Feamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 öyleymiş ama ben oynarken hisetmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Heroes 6 yi yarim saat oynayip sonra suraya gelip , bk gibi oyun diyenlere hastayim.Adam daha heroes 3 un muziklerinin oldugunun farkinda degil, muzikleri berbat demis asdsf.Town ekrani da yok ama derse sasirmam,lol. Son patchler ile birlikte , gayet guzel hale geldi oyun. 5. oyunu ezer, 3. oyuna da en azindan muzikleri ve town goruntuleri ile yaklasmis. Madenden ziyade , oyunun en zayif yonu, combat animasyonlarinin genelde kalitesiz olmasidir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 abarmayın ya, müzikleri teker teker oyun haricinde de dinledim ama oyunu oynarken bir farkındalık yaratmadı, ne yapayın yanı 1 ay mı oynayayım ? dediğim gibi oyun güzel olabilir, hadi müziklerde aynı olsun eee geri kalanı? herolar, kaleler, birimler, kaynaklar, o son patcle yüklelen kale ekranları anca amatör eğlendirir, askerler bile ısınamadım, kim ne iş yapar, ne özeliği vardır, çizimler ayrıca bayık, büyülere falan daha sıra bile gelmedi o derece heroes 3 ü ben ilk pcgamer cd sindeki demosunu oynayıp ve 5 turn geçince direk bilgisayarı kapatıp cd sinin peşine düştüm, iyi kumaş intro da bile kendini fark ettir, keza bu oyun da peşin hükümlü olmayım oynayım dedim ama ben dedikçe oyun geri attı kendini şaka maka iyi gaza geldim h3 tutu, aoe kadar giderim artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 abi pardon da oyunun town screen'leri h3'un yenilenmis hali su an. buna kotu diyen heroes oynamasin direkt bence :D katildigim tek nokta kale sayisinin azligi. hero'larda bir sikinti yok, eskiden oynayabildigimiz cogu hero var oyunda zaten. resource konusunda onceden bahsettigim gibi, adamlarin mantikli aciklamalari var en azindan. oylesine degistirmemisler yani. tatmin eder etmez o ayri, en azindan yaptik oldu durumu yok. kendilerince mantiga oturtup yapmislar. ha ben sevmedim o sistemi o ayri, ama oyun kotu degil. hatta oyun iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 woglu h3 varken gerek yok başka bişeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 işte o yüzden diyorum, VII yapsınlar efsane olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 http://static2.ubi.com/uk/mm/history-of-the-orcs_v2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ee super iste hgfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 kötü diye demedim bakarken denk geldi koyayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150249756764588&set=a.10150248003854588.340584.161184829587&type=3&src=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-snc6%2F266582_10150249756764588_4195076_o.jpg&smallsrc=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-snc6%2F269461_10150249756764588_4195076_n.jpg&size=2048%2C1449 bu var bi' de, favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 oyun wog kadar derin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 amatör eğlendirir anca birde v de de vardı, haritalar tam bir vakit israfı ve h3 özenerek yapılmışlar ama çok sırıtıyorlar V dekiler daha bir samimiydi birde aklıma geldi tasarım ve isimlerdeki ruskilikten de tiksindiğimi belirtebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 artık heroes3 ile karşılaştırmaktan vazgeçin bence. öyle bir oyun olamayağı gayet açık. bir de hepiniz çok iyi heroes 3 oyuncusunuz gibi bi izlenim yakaladım sanki burada. buyurun gelin yiyişek heroes 3 wogda ? geçenlerde ekşisözlükte birinin elinden tutup kreşe bırakmışlığım var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 dünyanın en boktan unofficial expansionında gelin kapışın demekte komikmiş. ps: evet yazar burda wog dandik, herhangi bir günde düz official expleri yeğlerim diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ben fena takıldım 6 ya. gayet güzel oyun. bi kaç gündür deli gibi oynuyorum. magic herolar cok mu eziyo yoksa ben mi bişeyi atlıyorum acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 magic hep ezmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 düz h3 de oynamak maharet, wog baya biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 :) ben daha bi canlı ve dinamik bir paket diye wog dedim. farketmez ki hangi pack olursa olsa oyun aynı mantık. dünyanın en kötü unoffical pack'i demek daha komik be. düz veya yamuk her türlü üzerim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 wog bence de gayet boktan, h3'de de silerim evet :D 6'da might vs magic olayi daha dengeli, en azindan faldir faldir artifact aramaniza gerek kalmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Dynasty weaponları nasıl unlock yapıyoruz? Bir sürü puan birikti salak salak seyler var shopta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bircogu campaign'den, bazilari uplay'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 magic power short gamelerde iyidir ama long gamelerde ünite gücü hep daha iyidir. misal h3 de savasın sonunda behemont hep tek kalır. reistir çünkü. bir de fortress'a kötü kale diyenleri duydum hep. onları Allah çarpar, çarptı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 dynasty weaponlar boktan ya store da. oyun içi bi kaç tane var yeterli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 pre purchase'dan gelen 1 tane var, dlc'lerden var falan. bir suru dynasty weapon oldugu icin sorun olmuyor, dengesizlik de yaratmiyor. cogu weapon bonus iyi yani gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Darklight1903 said: wog bence de gayet boktan, h3'de de silerim evet :D 6'da might vs magic olayi daha dengeli, en azindan faldir faldir artifact aramaniza gerek kalmiyor. WoG'da rütbe muhabbeti çok saçma, adamlar öyle bir sistem kurmuş ki kendi ordunda rütbe arttırman çok zor ve karşına saçma sapan rütbelerde adamlar gelip duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar