerler var. Ankarada bahçeli-tunalı-bilkent den başka mekan bilmeyen sıkılır tabi dogal olarak.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 evet 6 sene boyunca göl başına gidelim di mi? lol. hayır göl zaten bizim gölümüz biliyoruz haliyle
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ahaha yazdıgım yazıdan 6 sene gölbaşına gidin mesajı mı cıkardın? hemde gölbaşını demiyorum yazmama ragmen... bir önceki mesajımda 2. satırda yazan cümleyi dogrulamışsın.
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 türkiye'de samsun. :) avrupa'da stockholm.
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Dark_Soul said: ahaha yazdıgım yazıdan 6 sene gölbaşına gidin mesajı mı cıkardın? hemde gölbaşını demiyorum yazmama ragmen... bir önceki mesajımda 2. satırda yazan cümleyi dogrulamışsın. abi söyle bari de gidelim hazır son senem ankarada, buraları görmeden döndük demeyelim
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ulus var. heyecan arayan bünyeler için birebir
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 tr için izmirle ankara. euyu sayıyosak venedik ve roma muh-te-şem. italya rulz her türlü. belçika içinde olmasa brugge de eklenebilir ama işte 5 seneye romatizmadan ya da astımdan ölürüm belçikada dsafasdsf -Bruges is a shithole. -Bruges is not a shithole. -Bruges is a shithole. -Ray, we only just got off the fucking train! Could we reserve judgement on Bruges until we've seen the fucking place?
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 yaslaninca izmir, su anda istanbul'da olmayi isterdim bi haftasonu cikip icmek arkadaslari falan gormek icin, ama onun haricinde seattle'i cok seviyorum, guzel burada yasamak
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 ben izmirde yaşamak isterdim çünkü gelişmiş bi şehir.
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Türkiye'de ise Antalya . Deniz var güneş var , sahil kesimi olması sebebiyle insanları daha iyidir düşünüyorum . Yazın da çok hareketli , e daha nolsun
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Masticore said: filmin etkisinde kalmıssın yok son 12 ayı belçikada geçirdim
HosH Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ne izmiri ankarası yau antalyamı tek geçerim
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 THARKAS said: ızmır ve rıze İzmir'e gel sen Erkinim.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Bursa İzmir leş gibi kokuyor arkadaş. (kusura bakmayın ne zaman geçsem öyle)
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 NolaxThensbane said: Bursa İzmir leş gibi kokuyor arkadaş. (kusura bakmayın ne zaman geçsem öyle) gemlik de kokuyor abi ne zaman geçsek
Öne çıkan mesajlar