Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Oce4n said: Esenler bu bina işte... http://i.imgur.com/gtsEC.jpg abi buna çok güldüm ben ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ben sahurda salonun ışığını açmak zorunda mıyım? onu anlayamadım... mutfakta işimi hallediyorum, yatıyorum yani. lol. ayrıca bunları haber yaparlarken en çok tecavüzcü, sübyencisi kimler içinden çıkıyor aynayada bakmaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Ahahahaha kıro ya gitmiş fulyada gökdelenlerin fotoğrafını çekmiş, mal. "Bugün bi fentezi olsun sahura gökdelende kalkalım canım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 gökdelene davulcu alıyor musun? HAYIR! nasıl kalksın canım adam? olmaz böle şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 dediğim gibi gaz elektrik ihaleleri aldılar, tabi ki çanak tutan haberler yapılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 amma kafası koparılası insan dolu dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ben daha davulcu görmedim bornovada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Bizim burda maniler okuya okuya çalıyolar. Evka3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 şarapçı abiler olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 dımbıtı dımbık davul da var abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ya oruç tutarsınzı ya da bertaraf olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Neyin tatlı telaşıymış o onu sormak lazım. Pide kalmamış nöbetçi fırın mı arıyorlar? İlk ramazanları mı? ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 soulberry said: amma kafası koparılası insan dolu dünya. Bir kaç milyar işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 hasas nokta olabilir edit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Olm söylendi mi bilmiyorum da, beyaz show'da yapılan olay değil mi lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Oce4n said: Esenler bu bina işte... http://i.imgur.com/gtsEC.jpg abi binanın adı esenlermiş yanlış anlamışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Bunları tenhada kıstırıp tatlı bir telaş yaşatacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 tam DANGALLLAAAKKK bunlar ya, oruç tutup da sahura kalkmayan çok tanıdığım var. sataşacağı şeyi bile düzgün seçememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Takvimden son dakika haberi: Fulyadaki gökdelenlerle herhangi bir ilgisi olan bütün vatandaşlar kafirdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 bir de nişantaşında gidip iş merkezi olan binayı çekmişler. herkes işyerinde yatıp kalkıyor çünkü ramazanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Vargath said: Bunları tenhada kıstırıp tatlı bir telaş yaşatacaksın. flammenwerfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 gecko said: izmirde davulcu olayı yok galiba burda güm güm güm kafa ütülüolar mahalleli bıktı ve çaresini hemen buldu sokak başlarına arabaları park ediolar, alarmlı arabaları adam gelip dam dum dam dum diye çalınca alarm ötmeye başlıyo kaçıolar hemen nihahaha yoo gayet davulcu geliyo bizim buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Ben de bu gece denetime çıkayım bizim mahallede ışıkları kapalı olan varsa çarpı atıcam kapısına, siz halledersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ılımsız faşistler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar