Seru Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 bı de campaıgnde hıkaye orderı var ınternetten bı arat. dumduz sıradan bıtırım dersne kafa corba oluyor hıkayye dıkkat edıyorsan tabıı kı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 soldan saga gidince sorun cikmiyor ya. ben fena corba yaptim hepsini ama :D bayagi komik oluyor o zaman fjkdjfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Gold edition steamde 10 dolar çoh iyi fiyat: http://store.steampowered.com/sub/16963/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Oyunu steam üzerinden başlatmıyor, ubisoft'a bağlanmaya çalışıyor. Orada da hata veriyor. "Uplay mi acaba?" deyip uplay accountu açtım. Oyunu aktif edemiyoruz site üzerinden, uplay indireyim diyorum, o sayfa da hatalı, açılmıyor. Uplay exe falan inmiyor. Siz nasıl oynuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Oyunu indirdiysen klasorune gidip orada UPLAY in kurulumu olması lazım bir bakıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 problem var çünkü millet forumları yakıyor, uplay'den aktive edemiyorsun, pazartesiye kadar böyleymiş sanırım ben almadım sırf uplay yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Hosts'a ubisoft'un dnslerini yazınca uplay indi ama sanırım serverlar patlakmış. Ben de sağda solda bakınırken gördüm, herkes dertliymiş ya. Bilseydim, almazdım valla. HOMM 5'i oynadığımda daha da gelmem heroes'a demiştim ama ucuz olunca aldım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 amma abarttiniz abi fjlkdafjlkasd. save sync disinda sorun yasamadim uplay uzerinden. steam'den play'e basinca uplay aciyor, sonra da oyunu aciyor. bi' sorun yok nsa'da. duzelir bu kaos bitince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Valla ben bir kere yaşadım uplaye baglanamama sorunu.Ertesi gün düzelmişti.Tabi haftada max 1-2 gün oynadıgım için bana göre sorun olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Bende sıkıntı başka. Uplay'e bağlanıyorum, playe basıp oyuna da giriyorum. Ama oyunun ana ekranına gelince internet bağlı değil (Conflux'a bağlanamıyor) diyor. Saçmasapan bi' şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 şu oyunu aldığım güne lanet ediyorum ya. iki saat falan oynadım herhalde toplamda. bu kadar kötü olamaz homm serisinden çıkan bir oyun. halen almamış olanınız varsa almasın. gene gidin homm 3 oynayın güzel güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 valla kötü değil oyun gayet oynanıyor ama resourcelarin çıkartılması ve talent olayı gerçekten benim de içime sinmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mc_Lovin said: şu oyunu aldığım güne lanet ediyorum ya. iki saat falan oynadım herhalde toplamda. bu kadar kötü olamaz homm serisinden çıkan bir oyun. halen almamış olanınız varsa almasın. gene gidin homm 3 oynayın güzel güzel. Nesi kötü onuda yazsaydın iyi olurmus. HoMaM 4 ve 5 den çok daha iyi.3 ile kıyaslanabilir bazı yönlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 2 ve 3'un muziklerinden icermesi bile yeter sebep oynamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 5'i almıştım zamanında ne zaman açsam yarım saatte kapatıyordum, bu kadar ruhsuz bir oyun olmaz ısınamadım. ama 6 güzel duruyor her ne kadar senaryoda 5 6 bölüm oynasam da, human'da griffin bölümünde bug olunca sinirlenip silmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 oyun silme olayini anlamiyorum ben :D yer olmadigindan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Dark_Soul said: Mc_Lovin said: şu oyunu aldığım güne lanet ediyorum ya. iki saat falan oynadım herhalde toplamda. bu kadar kötü olamaz homm serisinden çıkan bir oyun. halen almamış olanınız varsa almasın. gene gidin homm 3 oynayın güzel güzel. Nesi kötü onuda yazsaydın iyi olurmus. HoMaM 4 ve 5 den çok daha iyi.3 ile kıyaslanabilir bazı yönlerden. Başlığı V diye okuyup mesaj atmışım. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Darklight1903 said: oyun silme olayini anlamiyorum ben :D yer olmadigindan mi? yok direkt sildim, sinirlendim :D yer olmadığından değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 internet'ine yazik ya fjsdlkfjsdlkf. bastan indiricen sonra falan. ben lazim olur mantigiyla hicbi' seyi silemiyorum fjdslkfj. bak mesela steam trading cards cikti. oynayip silsem oyunlari patlardi, mis gibi dusuruyorum kartlarimi simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 5in full expli hali 6 dan çok daha iyi yalnız. 6 seriye en yakşmyan oyun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 full expli var bende oyun ruhsuz abi, polish görmemiş gibi kütük gibi bir oyun. oynatamıyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 King's Bounty: Armored Princess (en son cross road expi çıkmıştı galiba) oynadın mı ? Bence hommam'ı devirecek tek oyundur. 5-6 kere bitirmişimdir baya da uzun. (ama kale kurma geliştirme yokta creature ve spell çeşitliliği mükemmel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 King's Bounty de en son Warriors of the North çıkmıştı. Bence de 5 basıyor HOMM'a şu an. Tüm seri (4 oyun) gayet keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Ya bu oyun oynamaya değer mi? eski bir homm fanı olarak soruyorum VI'yı hiç oynamadım, V kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Hocam 40 sayfa tartışılmış, şu soru incisözlük'teki meşhur özet geç ... e benzemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar