Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes Of Might & Magic VI

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bı de campaıgnde hıkaye orderı var ınternetten bı arat. dumduz sıradan bıtırım dersne kafa corba oluyor hıkayye dıkkat edıyorsan tabıı kı.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Oyunu steam üzerinden başlatmıyor, ubisoft'a bağlanmaya çalışıyor. Orada da hata veriyor. "Uplay mi acaba?" deyip uplay accountu açtım. Oyunu aktif edemiyoruz site üzerinden, uplay indireyim diyorum, o sayfa da hatalı, açılmıyor. Uplay exe falan inmiyor. Siz nasıl oynuyorsunuz?
Mesaj tarihi:
Hosts'a ubisoft'un dnslerini yazınca uplay indi ama sanırım serverlar patlakmış. Ben de sağda solda bakınırken gördüm, herkes dertliymiş ya. Bilseydim, almazdım valla. HOMM 5'i oynadığımda daha da gelmem heroes'a demiştim ama ucuz olunca aldım bugün.
Mesaj tarihi:
şu oyunu aldığım güne lanet ediyorum ya. iki saat falan oynadım herhalde toplamda. bu kadar kötü olamaz homm serisinden çıkan bir oyun.

halen almamış olanınız varsa almasın. gene gidin homm 3 oynayın güzel güzel.
Mesaj tarihi:
Mc_Lovin said:

şu oyunu aldığım güne lanet ediyorum ya. iki saat falan oynadım herhalde toplamda. bu kadar kötü olamaz homm serisinden çıkan bir oyun.

Nesi kötü onuda yazsaydın iyi olurmus.

HoMaM 4 ve 5 den çok daha iyi.3 ile kıyaslanabilir bazı yönlerden.
Mesaj tarihi:
5'i almıştım zamanında ne zaman açsam yarım saatte kapatıyordum, bu kadar ruhsuz bir oyun olmaz ısınamadım. ama 6 güzel duruyor her ne kadar senaryoda 5 6 bölüm oynasam da, human'da griffin bölümünde bug olunca sinirlenip silmiştim.
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

Mc_Lovin said:

Nesi kötü onuda yazsaydın iyi olurmus.

HoMaM 4 ve 5 den çok daha iyi.3 ile kıyaslanabilir bazı yönlerden.

Başlığı V diye okuyup mesaj atmışım. =/
Mesaj tarihi:
internet'ine yazik ya fjsdlkfjsdlkf. bastan indiricen sonra falan. ben lazim olur mantigiyla hicbi' seyi silemiyorum fjdslkfj. bak mesela steam trading cards cikti. oynayip silsem oyunlari patlardi, mis gibi dusuruyorum kartlarimi simdi.
Mesaj tarihi:
King's Bounty: Armored Princess (en son cross road expi çıkmıştı galiba) oynadın mı ? Bence hommam'ı devirecek tek oyundur. 5-6 kere bitirmişimdir baya da uzun.

(ama kale kurma geliştirme yokta creature ve spell çeşitliliği mükemmel)
  • Yeni Oluştur...