Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"iftarda yemek olmayınca kendini astı"

Horrible

Öne çıkan mesajlar

ölen adamın arkasından "ağlayın" demiyo kimse. "terbiyesizleşmeyin" diyolar sadece. adamı umarsamanızı bekleyen yok.

adamın çocuklarını dilendirmekle falan itham ediyorsun misal. neyini savunuyorsun pisliğinin, ben onu anlamadım. ölürsen ben de açarım topicini, rahat ol. çocuklarını falan konuşuruz? oldu mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Çocuklar sokağa salıp dilendiremeyecek kadar küçükmüş herhalde daha.

Abso no offence ama daha ilk post'un bu konuda.

Olayın iç yüzü bilinmiyor. Hadi onu geçtim daha ilk posttan yaftalamışsın adamı.

Neyse ne ya, banane. Patinaj topicinde de vardı böyle bi tip mustang'ini satıp bmw alacakmış da dalga geçenleri fakirler el açacaksınız diye yardırmış.

Bazı insanlar kaldıramayacağı şeylere sahip olunca böyle oluyomuş işte. Kaybettiklerinde de sudan çıkmış balıktan beter oluyorlar ya o da ayrı mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaftalarım sonucta adama karşı düsüncemi yazıyorum yani sen acırsın ben acımam bunu bana savunmak mantıksız. Adamın borctan mı aile dramından mı intihar ettigini bilmeden bu savunma neden?
Evet babasız kalan cocuklar hos bir durum degil ama bunu dusunecek ben degilim. Ben ölsem ne kadar umrunda olursam o adamın benim de o kadar umrumda bu kişi.
Sosyal ağlarda paylaş

abso, yorumlarında umursamamazlık yok senin. bir türlü nefretini kusmuşsun. yani aslında ölen adamı muhattap almış, aşağılamışsın.

basitçe umursamasan, dert olmaz. bunu daha önce de dedik ama anlamak istemiyorsun sanırım.

herşeyi geçtim, "güya" saygılı bir ortamda mesajlaşıyoruz. o mesajlar; düzgün türkçe kullanılıyor, argo yok diye çok temiz değil. gayet çirkin.

bunu tartışmak da miğdemi bulandırdı. pes ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın durmunu bilmeden cidden bu kadar savunmaya gerek yok. Adam evine yemek getiremiyor olur bunukomsusu soyler ve adam bundan dolayı intihar eder BELKİ anlarım ama sonucta ramazanda intihar eden bir insan yani BENCE bin turlu sebebten intihar etmiş olabilecek birini bu kadar yuceltmek hele de sebebini bilmeden bunu yapmak yanlış. Benim cocuklarım var ve umarımki onları doyuramayacagım bir gun ile karşılasmam elbette.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha kısmı senin yorumun ben oye bir yorum yazmadım hiç. kaldıki adamın 4 degil 1 cocugu olsa muhtemelen intihar sebebi ailesel gorevleri yerine getirememek ise intihar etmezdi. Ama daha oncede dedim gercek intihar sebebini bilmeden yazdıklarımız tamamen şahsi yorumlarımızdır. Siz adama acıyabilirsiniz ben acımayabilirim. ama belliolur gercek intihar sebebi o zaman adam gibi yorumlarımızı yazarız hatta emin olun sizden cok daha uzulurum adamın durumuna eger gercekten ailesel sebebten intihar ettiyse.
Sosyal ağlarda paylaş

absolut çok da haksız değil kuşkularında. 4 çocuğunu işsiz geçen son 5 senesinde yapmış ve karısı 5. çocuğa hamile olan işsiz "mağdur" vatandaşlarımızın bolluğunu düşününce şüphelenmemek işten değil. tabi absolut'un da dediği gibi durum hiç de böyle olmayabilir. ama işte ortada böyle de bi gerçek var.
Sosyal ağlarda paylaş

aile planlaması diye birşey yok
geleceği düşünmek yok
karını düşünmek yok
iş yok güç yok -gerçi bu herkesin başına gelebilir-
çocuklarıma yiyecek götüremeyecek kadar kötüyüm ölmeliyim ben diyip ihtihar ediyorsun
bir insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden biri ama yapmamalıydı
gurursuzca hissetmiş olabilir ama çok yanlış, ne babalar var sadece biyolojik baba başka bir halt değil
adam en azından iş kurmaya çalışmış, ailesini bir arada tutmaya çalışmış bu da bişey ama türkiye deki çoğu erkeğin yaptığı bir hatayı DÖRT defa yapmış
tanrı günahlarını affetsin ne diyim, çocukları yine aç kaldı değişen bişey yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...