Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 lamamama said: ankara diyen dört kişiyi vurun. istanbul diyen 17 kişiyi vurun.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Xelee said: Istanbul çünkü her şeyin en iyisine sahip. önceki msjları silerseniz lütfen. internetin azizliği... Yiyecek olarak en iyi taklitlere sahip. İskender çok kötü lan İstanbulda. Forza Bursa demek isterdim de Bursa en azından benim bildiğim 23 yılda kasabalıktan kurtulamadı. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Oyumu Eskişehir'den yana kullanıyorum, eğer sınır Türkiye değilse de ek süre talep ediyorum.
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 istanbul yemek olayında iskender üstünde patates servis edildiği gün bitti benim için.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 said: ama ne olursa olsun "lesser city" işte.. usta çağırayım dersin adam gelir işini yarım yapar tam para alıp gider fln.. misal çanakkalenin en iyi(!) duvar kağıdı ustasını çağırırsın gerizekalı yama yama yapar işi sonra o yamaları kopmle söktürüp istanbuldan getirttiğin ustaya tekrar yaptırırsın off yok vazgeçtim izmire çevirmek istiyorum oyumu.. lan aynısını istanbul'da yaşadım.. 2usta ayarladım, duvar kağıdı için. adam 10cm payla üstüsüte yapıştırıverdi! yarım günde 1duvarı yapamayacak hızla gidiyordu.. kovdum, kovunca "ben geldim ama! yine de para isterim" geyiğine girdi bir de.. sonra tutturdu ben badana yapayım diye.. her neyse, kovduktan sonra ben yaptım duvarları..öğrenci eviydi o zamanlar, idare etti ama bugüne kadar. artıkın öle bişi olursa zaten vaktim varsa girer ben yaparım. istanbul'un berbat ötesi ustaları adamı usta ediyor. misal bi kere fayans kaplattım, çok iyi usta geldi. bi tanesinde de görünmeyen bir yeri fayans yaptırıcam, su geçirmesin diye.. adam öyle salak iş yapıyor ki! zorlaya zorlaya, kafasına vura vura hepsini kırdırıp baştan yaptırttım. saniye ayrıl başından anında saçmalıyor mallar.. usta dediğin öle iğrenç bişi işte.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Dynun said: eskişehir güzel ya. olmadı izmir Ben Antalya diyorum. eskisehir de guzel ama evlenince coluk cocuk yapacak hicbir sey yok eskisehirde. gencken güzel eskisehir. Antalyada yaşanır ama. keyif...
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 bursa, istanbul. bursa'nın vasatlığı yeter, ne major ne minor, rahat rahat yaşanır. ama istanbul =
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 bazı arkadaşlar ankara şıkkını işaretlemiş. abi Ankara lan?
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Fistan said: Antalyada yaşanır ama. keyif... %90 nem var abi , keyif insanın üzerine yapışanı giymesi midir? şaka bi ana geçen sene temmuz başında nefes alamamıştım merkezde de 5M migrosa atmıştım kendimi, bi de yabancısıyım konya altısı kaleiçisi felan bilmeden nemin yarattığı şuursuzlukla oradan oraya savruldum. herşey bi yana, alışana koymuyo sanırım nem. antalya da güzel bi yer.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 sinad said: bazı arkadaşlar ankara şıkkını işaretlemiş. forumda azmodayı gibi harbici angaralılar var, yıllardır melih gökçeke evet basıp, gece 3te yıldız aspavaya giden adamlar bunlar.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Ankaraya laf yok kilitlerim topiği. Haftasonları 45 dakika denize karşı kahvaltı yapıcam diye kusura bakmayın ufacık alanda 16 milyon insan ve trafiğini çekemem. Veya benim gibi bacanak bulun İstanbula gittiginizde sizi yalıda ağırlıyıp heryere yat ile götürsün. Aslan bacanağım beee.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Bone said: lamamama said: ankara diyen dört kişiyi vurun. istanbul diyen 17 kişiyi vurun. aslında bu ikisini de diyenleri vurmak gerekir. antalya olabilir ama. şu ana kadar istanbuldan kaçan her arkadaşım (biri hariç) dönüp dolaşıp benzer rotalarla antalyaya gitti. bu rota da istanbul->memleket neresi ise orası->ankara->antalya şeklinde hepsi de aşırı memnunlar.
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 london / istanbul / tokyo / eskişehir
balon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 İstanbul dışındaki yaşama yaşam diyemiyorum.
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 İzmir iyidir, cok uber zengin olsaydım istanbulda yaşardım heralde. istanbulun sanki böyle çok zengin olmazsan şehri dışardan izlicekmişsin gibi bir havası var veya bana öyle geliyor.
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Antalya'da yaşanır. Gerçekten yaşanır. İstanbul'da 3000 lira gelirin olup ortalama bir hayat süreceğine Antalya'da 1500 kazan, denize karşı evde otur, stressiz yaşa ve hatta para biriktir.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Antalyanın ekonomisini bilmiyorum da, orada bi mafsallı tentenin metre fiyatı 1k imiş galiba. Doğruysa metre başına 800 lira zarar ediyorsunuz, haberiniz olsun.
hat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 paran olduktan sonra, istanbul yaşanacak en güzel şehirlerden biri. paramın olması derken, kahvaltını lucca'da, öğle yemeğini papermoon'da, akşam yemeğini vogue'da yiyebilecek kıvamda zengin olduktan sonra yani fdsgdhsfs.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Bursa çok güzel şehir lan. Gök mavi desem; coşar deniz duyarsa Renklerle konuşulur, mevsim baharsa Çiçek bahara nasıl yakışıyorsa; Yeşil de sana Bursa, ah Bursa! Gök mavi değil desem; ağlar duyarsa Rengarenk kuşak çizer, güneş doğarsa Güneş, gündüze nasıl yakışıyorsa; Yeşil de sana Bursa. Ah yeşil Bursa! Dallar gelinlik giyer, karlar yağarsa Isıtır gönlü kızıl, ufuk yanarsa Gurup, akşama nasıl yakışıyorsa; Yeşil de sana Bursa, ah yeşil Bursa.. Güfte: Hüsamettin OLGUN Beste: Erdinç ÇELİKKOL Makam: Kürdilihicazkar Şarkısı bile var.
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 inanamıyorum, istekli olarak 6 kişi ankara demiş.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 kimse yasamak istemez ama izlanda'da da yasayabilirim ben, boyle yesillik kar fln eve de bi kutup ayisi alirim yuvarlanip gideriz oyle.
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 CthuLhu said: prag iyidir mükemmel seçim.
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 pedobear dedikleri bu olsa gerek sdfs
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 melanie c nin Never Be The Same Again evinde olacaksa herkes ister hatta. http://www.youtube.com/watch?v=qBm2J-gKeUE
Öne çıkan mesajlar